Gość: studentWsnhid IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 21:32 Witam Szukam ludzi z Wsnhid, najlepiej z 1 roku politologii zaocznej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: clomid Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.comel / 193.19.212.* 09.09.04, 02:48 witam ja jestem na 1 roku ale dziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 17:29 ojej, biedny... Zaoczne studia na WSNHiD - wyrzucone pieniądze w błoto. Bo i poziom żenujący i dyplom nic nie warty. Biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 11:31 moja kumpela tu chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prime Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:44 pierwszy rok zaocznie - kulturoznawstwo MK też słyszałam, że poziom tam nie jest zbyt wysoki, ale gdyby to była bardzo kiepska uczelnia nie zajmowała by wysokiego miejsca w rankingach itp oraz chyba niewiele osób by w niej studiowało... a skąd taki osąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 19:03 wlasnie dlatego tak duzo ludzi tam studiuje, bo poziom jest jaki jest. ludzie ida na latwizne. wystarczy zaplacic i masz dyplom-takie to proste :) ja bylam na dziennych, teraz jestem na zaocznych.stosunki miedzynarodowe-ale w sumie to to samo co politologia-bo przedmioty sie nie roznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eaw Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:59 uwazasz ze jak jest prywatna to gorsza ?, wskaz prosze ktora wedlug ciebie jest najlepsza z uczelni prywatnych w poznaniu?, pozatym znam kilka prywatnych uczelni w warszawie ktore maja o wiele wyzszy poziom od uniwersytetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prime Re: WSNHID szukam ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:35 wybrałam naukę na tej uczelni z zupełnie innych względów niż opisany przez Ciebie powyżej, dopiero po jakimś czasie zaczęły dochodzić do mnie negatywne pogłoski na jej temat. Gość portalu: aga napisał(a): > wlasnie dlatego tak duzo ludzi tam studiuje, bo poziom jest jaki jest. ludzie > ida na latwizne. niech każdy sądzi po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: WSNHID szukam ludzi IP: 195.116.62.* 17.10.04, 23:09 mozecie napisac cos wiecej? jestem zainteresowany ta szkola, niestety, ale nie jestem z poznania. interesuje mnie politologia, dziennikarstwo. za wszystkie opinie dzieki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Pozioam na WSNHID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 01:44 Powiem tak... na Wsnhid sa Ci sami wykładowcy co np , na UAM-ie, pod względem ilosci nauki nic sie nie zmienia, i wymagania sa podobne. Jest to ułatwienie ,ze ma się 2 poprawki... to przyznaje, ale takie cos to stworzyli specjalnie dla leniuchów! Szkoła ma wysoki poziom Odpowiedz Link Zgłoś