IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:43
W przyszłym roku wybieram się do Paderka. Niestety nie wiem jeszcze którą
wybrać klase - ekologiczną ( co o niej sądzicie?) czy humanistyczną .
Jeśli ktoś chodzi do 6LO niech pisze!
Obserwuj wątek
    • Gość: lalala Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:57
      ja jestem w ekologicznej i jest fajniejsza od humana, no i wychowawca będzie super
      • Gość: kaś Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 18:50
        Dużo dobrego słyszałam o humanach w paderku.
        ALe ja z kolei uparłam się na matfiz.. kiedy czytam opinie pt. lepiej iść do
        VIII(w której siebie po prostu nie widzę) to się zaczynam bać:P Naprawdę tak źle
        z fizyką w szóstce?
        • Gość: Ala Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 08:51
          A jak z językami w Paderku?? Jak z poziomem angielskiego??
    • Gość: :) Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:12
      paderek w sumie jest ok. choć poziom nie należy do wysokich mimo że tylu
      chętnych na jedno miejsce, radze omijać język francuski a raczej jej
      nauczycielkę nie dość że język na marnym poziomie to kobieta ubliża, poniża i
      żyć nie daje i to nie tylko tym co są kiepscy z francuskiego ale także tym co
      są całkiem nieźli - i nawet odezwać się nie można bo kobieta bardzo ale to
      bardzo mściwa, a baby nie ruszysz, żadna skarga ani modlitwy nie pomogą ... ci
      co próbowali się sprzeciwić kończyli marnie... no ale jeśli chce ktoś sprawdzić
      czy wytrzyma 3 lata w atmosferze rodem z piekła to polecam lekcje francuskiego
      w VI, słowa jak głupek czy idiota zastępują u tej kobiety słowo uczeń ...
      • Gość: Ala Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 21.05.07, 18:40
        A jak ogólnie poziom angielskiego??
      • Gość: s Re: Paderek IP: *.146.196.204.ip.airbites.pl 22.05.07, 18:17
        ta pani już nie uczy w Paderku francuskiego, w tym roku odeszła na emeryturę :)
        • Gość: kaś Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:57
          poziom angielskiego wysoki :P czasem za wysoki :P
          • Gość: jaga Re: Paderek IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 20:46
            oj tak :)francuski też może być, choć oczywiście to już nie to samo co lekcje z
            madame, którą wspominam całkiem dobrze..przynajmniej stres motywował mnie do
            nauki-bo na takiego lenia jak ja trzeba mieć bata;)
            w kazdym razie.. polecam klasę g!
            • Gość: paderkowicz Re: Paderek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:48
              o Paderku tu:
              www.6LO.dl.pl
        • Gość: ...:) Re: Paderek IP: *.lanet.net.pl 10.07.07, 15:55
          Oj szkoda ze dopiero teraz, ja bylam wlasnie jedna z tych ktora sie sprzeciwila
          i skonczyla marnie...niestety ja musialam odejsc...a bylo to 4 lata temu i ta
          zolza jak widze nie zmienila sie ani troche...wspolczuje tym, ktorzy zaznali
          jej wrednosci...Na szczescie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i
          skonczylam I LO a teraz jestem na sludiach i najchetniej bym jej to wykrzyczala
          w twarz...mineli juz sporo czasu a ja nadal czuje sie przez nia bardzo
          skrzywdzona....
    • absolid Re: Paderek 21.06.18, 12:18
      Przypadkiem trafiłem na ten stary temat, aż szkoda go nie odświeżyć! Uczęszczając do Paderka mieliśmy pewność zdania matury i to z dość dobrym wynikiem ;) Nie miałem problemu z dostaniem się na studia, również zagraniczne.
      paderka wspominam różnie, a w celu odświeżenia sobie pamięci śledzę stronę z cytatami nauczycieli www.facebook.com/cytaty.z.paderka/ - niezły ubaw ;)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka