Gość: Jadzia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Troll Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 19:42 Jagoda a jaką muzyke chcesz wykonywac? i ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 02.01.06, 20:10 Mam 12 lat i słucham tokio hotel pozatym green day wiec chcem grac i spiewac prawdziwego punka .. a szukam doswiadczonych ludzi pozdrawiam ps. chce byc tak sławna jak NNZR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 02.01.06, 20:14 tokio hotel = prawdziwy punk ?!?! no niezle. NNZR juz długi czs nie istnieje, troche dotyłu jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 20:27 Albo to jest jakas prowokacja a jesli to ktos mowił powaznie to jestem załamany. Załozmy ze nie to do zespołu przydałby sie basista a tokio hotel z tego co slyszałem to gowno dla nastolatek i jezeli to jest punk to radze posluchac włochatego albo dezertera i sie nawrocic z niewiedzy. A co Do NNZR to oni istnieja tylko ze pod inna nazwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.01.06, 12:55 Kto się za mnie podstawia. Lepiej podpis się swoim imieniem. Ja mam 14 lat i lubie muzyke green day itp. więc tego typu chciałabym mieć zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 20:38 Sorrki! Wiesz, ale nie hcę być zbyt dosadny. Moim zdaniem powinnaś dac sobie spokój z zakładaniem zespołu. Przynajmniej narazie. Po 1. masz 12lat. Powiedz czy masz jakiekolwiek przygotowanie muzyczne prócz codziennego słuchania MTV i VIVY? Po 2. W tym wieku na 100% nie znajdziesz 2 gitarzystów i perkusisty, a starsi na 95% nie będa chcieli z Tobą współpracować. Po 3. Mieć taką ambicję, zeby dorównac zespółowi Tokio Hotel to tak jakby nie mieć żadnych. Co to już nie ma słwaniejszych Punk Rockowych kapel, które więcej osiągnęły, więcej potrafia, mają większe doświadczenie i więcej włożyli w światową muzykę? Tokio Hotel sami powinni jeszcze wzorować się na jakimś legendarnym zespole. Mowię Ci, że nie masz szans na założenie zespołu. Pozdrawiam! Spróbuj za 5lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.01.06, 13:00 Jakaś dziewczyna się za mnie podstawiła. Też napisała, że jest jakąś Jadzią,ale to ja założyłam wątek. Mam 14 I MAM PRZYGOTOWANIA MUZYCZNE. cIĄGLE ŚPIEWAM, A Z MUZYKI MAM SAME PIĄTKI I SZÓSSTKI.bARDZO CHCIAŁABYM ZAŁOŻYĆ ZESPÓŁ. p.s nie wiem co to za dziewczyna, która podaje się za mni, ale mnie ostro wkurzyła laska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka klęska... Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:23 O boże nie wytrzymam :/ co za przykry wątek!! ,,...z muzyki mam same piatki i szostki..." ,,...mam 12 lat...chcę byc sławna...słucham tokio hotel czyli prawdziwego punka... Jeszcze w dodatku próbuje nas 2 razy oszukać... Idź kobito mała spać i pomyśl jakaś ty głupia i naiwna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 03.01.06, 20:34 nie mow tak zazdroscisz sławy jakom ma Tokio Hotel.. pozatym oni sa naprawde przystojni a to ze mam szostki w gim to tez o czyms swiadczy. ps. nie mam 12 lat tylko 14 a to roznica!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 03.01.06, 20:50 TOKIO HOTEL - PRAWDZIWY PUNK <ryczy ze smiechu> DNO!!!!!! posluchaj sobie KSU lub DEZERTERA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghji Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.01.06, 21:33 Toki Hotel to gowno a nie zaden punk czy rock. Typowy popowy zespoł ktory zrobił kariere poprzez ładne buzki o czym swiadczy wypowiedz Jadzi ze sa przystojni i dlatego fajnie graja <zenada> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.01.06, 21:37 Szkoda że niemasz 12 lat bo ja w lutym skończę 11 i bardzo lubię śpiewać !!! pozdro jak co to mój numer gg 7697702 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks_X Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 03.01.06, 21:50 Szykuje sie " Domowe przedszkole " :] Tylko zaspiewajcie "Fantazje" bo to tylko moze pasowac hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.01.06, 21:54 Myślisz że młodzi niemają prawa wyjść na scene? to się mylisz bo karzdy ma swoje prawa i ja dąze do tego co chce moze kiedyś mi wyjdzie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.01.06, 04:44 Róbcie co chcecie, ale ja nie wyobrazam sobie "punkowego" zespołu z 11- i 14- latką na wokalu, grającego muzykę Tokio Hotel. W ogóle grającego jakakolwiek muzykę. W takim wieku nie ma się jeszcze wykreowanych pogladów muzycznych. Teraz podoba Ci sie Tokio Hotel, bo pokazują ich na Vivie jutro Britney pojutrze jakiś tam Blog29, a później jeszcze coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 06:30 Słyszałeś kiedyś jak Zielony gra na perce? Zaczynał kiedy miał 12 lat i już wtedy grał w zespole numery Dezertera,KSU itp. Nie podcinaj dziewczynie skrzydeł! Co do gustów muzycznych ,mała ma jeszcze czas. Jeżeli lubi Green Day to nie jest tak żle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka klęska... Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:19 aż rzygac sie chce podaj mi zespól 11 12 i 14 latków (oprócz arki noego hehe) który miało jakis sukces zwłaszcza rockowy albo punkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka klęska... Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:28 tak rzygć ci sie chce ??? a czy to zawsze chodzi o sukces... ? czy nie mozna mieć zespolu z miłości do muzyki? albo bo się lubi? pewnie sam jestes jednym z takich który się wypowiada ostro na forum a w domowym zaciszu słucha Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 06:44 ...bo łatwo negować innych,trudniej wziąść się w garść i samemu coś zrobić... Uwaga! Tylko,że kolega zacznie jak będzie miał 19,20,21 a może 22 lata. Teraz jest jeszcze za młody na cokolwiek..he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *jusia* Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 80.51.206.* 12.02.06, 15:02 Jestem Justyna mam 15lat ucze sie grać na gitarze, chciałabym mieć własny zespół rockowy.narka pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 08:43 Tez mam 14 lat gram na basie 5 lat i myśle ze do zepolu przydalby sie bas 2 gitarki i wokal z checiom bym sobie pogral w tymzespole sam prubowalem zlozyc ale nie wyszlo :( a tak na marginesie to gdzie by byly zgryfki bo to jest dość wazne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 08:45 he no i zapomnialem o perce ktura w punku spełnia najwieksza role oprucz gitar i wokalu oczywiście :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX333 Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:32 A szukasz może wokalistki? odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: 81.210.32.* 13.02.06, 21:10 patryk przedstaw sie kim jestes itd. ja moge spiewac w zespole ale musze wiedziec kim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk D...a Re: Chce założyć zespół. Szukam chętnych. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 11:12 no jak juz pisalem jestem patryk i mam 14 lat nie bede o sobie pisal na forum pisalem ci juz na gg, ale nie odpisałas :( Jak coś to pogadamy na GG Odpowiedz Link Zgłoś