IP: 83.2.9.* 25.01.07, 19:59
Piszcie swoje opinie co sądzicie o tym lokalu o jego pracownikach i
klientach :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kahulec Re: Mefisto IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 25.01.07, 21:22
      co prawda jeszcze nie bylam
      ale nazwa nie zacheca ... :)
    • Gość: ja Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 25.01.07, 21:59
      super imprezy i sami ciekawi ludzie polecam
      • Gość: pzdr Re: Mefisto IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 13:03
        • Gość: pawel Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 26.01.07, 15:21
          wnet tak samo jak poprzedni MARS.;/;/ lipa....ale żarcie good!!! polecam:)i
          opsluga jest spoko...pozdro:)
    • Gość: zofia Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 26.01.07, 19:49
      Jest super a szczególnie sympatyczny jest p. "Fruny"
    • Gość: taft Re: Mefisto IP: *.stk-net.pl 26.01.07, 20:39
      ja ciagle chodze do mefisto jest super polecam jedne co jest u nas w Chelmnie
      • Gość: PAN LIPa Re: Mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 07:29
        A ja twierdze że tam jest syf i smród. Jak był mars było lepiej i więcej ludzi
        a teraz lipa i nie chodze tam.
        • Gość: turysta Re: Mefisto IP: *.proxy.aol.com 27.01.07, 22:33
          nie jestem mieszkancem Chelma ale bylemtam na poczatku listopada i zostalem
          zaproszony do tego lokalu wchodzimy a tam wszedzie znicze czulem sie jak w
          grobowcu ale szlag mnie trafil jak siedlismy do stolika na ktorym rowniez
          palily sie znicze szok jak nie stac wlascicieli na swieczki to niech zrobia
          zbiorke ale ludziemiejcie troche szacunku i traktujcie nas normalnie jeszcze
          za zycia.ta atmosfera wprawila mnie w nostalgiczny nastruj i postanowilismy
          zmienic lokal poszlismy do Mammarosy tam to jest klimat przynajmniej nie ma
          tyle szczeniackiego i nie zawsze umiejacego sie zachowac towarzystwa a juz
          napewno nie ma zniczy na stolach!!!!
          • Gość: kolo Re: Mefisto IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.07, 22:53
            porównanie Mefisto (?) i Mammarosy jest cokolwiek złe. Pierwsze to Pub i
            dyskoteka w której podają PIzze.. raczej nie ma się to jak przyrównać do lokalu
            któremu bliżej do restauracji... czyli Mammarosy. dwa odmienne klimaty, w
            których odnajdą się dwie różne grupy klientów.. jednak stanowią dla siebie
            knkurencjhę jeżeli chodzi o pizze.. i to może dlatego pojawiają się takie głowy..
            • Gość: turysta Re: Mefisto IP: *.proxy.aol.com 27.01.07, 23:00
              ok co do roznicy to sie zgodze ale jesli chodzi o klimat to mio wszystko
              wymagamy jako klienci jakiegos szacunku a to zeMefisto to dyskoteka to wszystko
              moze tam byc?nawet znicze na stolach?a w Mammarosie jak do tejpory a bylem juz
              kilkakrotnie nie zauwazylemludzi z wyzszych sfer jesli tobie o to chodzi a co
              do pizzy to wole ja jednakjesc w normalnych warunkach przy swietle-przynajmniej
              widac co na niej jest!niz przy zniczach.
              • Gość: johny Re: Mefisto IP: *.246.26.35.tisdip.tiscali.de 30.01.07, 21:06
                powaznie sa tam znicze na stolach? moze to artystyczne swiece? :-)
                • Gość: zartownis Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 30.01.07, 22:40
                  na komary:)
                  • Gość: zainteresowana Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 01.02.07, 00:22
                    bylam tam i mi sie podobalo a kim jest chlopak ktory rozwozi pizze? jak ma na
                    imie? i czy ma kogos? prosze niech mi ktos odpowie
                    • Gość: ja Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 01.02.07, 09:40
                      ten chlpopak jest spoko zwalowy koles hehe a zeby byly jakies znicze to ja
                      pierwsze slysz ;p;p Pozdrwawiam
                    • Gość: xxx Re: Mefisto IP: 83.2.9.* 02.02.07, 15:17
                      ten chłopak ma na imie paweł jest spoko
              • Gość: patryk Re: Mefisto IP: *.culm.net 04.02.07, 17:16
                chodzą tam ciekawi ludzie
          • Gość: gfrer Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 02.02.07, 19:29
            do pana turysty a co ma mefisto wspolnego z mamarossa rozumie ze jest kibel w
            mefisto ale to ma byc niby impreza a jest kabaret bo nie wiadomo cy to
            jadlodajnia czy sala zabaw ludzie stworzcie w tym chelmnie klub jakis barmanki
            koszmar do szkoly je wyslac barmani ok!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sth Re: Mefisto IP: 83.2.8.* 01.02.07, 10:29
      Od czasu do czasu odwiedzam Mefisto ze znajomymi. Mi sie tam podoba. Dobra
      muza, mozna się pobawić. Klimat mi odpowiada. Troche mało miejsca, ale nie jest
      najgorzej. Obsluga w wiekszosci w porządku, bramkarze także (Pozdro dla
      Zimnego).
      • Gość: giuhp Re: Mefisto IP: 83.2.11.* 02.02.07, 19:32
        miejsca tam jest ok ale ludzie zrobcie cos za te pieniadze za 5 zl w toruniu to
        sa kluby i wogole zrobcie reklame na inne miasta bo te same mord non stop nawet
        coraz gorsze chodza a ci dj pseudo przeciez w radiu gra lepsze kawalki leca
    • Gość: Kana Re: Mefisto IP: 80.51.140.* 03.02.07, 12:13
      Mogliby troszke lepszą muzykę puszczac ...jest tyle nowosci ... a tam non toper
      to samo ;) ogolnie w porzadku
    • Gość: pdg Re: Mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:42
      Po co wstep? Nie lepiej zrobić selekcje na bramce? Jak mniej wydadza na wstep
      wiecej wypiją :)
      • Gość: johny Re: Mefisto IP: *.246.37.36.tisdip.tiscali.de 04.02.07, 13:32
        koniecznie powinna byc wieksza selekcja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka