Gość: ferefere IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 13:37 Zastanawiam się, jakie są tam fajne laski... Pomóżcie mi bo ja naprawdę nie wiem jakie fajne dziewczyna tam chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rumcajs Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 31.01.05, 13:39 żadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: 81.210.32.* 31.01.05, 15:12 Jest tam taka jedna...hmmmm....rozmarzyłem się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNOJ Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 14:07 NIE MA ZADNYCH!!!!!!!!!!!!!!!! MOZE JEDNA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:20 dziewczyny z katolika sa sexowne. po tymi niewinnymi twarzyczkami kryja sie drapierzne tygrisice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:35 diewczyny z katolika???????????hahahaha bardzo smieszne !!!!!!!!!!!te dziewczynki maja bardzo zaje....gust!!!!!!!!!!hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: 81.210.32.* 21.02.05, 19:29 niemożna pisać że żadne jak jakeś fajne napewno są!Wkońcu niema tak ze jest szkoła i w całej szkole niema żadnych fajnych dziewczyn!Trzeba brac pod uwage ze fajna to nieznaczy że ładna!Ale dla niektorych to tak hmn... no cóż!Ale no fajne jako kolezeńskie do pogadania znalazłyby sie tam dziewczyny i to niejedna !Aaa co do piękności to niemi to oceniać bo jesteś dziewczyna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racio Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:22 fajna jest Natalia!!!nie znam klasy ale jesli moze to chcial bym aby sie ze mna skontaktowala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:32 no no racio wpadła ci w oko ta natalia szczerze mowiąc to ona jest całkiem wporzo pozdrawionka dla dextera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeah Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 21:05 ja tam jej nie lubie... poza tym jej iloraz inteligencji jest równy IQ szympansa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racio Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:34 a twoje IQ jest niższe od wszystkich polityków w naszym kraju razem wziętych(czyli mniej niż 0!!!)a tak poza tym szympansy to bardzo inteligentne zwierzęta:) Pozdro dla Natali(dzięki za pozdrowienia-dex) Odpowiedz Link Zgłoś