Gość: Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:16 Wybierałem sie do 2 ale niestety testy mi poszly tak se powiedzcie mi czy siodemka jest renomowana szkola dobra jak tam jest wysoki popziom?>? odpiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:26 czy ktos mi wreszcie powiem czy siodemka jest dobra szkola nie wiem czy sie dostane do dwojki ale chyba nie wiec na drugi mam siodemke i sie zastanawiam czy dobrze zrobilem odpiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:01 słyszałam różne opinie o tej szkole... ogólnie to zalezy od tego, czego oczekujesz i wogóle od Twoich aspiracji, ale myślę, że Dąbrówka to spoko szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:44 czego oczekuje no kierowalem sie glownie wysokim poziomem a wiesz 7 jakos zawszejest wtej pierwszje 8 kiedys byla nawet na 6 ale spoko to znaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:06 oj to zawiłe xD ktoś kto zna kogoś kto tam chodził mówił, że jest podobno fajna szkoła, wysoki poziom, mili ludzie etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:47 aha a czemu zmienilas na czworke to dobrze bo juz mialem watpliwosci co do tej szkoly ufff :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:50 Sorrka pomylilem sie a ty gdzie skladasz papiery?? czyli dobrze wybralem??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:11 no własnie, ja tam nie składam :P dla mnie pierwszy wybór to VIII LO, ale zobaczymy, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Dąbrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:25 oki dzieki a jakie masz drugi i trzeci wybor tez kiedys chcialem isc do osemki ale niestety troszke skopalem testy Odpowiedz Link Zgłoś