Gość: Marcin IP: *.kpsi.pl 13.03.11, 10:25 Mam pytanie czy ktoś z Was odnawiał sobie drzwi lub poddawał je renowacji, szukam osoby która podjęłaby sie takiego zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: renowacja drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.11, 10:43 a o jaki drzwi dokładniej chodzi? 4524400 moje gg odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: renowacja drzwi IP: 89.231.149.* 14.03.11, 18:39 mogę się podjąć renowacji - mam spore doświadczenie związane z renowacją okien i drzwi 12547592 czekam na więcej informacji - może jakieś zdjęcie drzwi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENO Re: renowacja drzwi IP: *.centertel.pl 27.03.11, 20:02 Witam. Bardzo przestrzegam oddawać drzwi do ,,psełdo" fachowców.Można nieodwracalnie popsuć sprawę. Polecamy się .Dajemy pełną gwarancję. Na tle wielu firm wyróżniamy się innowacją w postępowaniu z drewnem. Przywracamy do życia piękne przedmioty,projektujemy i przerabiamy meble. Odnawiamy stare drzwi,schody i bramy Nadajemy pierwotny kształt i formę Odnawiamy stare drzwi ,bramy i schody. Otwarci na wszelkie trudne zlecenia czekamy na Państwa propozycję. Naszymi pracownikami są artyści a nie maszyny. Zapraszam na naszą stronę www.reno-reno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENO Re: renowacja drzwi IP: *.centertel.pl 27.03.11, 20:04 Witam. Bardzo przestrzegam oddawać drzwi do ,,psełdo" fachowców.Można nieodwracalnie popsuć sprawę. Polecamy się .Dajemy pełną gwarancję. Na tle wielu firm wyróżniamy się innowacją w postępowaniu z drewnem. Przywracamy do życia piękne przedmioty,projektujemy i przerabiamy meble. Odnawiamy stare drzwi,schody i bramy Nadajemy pierwotny kształt i formę. Otwarci na wszelkie trudne zlecenia czekamy na Państwa propozycję. Naszymi pracownikami są artyści a nie maszyny. Zapraszam na naszą stronę www.reno-reno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: renowacja drzwi IP: *.chelmno.mm.pl 27.03.11, 20:49 mogę dowiedzieć się o jakiś kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontakt Re: renowacja drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 21:08 jasne ze mozesz ;)...jest post wyzej, nad Twoim www.reno-reno itd.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: renowacja drzwi IP: 89.231.149.* 27.03.11, 21:24 Zadzwoń 794-377-383 a na pewno będziesz zadowolony. Poradzimy sobie z każdymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dina Re: renowacja drzwi IP: *.chelmno.mm.pl 11.10.14, 09:54 Jestem zadowolona a firmy z Grudziądza,zabierają z domu własnym transportem i odnowione przywożą na miejsce ,cena jednych drzwi 280zł a jeżeli chodzi o klamki to dodatkowa cena ,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monicc004 Re: renowacja drzwi 10.10.14, 18:57 Witam serdecznie Zapraszam na moją stronę do zobaczenia mojej renowacji, oprócz drzwi jest tam także renowacja pieca kaflowego. Jest to nowa stronka, ale można już zobaczyć jak wyglądają moje prace. www.wirtualnie24.pl/warsztat2.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: renowacja drzwi IP: *.chelmno.mm.pl 12.10.14, 10:16 Renowacja drzwi w Grudziądzu tel 566432223. Robiłem u nich 6 szt drzwi i bardzo jestem zadowolony polecam. Odpowiedz Link Zgłoś