Dodaj do ulubionych

MORDerstwo??!!

IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.14, 23:31
witajcie,
slyszalam, ze dzis wieczorem jakas mloda dziewczyna z osiedla kopernika zostala zgwalcona i zamordowana!! 17 latka!!! ktos cos wie? jeny, strach wyjsc na ulice jak sie sciemni... co to za banda jezdzi po miescie! granatowym golfem podobno bylo dwoch facetow, znacie kogos kto taki ma? moja kuzynka ma corke w podobnym wieku. do czego to podobne. jak sobie pomysle, ze moglo sie to jej przytrafic to mysle zeby wprowdzic spowrotem godziny policyjne!! zamknac nierobow w domu a jak nie to na prace miejskie, liscie zamiatac. moze sie czegos naucza!! patologia rosnie w chelmnie, nie ma rozrywki, nie ma porzadnego chdku, to sie bija, gwalca i zabijaja. jeszcze pewnie alkohol do tego byl, albo jakies narkotyki... pewnie niech zalegalizuja ta marihuane, wtedy zobaczycie, chelmno zginie do reszty. o zgrozo!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grazyna Re: MORDerstwo??!! IP: *.40.248.51.threembb.co.uk 21.01.14, 23:42
      Marihunanen? A komu to potrzebne?! Zgrozo! Mieszkam na tym osiedlu, czesto z psem wychodze i tam sama widzialam jak wiatru nie bylo a ruszal sie krzak. To juz wtedy na pewno kogos tam gwalcono
      • Gość: jaaaa Re: MORDerstwo??!! IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.14, 15:36
        aaaaa
        • Gość: trolololo Re: MORDerstwo??!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 17:24
          jaaaa - czyzby w klasztorze internet podlaczyli? xD
          • Gość: mieszkaniec Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 22.01.14, 18:18
            debilizm
            • Gość: karol Re: MORDerstwo??!! IP: *.opera-mini.net 22.01.14, 19:55
              słyszałem o tym ale ile w tym prawdy nie wiem
    • Gość: moniq Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 22.01.14, 22:48
      Też to słyszałam wiadomo co to za dziewczyna? szok! Może to plotka w końcu Chełmno miasto plotkarzy ;]]]
      • Gość: aga Re: MORDerstwo??!! IP: *.opera-mini.net 24.01.14, 09:42
        to niestety prawda
        • Gość: zaniepokojona83 Re: MORDerstwo??!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 17:00
          czyli jednak prawda:(:( smutne...... to miasto upada!! ludzie czy Wy tego nie widzicie??? szkoda tak mlodej osoby, szkoda wielu mlodych osob, ktore umieraja tutaj..
          co sie dzieje?
          najpierw fontanna, potem "swiatelko do nieba", teraz taka tragedia...
          miasto umarlo [*]
          • Gość: mieszkaniec Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 24.01.14, 18:11
            "zaniepokojona" nie nakręcaj się , bo widać że twoja mądrość jest na poziomie paczki gwoździ.
            • Gość: zaniepokojona83 Re: MORDerstwo??!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 21:40
              nie nakrecaj sie tak kolezko!
              idz poluzowac majty
              • Gość: moniq Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 24.01.14, 22:02
                Co to za dziewczyna? [*]
    • Gość: kolo Re: MORDerstwo??!! IP: *.3-1.cable.virginm.net 24.01.14, 23:20
      Jakoś na stronie policji nie ma informacji na ten temat więc to pewnie jakiś kit.
    • Gość: mp Re: MORDerstwo??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 09:54
      gdyby głupota miała skrzydła........................ale sie rozmarzyłem :)
      do zaniepokojona83-skąd te informacje?podaj zródło?
      po co zasmiecasz i tak juz infaltylne forum nie sprawdzonymi historiami
      • Gość: zaniepokojona83 Re: MORDerstwo??!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.14, 16:07
        info od kuzynki, dlatego pytam na forum
        co do policji, nie ufam nic nie wiadomo co w koncu bylo, a co nie.
        moze ktos z osiedla sie wypowie?
        znicze stoja????????
        • Gość: mieszkaniec Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.14, 18:24
          "zaniepokojona" to jakaś wariatka, więc po co zajmować się jej urojeniami. Czas umieścić ją w kwaterze w Świeciu a jak nie to do Tworek.
          • Gość: kiu Re: MORDerstwo??!! IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.14, 18:43
            mieszkam na osiedlu kopernika, jest bardzo spokojne, i naprawdę nic się tu nie stało, niby gdzie?
            • Gość: zaniepokojona83 Re: MORDerstwo??!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.14, 20:12
              nic sie nie stalo? na pewno?
              moze nie zauwazyles nic??
              moja mama byla dzis w miscie rano i sluszala jak u rzeznika baby gadaly...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka