Gość: mary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:43 W przyszłym roku wybieram się do Paderka. Niestety nie wiem jeszcze którą wybrać klase - ekologiczną ( co o niej sądzicie?) czy humanistyczną . Jeśli ktoś chodzi do 6LO niech pisze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalala Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:57 ja jestem w ekologicznej i jest fajniejsza od humana, no i wychowawca będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:50 Dużo dobrego słyszałam o humanach w paderku. ALe ja z kolei uparłam się na matfiz.. kiedy czytam opinie pt. lepiej iść do VIII(w której siebie po prostu nie widzę) to się zaczynam bać:P Naprawdę tak źle z fizyką w szóstce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 08:51 A jak z językami w Paderku?? Jak z poziomem angielskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:12 paderek w sumie jest ok. choć poziom nie należy do wysokich mimo że tylu chętnych na jedno miejsce, radze omijać język francuski a raczej jej nauczycielkę nie dość że język na marnym poziomie to kobieta ubliża, poniża i żyć nie daje i to nie tylko tym co są kiepscy z francuskiego ale także tym co są całkiem nieźli - i nawet odezwać się nie można bo kobieta bardzo ale to bardzo mściwa, a baby nie ruszysz, żadna skarga ani modlitwy nie pomogą ... ci co próbowali się sprzeciwić kończyli marnie... no ale jeśli chce ktoś sprawdzić czy wytrzyma 3 lata w atmosferze rodem z piekła to polecam lekcje francuskiego w VI, słowa jak głupek czy idiota zastępują u tej kobiety słowo uczeń ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 21.05.07, 18:40 A jak ogólnie poziom angielskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Paderek IP: *.146.196.204.ip.airbites.pl 22.05.07, 18:17 ta pani już nie uczy w Paderku francuskiego, w tym roku odeszła na emeryturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:57 poziom angielskiego wysoki :P czasem za wysoki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 20:46 oj tak :)francuski też może być, choć oczywiście to już nie to samo co lekcje z madame, którą wspominam całkiem dobrze..przynajmniej stres motywował mnie do nauki-bo na takiego lenia jak ja trzeba mieć bata;) w kazdym razie.. polecam klasę g! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paderkowicz Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:48 o Paderku tu: www.6LO.dl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:) Re: Paderek IP: *.lanet.net.pl 10.07.07, 15:55 Oj szkoda ze dopiero teraz, ja bylam wlasnie jedna z tych ktora sie sprzeciwila i skonczyla marnie...niestety ja musialam odejsc...a bylo to 4 lata temu i ta zolza jak widze nie zmienila sie ani troche...wspolczuje tym, ktorzy zaznali jej wrednosci...Na szczescie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i skonczylam I LO a teraz jestem na sludiach i najchetniej bym jej to wykrzyczala w twarz...mineli juz sporo czasu a ja nadal czuje sie przez nia bardzo skrzywdzona.... Odpowiedz Link Zgłoś
absolid Re: Paderek 21.06.18, 12:18 Przypadkiem trafiłem na ten stary temat, aż szkoda go nie odświeżyć! Uczęszczając do Paderka mieliśmy pewność zdania matury i to z dość dobrym wynikiem ;) Nie miałem problemu z dostaniem się na studia, również zagraniczne. paderka wspominam różnie, a w celu odświeżenia sobie pamięci śledzę stronę z cytatami nauczycieli www.facebook.com/cytaty.z.paderka/ - niezły ubaw ;)! Odpowiedz Link Zgłoś