Gość: maturzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55 czy to prawda, ze Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości to takie dno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brylancik1 Re: WSZIB 12.07.06, 15:01 nie prawda nie wiem kto ci to powiedzial !!! podnoc to dobra szkoła moja kolezanka ta m stiudiuje i ja sie w tym roku wybieram ;) a jaki kierunek cie interesuej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: WSZIB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:45 na administracje. A o tym dowiedzialem się od znajomych, nawet jakaś baba ktora tam wykłada nie była zbyt przyjaznie nastawiona do tej szkoly. A niektórzy wykładowcy tylko wybijają wszystkich z egzaminów, a potem płac sobie za poprawkii. Nie jedna osoba mi to mówila... Odpowiedz Link Zgłoś
brylancik1 Re: WSZIB 12.07.06, 15:47 wiesz ja tez sie wybieram na administracje moja kumpela mowilam mi ze jak bedziesz sie uczyc systematycznie ale nie jakos tam kujonsko to ze spokojem pozdajesz egzamini ale wiesz musisz sie liczyc z tym ze to nie jest juz liceum a studia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: WSZIB 13.07.06, 12:53 tak, ta szkola to dno. Skonczylam tam zarzadzanie . Kazdy kto jescze mial szanse przepisywal sie z jednolitych piecoletnich na licencjackie i konczyl na akademii ekonomicznej, albo administracje kkonczyl na UAM. poziom wcale nie jest taki wysoki. fakt ze na niektore przedmioty musisz sie uczyc a na inne idziesz tylko ze sciaga lub od razu z indexem, a wykladowcy cie olewaja. Zreszta sami wykladowcy mowia ze to nie jest dobra szkola, ze kiedys byla lepsza. 2 lata temu byla afera ze wlasciciel mial w domu narkotyki, a takze trafil chyba na jakis czas o domu psychiatrycznego bo mowil ze zna plany bin ladena ;-) hahahaha wszsytkie poznanskie gazety sie o tym rozpisywaly. Podobno 5 lat temu skzola byla o niebo lepsza. Zdecydowanie polecam Wyzsza Szkole Bnakowa. Wielu znajomych sie tam przenioslo i widac ze skzola ma calkiem inny stosunek do studentow. Nie wpsomne juz o dziekanacie w WSZiB ktory wszysto utrudnia i za kazda rzecz trzeba bylo placic. A na ostatnim roku mocno podnieli czesne no bo kto zrezygnuje na ostatnim roku. Szkola jest do bani. Ale jakby ktos sie zdecydowal na zarzadzanie u nich odsprzedam i odam notatki, sciagi, ksiazki. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: WSZIB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:54 No właśnie podobnie słyszałem, o ich kłopotach finansowych, że trzeba uważać na te ich kruczki prawne przy podpisywaniu umowy. Czesne też z rok na rok jest wyższę, więc chyba mało kto do magisterki tam wytrzma. Na początku chciałem tak iść zdecydowanie, ale teraz to juz mam duże wątpliwości. Naszczęscie od tego są fora, gdzie można trochę się dowiedzieć. Dziękii:) Odpowiedz Link Zgłoś