ewelinag07 14.11.03, 16:45 Wiec i ja dołaczam do tego grona a oto link: www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=27159&ob=0 a tej stronie jest wiecej fajnych rzeczy , ale poogladajcie sobie same Pozdrawiam jestem w trakcie robienia skarpetek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biuralistka Re: Witam:) 15.11.03, 12:16 Witaj Jeszcze wprawdzie nie udało mi sie popełnić skarpetek, ale sie do nich przymierzam (ach ta zima) Biuralistka Odpowiedz Link
virfa Re: Witam:) 15.11.03, 16:59 ojej.. szkodza, ze ta storna jest nie po polsku Takie super sa tam sweterki - w szczegolnosci dla Maluszkow pozdrawiam, Odpowiedz Link
ewelinag07 Re: Witam:) 15.11.03, 18:06 n niestety ja tez zaluje ze strona nie jest po polsku, ale wiekszasc stron z takimi rzeczami nie jest po polsku Pozdrawiam Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Witam:) 15.11.03, 22:53 Witaj Fajnie, zaczyna nam się powiększać grono. Pzdr, Lady Huncwot Odpowiedz Link
virfa Re: Witam:) 16.11.03, 10:26 Ja tez ciesze sie, ze powieksza sie grono!!! Super!!! pozdrawiam, Odpowiedz Link
marialudwika Re: Witam:) 18.11.03, 23:45 Witam,chwilowo umiem "udziurgac" tylko szalik,sweter tez ALE!!!! Nie wychodzi ma za nic w swiecie wyciecie na szyje..pewnie dlatego,ze jestem samoukiem.Mam ksiazki na te tematy,ale nic z nich nie pojmuje,choc naprawde nie jestem tumanem!!!! Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Witam:) 19.11.03, 08:56 Opisy w książkach są czasem maksymalnie niejasne... A widziałaś ten dodatek specjalny do Burdy "Druty i oczka"? Wydaje się być taki jak cała Burda - solidny, precyzyjny, z dobrymi opisami. Pzdr, LH Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Witam:) 19.11.03, 10:25 marialudwika napisała: >Nie wychodzi > ma za nic w swiecie wyciecie na szyje..pewnie dlatego,ze jestem samoukiem > Nieprawda że skoro jestś samoukiem to ma Ci nie wyjść. Ja też większości rzeczy nauczyłam się ze "źródeł" różnego rodzaju. A co konkretnie Ci nie wychodzi? Wszystko da się zrobić, jak nie samemu to z pomocą. justyna w razie czego jestem na gg 2998739 Odpowiedz Link