IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55
czy to prawda, ze Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości to takie dno?
Obserwuj wątek
    • brylancik1 Re: WSZIB 12.07.06, 15:01
      nie prawda nie wiem kto ci to powiedzial !!! podnoc to dobra szkoła moja
      kolezanka ta m stiudiuje i ja sie w tym roku wybieram ;) a jaki kierunek cie
      interesuej?
      • Gość: maturzysta Re: WSZIB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:45
        na administracje. A o tym dowiedzialem się od znajomych, nawet jakaś baba
        ktora tam wykłada nie była zbyt przyjaznie nastawiona do tej szkoly. A
        niektórzy wykładowcy tylko wybijają wszystkich z egzaminów, a potem płac sobie
        za poprawkii. Nie jedna osoba mi to mówila...
        • brylancik1 Re: WSZIB 12.07.06, 15:47
          wiesz ja tez sie wybieram na administracje moja kumpela mowilam mi ze jak
          bedziesz sie uczyc systematycznie ale nie jakos tam kujonsko to ze spokojem
          pozdajesz egzamini ale wiesz musisz sie liczyc z tym ze to nie jest juz liceum
          a studia !!!
    • brylancik1 Re: WSZIB 12.07.06, 15:48
      a po jakim liceum jestes?
      • iskierka4 Re: WSZIB 13.07.06, 12:53
        tak, ta szkola to dno. Skonczylam tam zarzadzanie . Kazdy kto jescze mial
        szanse przepisywal sie z jednolitych piecoletnich na licencjackie i konczyl na
        akademii ekonomicznej, albo administracje kkonczyl na UAM.

poziom wcale nie jest taki wysoki. fakt ze na niektore przedmioty musisz sie
        uczyc a na inne idziesz tylko ze sciaga lub od razu z indexem, a wykladowcy cie
        olewaja. Zreszta sami wykladowcy mowia ze to nie jest dobra szkola, ze kiedys
        byla lepsza. 2 lata temu byla afera ze wlasciciel mial w domu narkotyki, a
        takze trafil chyba na jakis czas o domu psychiatrycznego bo mowil ze zna plany
        bin ladena ;-) hahahaha wszsytkie poznanskie gazety sie o tym rozpisywaly.
        Podobno 5 lat temu skzola byla o niebo lepsza.

Zdecydowanie polecam Wyzsza Szkole Bnakowa. Wielu znajomych sie tam przenioslo
        i widac ze skzola ma calkiem inny stosunek do studentow.

Nie wpsomne juz o dziekanacie w WSZiB ktory wszysto utrudnia i za kazda rzecz
        trzeba bylo placic. A na ostatnim roku mocno podnieli czesne no bo kto
        zrezygnuje na ostatnim roku. Szkola jest do bani. Ale jakby ktos sie zdecydowal
        na zarzadzanie u nich odsprzedam i odam notatki, sciagi, ksiazki.

Powodzenia!
        • Gość: maturzysta Re: WSZIB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:54
          No właśnie podobnie słyszałem, o ich kłopotach finansowych, że trzeba uważać na
          te ich kruczki prawne przy podpisywaniu umowy. Czesne też z rok na rok jest
          wyższę, więc chyba mało kto do magisterki tam wytrzma. Na początku chciałem tak
          iść zdecydowanie, ale teraz to juz mam duże wątpliwości. Naszczęscie od tego są
          fora, gdzie można trochę się dowiedzieć. Dziękii:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka