Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY Z KATOLIKA

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 13:37
Zastanawiam się, jakie są tam fajne laski... Pomóżcie mi bo ja naprawdę nie
wiem jakie fajne dziewczyna tam chodzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: rumcajs Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 31.01.05, 13:39
      żadne
    • Gość: McCoy_king Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: 81.210.32.* 31.01.05, 15:12
      Jest tam taka jedna...hmmmm....rozmarzyłem się....
      • Gość: GNOJ Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 14:07
        NIE MA ZADNYCH!!!!!!!!!!!!!!!! MOZE JEDNA...
    • Gość: on Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.05, 19:20
      dziewczyny z katolika sa sexowne. po tymi niewinnymi twarzyczkami kryja sie
      drapierzne tygrisice.
      • Gość: ... Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:35
        diewczyny z katolika???????????hahahaha bardzo smieszne !!!!!!!!!!!te
        dziewczynki maja bardzo zaje....gust!!!!!!!!!!hahahahaha
        • Gość: Sandra Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: 81.210.32.* 21.02.05, 19:29
          niemożna pisać że żadne jak jakeś fajne napewno są!Wkońcu niema tak ze jest
          szkoła i w całej szkole niema żadnych fajnych dziewczyn!Trzeba brac pod uwage
          ze fajna to nieznaczy że ładna!Ale dla niektorych to tak hmn... no cóż!Ale no
          fajne jako kolezeńskie do pogadania znalazłyby sie tam dziewczyny i to
          niejedna !Aaa co do piękności to niemi to oceniać bo jesteś dziewczyna!
          Pozdrawiam!
          • Gość: Racio Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:22
            fajna jest Natalia!!!nie znam klasy ale jesli moze to chcial bym aby sie ze mna
            skontaktowala :-)
            • Gość: natalia Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:32
              no no racio wpadła ci w oko ta natalia szczerze mowiąc to ona jest całkiem
              wporzo pozdrawionka dla dextera
              • Gość: bleeeah Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 21:05
                ja tam jej nie lubie... poza tym jej iloraz inteligencji jest równy IQ
                szympansa
                • Gość: Racio Re: DZIEWCZYNY Z KATOLIKA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:34
                  a twoje IQ jest niższe od wszystkich polityków w naszym kraju razem
                  wziętych(czyli mniej niż 0!!!)a tak poza tym szympansy to bardzo inteligentne
                  zwierzęta:) Pozdro dla Natali(dzięki za pozdrowienia-dex)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka