Dodaj do ulubionych

Najlepszy Internet w Chełmnie

IP: *.tvgawex.pl 08.05.16, 08:51
Witam. Poważnie zastanawiam się nad zmianą operatora internetowego i chcę się dowiedzieć jakie macie doświadczenia i jaką firmę moglibyście polecić? Chodzi mi o łącze domowe (kablowe lub wi-fi), które zapewnia stabilność i bezawaryjność, ponieważ przy obecnym dostawcy ostatnio jest z tym bardzo słabo i praktycznie codziennie są braki w dostępie do sieci.
Obserwuj wątek
    • luc4429 Re: Najlepszy Internet w Chełmnie 08.05.16, 09:04
      Multimedia - z kabla chodzi bez problemów .
      • Gość: mieszkaniec Re: Najlepszy Internet w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.16, 10:38
        Multimedia - z kabla od pół roku przerywa niemilosiernie. Na nic plecenie bzdur przez tzw. konsultantów.
    • Gość: Ewa Re: Najlepszy Internet w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.16, 19:44
      Polecam Celcom. Multimedia to masakra co chwilę zrywa łącze więc przeniosłam się do Celcomu.
    • Gość: łeeeee Re: Najlepszy Internet w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.16, 10:28
      Ja mam multimedie od 2 lat i na początku miałem problem przez 2 dni ale przyszli wymienili modem i od tamtej pory nie mam żadnych problemów. Ping powyżej 50 nie przekracza i szybkość jest taka jak powinna.
    • Gość: Netia Re: Najlepszy Internet w Chełmnie IP: *.play-internet.pl 24.05.16, 00:45
      Tylko z Neti 50/3 ping poniżej 10 . 49 pln, 6 lat współpracy i 3h bez neta jedyna awaria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka