Gość: on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:49 Czy są w Chełmnie ładne i mądre dziewczęta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona:) Re: JA IP: 83.2.9.* 14.12.06, 15:54 pewnie że są tylko nie umiesz ich znalezc moze napiszesz cos o sobie lub podasz swoje gg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLanta Re: JA IP: 83.2.9.* 14.12.06, 19:06 Jasne że są takie dziewczyny u nas nie mówię tu koniecznie o sobie ;p. Jakieś namiary na Ciebie, no i coś więcej o sobie oraz ideale dziewczyny prócz intelektu i urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: JA IP: 83.2.9.* 14.12.06, 19:12 No ładne to są raczej ... może nie jest ich za wiele, ale jakies się znajdą :P A mądre to ... ? Zależy o jaką mądrość ci chodzi czy o taką w nauce czy o jej zachowanie ... Ale zawsze jakaś się znajdzie która posiada te dwie cechy tylko wystarczy poszukać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.E.D.E Re: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 18:48 OJ WĄTPIE WĄTPIE W CCH SĄ DZIEWCZYNY TO NA BANK ALE IDIOTKI NIE WSZYSTKIE ALE 40% NORMALNIE DEBILKI NIE UMIEJĄ SIĘZACHOWAC W MIEJSCU PUBLICZNYM MĄDRE TO. DOBRZE ZE NIE MAM DZIEWCZYNY Z CHEŁMNA BO CHYBA BYM OCIPIAŁ POZDRO DLA IDIOTEK Z cch miasta sexu i biznesu ehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
dusska Re: JA 22.12.06, 21:38 Nie znasz dziewczyn z Chełmna a piszesz, że to idiotki ... Bez sensu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tede Re: JA IP: 83.2.9.* 23.12.06, 18:19 chłopacy to samo idioci, pozerzy, cfaniaczki, ściemniacze, ćpuny- tylko to co ich różni od dziewczyn że jest ich 60 % a dziewczyn jak stwierdziłes 40 . FUCK YOU FUCKING WANKER !!!!!!!!! hahahah upsss... przecież to miejsce publiczne jak ja sie zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: JA IP: 83.2.10.* 25.12.06, 11:53 Chelmno to male miasto wszyscy sie tu znaja. Jak wszedzie mozna tu spotkac i ladne i madre i glupie i puste itd. po prostu kazdy jest inny i kazdy powinnien takie rzeczy wiedziec. Jestem kobieta i wlasciwie to sadze ze to z facetami sie cos zaczyna dziac, bo po prostu wymierają...bo spotkac normalnego ( tzn. nie ćpuna i w miare ogarniętego) to raczej graniczy z cudem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: JA IP: 83.2.10.* 25.12.06, 12:01 Miałem na oku laskę,z Chełmna która jest dla mnie ideałem, ale niestety nie zdążyłem:(((((life is brutal)pozdro dla m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:44 rosnie pokolenie kobiet dla których monogamia to zło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tede [...] IP: 80.51.140.* 25.12.06, 13:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś