Gość: MII IP: *.tvgawex.pl 27.06.11, 00:09 czy jest ktos w Chełmnie kto zna się na WII? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MII Re: problem z kontrolerami wii IP: *.tvgawex.pl 27.06.11, 15:17 CZY ZNAJDĘ TU KOGOS KTO ZNA SIĘ NA WII? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: problem z kontrolerami wii IP: *.tvgawex.pl 27.06.11, 20:03 Bedzie ciezko a co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MII Re: problem z kontrolerami wii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.11, 20:32 Mam nową konsolę ,która świetnie się połączyła z wiilotem,no i dokupiłam drugiego kontrolera, oryginalny, identyczny jak pierwszy .Niestety,nie połączył się z konsolą,mało tego,pierwszy też przestał działać,kupiłam nowe baterie.I nic.Przyciskałam czerwone guziczki,diody chwilę migają i nic,co robić?Wyłączyłam konsolę z prądu,podłączyłam na nowo,nic.Listwa działa ,bo sprawdzałam na podczerwień Zanim kupiłam drugiego pilota to podłączyłam matę ,wszystko działało ok.Zabawa przednia.A teraz nic.Będę wdzięczna za podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: problem z kontrolerami wii IP: *.tvgawex.pl 27.06.11, 21:05 na konsoli po lewej stronie jest klapka po otworzeniu jej jest slot na karte pamieci obok jest czerwony przycisk sprobuj nacisnac go a zaraz po tym czerwony przycisk ktory jest w kontrolerze obok bateri powinno zadzialac czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MII Re: problem z kontrolerami wii IP: *.tvgawex.pl 27.06.11, 22:08 Pisałam już o czerwonych guziczkach,nie działa,a kontrolera nie mogę reklamować ,bo mam go z Singapuru,oryginał,zapakowany,"R" w napisie,wszystko się zgadza,a nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś