Gość: exliceo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 21:30 Chciałabym się dowiedzieć, jak teraz wygląda w "kochanej" trójce. Są tu jacyś licealiści ze Strzeleckiej, byli lub obecni? Czy kochany p. Komorowski ciągle uczy geografii? :} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miła Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:17 Nie wiem jak wyglądało kiedyś, ale wiem jak teraz:) Tak Komorowski i od biologii i od geografii uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Re: III LO IP: *.icpnet.pl 07.12.03, 11:57 matko.......chodzilam tam...Komorowskiego mozna by zaliczyc jeszcze do "ludzi", ale wiekszosc z nauczycieli byla tragiczna.dodatkowo jak ktos trafil na polaka z rychą, matme z gronkiem, histo z bertą i geografie z jankowiak......mozna bylo sie zalamac.odkad ukonczylam trojke,przejeżdzając strzelecką-odwracam głowę w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: III LO 08.12.03, 20:37 właśnie, jak tam gronek? jeszcze uczy? A rożek? a pani jakubowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:58 Uczy Rożek i jego żona, Gronek i Jakubowska też, także Talarczyk, Framski, Jankowiak, Kleban... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 21:27 czesc! Kiedy kończyliście "trójkę", w jakich klasch byliście? ja byłam w biol-chem, a konczylam pare ładnych lat temu? pzdr k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matura 98 Re: III LO IP: 212.126.13.* 12.02.04, 09:56 ja również zaobserwowałam syndrom "odwracania głowy" trochę szkoda - wolałabym miło wspominać szkołę średnią a co powiecie na nauczanie języków ? ile lat ma właściwie szkoła ? pozdrawiam serdecznie odzywajcie się na forum !!!!!!!! co robicie absolwenci ? ja skończyłam studia i pracuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suel Re: III LO IP: 217.153.49.* 24.02.04, 15:41 Ja skonczyłam III chyba w 93 (klasa mat-fiz Zaworki) i wprost nie moge uwierzyc, ze tam rzadzi tam ta sama ekipa. A Gniza jeszcze jest? Syndrom odwracania głowy po jakims czasie zanika ale nadal nie wspominam tego czasu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matura 98 Re: III LO IP: 212.126.13.* 27.02.04, 08:34 właśnie... mam nadzieje, że zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc:) Re: III LO IP: 62.244.148.* 24.03.04, 12:42 ja konczylam trojke najgorsze co Cie moze spotkac to z tego co wiem to tylko Jankowiak i Zaklinska:) reszty juz nie ma:) Framski odszedl, Berty nie ma, nowi Nauczyciela :) nie, trojka to stres:) ale jak uodparnia:) potem studia to pestka:) Odpowiedz Link Zgłoś