m2uy 29.01.05, 15:09 zbierzmy ludzi (podpisy czy czegokolwiek będą od nas wymagać) i idźmy do władz miasta, aby zrobiono gdzieś w końcu skate park... jakieś grindboxy, funboxy, rail'e etc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trevis_199 Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:21 Dobry pomysł i odrazu aby zroblij skate park dla bmx-ów bo duzo osob pyrka na bmkach po chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: skatepark w CCH 29.01.05, 15:24 no jasne.... przeciez bedziemy mogli korzystać zarówno MY jak i WY :) ale najpierw trzeba cos w tym celu zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:34 proponuje zacząć od zebrania osób którym naprawde na tym zalezy i którzy gotowi są poswięcić na to troche czasu. Spotkajcie się gdzieś wszyscy (można już wtedy zacząć zbierać podpisy) W grupie siła. Ustalcie dalszy plan działania. pogadajcie między sobą o znajomościach w UM (może jakis rodzić kogos zna) deski,rolki,bmx razem. POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z/A Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:36 masz racje trzeba z tym cos zrobic- ja jezdze na desce i nudzi mnie juz leader price, czy cos takiego, potrzebna nam jest stala miejscowka!!!tylko jest maly problem- gdzie ten nasz skate park mial by byc???pozdro dla wszystkich ktory popieraja ten pomysl i chca wspierac Chełmiński SkatebordinG i nie tylko. :D pozdro NarQa Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: skatepark w CCH 29.01.05, 15:37 nie tylko Chełmiński :P ja nie z CCH :) hehee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z/A Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:05 a no to sorki, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: skatepark w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:11 Haha nie rozmieszajcie mnie. Prawda jest taka, ze nie macie o niczym pojecia. Jedyne co miasto moze zaoferowac to, to co mamy teraz, czyli zasrany kort na na stadionie (ktory zreszta niedlugo bedzie 'rozwalony'). Wszystko co stoi na tym parku robione bylo przez nas, takze marzenia o wybudowaniu skateparku w Chelmnie mozecie sobie odpuscic, no chyba, ze znajdziecie cos za hm... 1000zl. Chociaz to juz pewnie za duzo. Podsumowujac - przestancie gadac bzdury na forum tylko sami zrobcie cos dla instniejacego juz parku, tam duzo projektow czeka na dokonczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.B. rider:) Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:21 wlasnie ruszyc dupska i zabrac sie do roboty we wlasnym zakresie. miasto nic nam nie da a niedlugo nawet zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z/A Re: skatepark w CCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:03 ja tez zrobilem cos dla tego "skateparku" na korcie...grand boxa z katownikiem,...nie bede robil juz nic wiecej, bo jak sam napisales, niedlugo nam to rozwala.............no to po co mamy sie meczyc i robic cos co i tak bedzie rozwalone!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! szkoda pieniędzy!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:13 Szkoda Naszych pieniędzy na to!!!Miasto ma inne potrzeby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z/A Re: szkoda pieniędzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:51 do "!!!", niewiem czemu uwazasz, ze szkoda pieniedzy na to!!!, a ty sie czyms interesujesz???gdyby tak bylo to nie pisal bys glopot!!!dla nas to jest wazne, a dla ciebie co innego...proste i jasne ...narka.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: szkoda pieniędzy!!! 30.01.05, 13:19 szkoda pieniedzy ?? przeciez to ma byc plac zabaw tylko ze sla troszke starszych dzieci !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: skatepark w CCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:21 Prawda numer 2: postami na forum na pewno cos zdzialacie. Heh. A i jak nie chcecie nic robic do istniejacego to nie, nikt nikogo nie zmusza. W sumie mamy to gdzies, ci ktorzy naprawde sie w tym wszystkim licza dadza sobie sami rade. Odpowiedz Link Zgłoś