Gość: michu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 10:51 elvis wyszedł???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 14:09 też mi sie wydaje,że go widzialem , jechał mesiem ale czy to on??? no chyba,że ma sobowtóra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:32 cwelem był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:43 wyszedl i co z tego? :/ sensacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 18:39 wyszedł,bo z ucha szmata strzelała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 21:22 Kto zeznawał narobi w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to ma jedno z d Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 21:32 dajcie spokuj on sra w gacie brudas schod tam mu niedają ruznych uzywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 15:08 chyba Ciebie po pysku kiedys! O jaaaaa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zii Re: Elvis na wolności? IP: *.brhm.cable.ntl.com 22.11.07, 18:22 A kto z chełmna nie wali z ucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 04:11 Zamknac ku..syna powinni jeszcze na jakies 6-miechow znowu dlugow wszendzie narobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...... Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 11:33 niech kazda ku...... zajmie sie soba a nie obrabianiem konus dupy tylko łajza boji sie powiedziec prosto w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111 Re: Elvis na wolności? IP: *.tvk.torun.pl 10.11.07, 14:26 a Wy to lepiej weźcie się za ortografię głąby bo piszecie o rzeczach o których nie macie pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 09:32 Wiecie co? Wstyd... Stado baranów... Pogadajcie o takich rzeczach między sobą, a nie na forum... Zero poziomu!!!!!!!!! Z resztą kogo interesuje WASZE zdanie... Żal!!!!! Zajmijcie się własnymi dupami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?!?! Re: Elvis na wolności? IP: 195.66.68.* 12.11.07, 12:55 Szczur tez wyszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M................ Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 11:07 a co was to obchodzi niech każdy sie sobą interesuje a nie obgadywać go tylko powidzćie mu prosto to w oczy a nie kazdy jest modry za plecami obgadywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 16:51 co z tego że wyszli z paki jak i tak ich zamkną znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Elvis na wolności? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 12.11.07, 18:24 mi osobiscie oni nic zlego nie zrobili i zycie innych nie powinno nikogo interesowac a ciekawa jestem czy kazdy piszacy na ich temat by mial odwage powiedziec im prosto w oczy to co onich pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 14.11.07, 16:41 jak to mozliwe ze wyszedł taki opis w gazecie a teraz wyszedł po takich zazutach coś nie tak co za prawoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Elvis na wolności? IP: 80.51.140.* 16.11.07, 19:57 Wyszli bo ich zamkneli na 3 miesiace. Teraz beda z wolnej stopy sadzeni. Jak zapadnie wyrok w sprawie to albo pojda siedziec , albo dostana zawiasy albo ich uniewinnia - ale odpowiedz ktora opcja jest najbardziej realna kazdy juz zna. Chlopaki broili i pewnie za to dostana kare... ale co ? 2 lata , wyjda za rok i znowu to samo.. Tak to juz jest w PL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M............. Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 10:22 bo każda ku.... boi sie o własną dupę tylko na forum jest taki mądry Elvis jaki jest taki jest ale jest spoko gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
sztylet_83 Re: Elvis na wolności? 17.11.07, 01:29 tak chyba tak ale i tak dalej wyglada jak sprzedajnycw.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemcy Re: Elvis na wolności? IP: *.adsl.alicedsl.de 17.11.07, 12:52 A co wy LOSIE wiecie o Elvisie???Ryje drzec na forum??Woczy mu to powiedzcie ze jest dupkiem,pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.......... Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:00 zadna ku....... nie powie mu tego w oczy bo to tchórze jakich mało na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:22 pedał i tyle!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:08 Wyszedł bo dupy dawał dobrze cw.. pie..ny !!! takich powinni wysyłać daaaaaaaaaaalllllleeeeeeeekkkkkkkkoooooooooo bo wstyd przynoszą temu miastu.A Ci którzy bronią tego dupka sami są jak on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 19.11.07, 09:17 z tego co widac od czasu jak siedzi Robert to sie chlopaczki panosza i to mocno i zrobiła sie lekka patologia w tym miescie jeszcze chwila Wróci i miasto bedzie znowu normalne i spokojne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Elvis na wolności? IP: 194.25.47.* 19.11.07, 09:36 jo wróci z siwymi włosami i z laska u boku na wózku inwalidzkim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cwaniakow Re: Elvis na wolności? IP: *.t-mobile.co.uk 19.11.07, 22:55 nie bronie nikogo ale jestem ciekawy co bylo by gdyby kolo waszych nick-ow pojawily sie wasze nazwiska i adresy to wtedy nikt by nie byl taki madry pewnie byscie ze strachu w gacie narobili i pochowali byscie sie w szczeliny w podlodze narra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 19.11.07, 23:44 Ogolnie nie wiem i nie wnikam czym on sie zajmuje,ale jego towarzystwo mi nigdy nie przeszkadzalo.A ci co pisza o nim zle to sa madrzy tylko przed monitorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cwaniekow Re: Elvis na wolności? IP: *.t-mobile.co.uk 19.11.07, 23:57 zgadzam sie z goscien "HEH" bo uwazam tak samo jak on ze kazdy jest madry przed monitorem i nie ma jaj zeby powiedziec prosto w oczy to samo co pisze na forum a wogole to h.. was to obchodzi czy wyszedl czy nie i tak nie macie jaj zeby mu cos w oczy powiedziec bo ze strachu gowno by wam struny glosowe pokleilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TdF Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:21 Ello.... moim zdaniem nie stanowia zagrozenia... bez powodu nic nie robia... heh zal ci dupe sciska ze maja RESPECT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:02 mi osobiscie tez elwis nie zawadza..uczyl mnie kiedys karate spoko gosc prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef mafii cch Re: Elvis na wolności? IP: 80.51.140.* 21.11.07, 23:44 ty tam kurfa zza granicy mi tu nie swiruj tylko zamk ryja i wracaj do mycia garow na przedmiesciach Manchesteru - kolesie broja, ponoc wymuszaja haracze i inne takie - za takie rzeczy jest kara i powinna byc na maxa surowa... proste jak liniał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zii Re: Elvis na wolności? IP: *.brhm.cable.ntl.com 22.11.07, 18:28 DO szefa mafi CCH- a w chemnie jest mafia??? ty kur...wa masz pojecie o mafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Elvis na wolności? IP: *.t-mobile.co.uk 22.11.07, 22:12 NIech robia co chca kazdy ma swoje zycie ale najpierw powinni ci dac po mordzie i w dupe cie wy.. za te pierdoly co na forum piszesz masz jaja to napisz swoj adres to sam ci ryja obije a zal ci dupe palo sciska ze jestem za granica garow nie myje bo od tego tam sa takie osly jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a irek? Re: Elvis na wolności? IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 19:24 a co na to i gdzie sie podziewa nasz irek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Elvis na wolności? IP: *.range86-148.btcentralplus.com 21.11.07, 23:02 A gdzie CYGAN sie podziewa?? tez ni widu ni słychu a nim- tez siedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy** Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:25 tak wyszedl !!!! a co taki zdziwiony cos ci nie w kolorki dobrze ze darek nie siedzi a ty srasz chyba w nachy na co wogule piszecie o nim watki poszukajcie sobie kogos innego dlaczego nie napiszecie o baranach albo centerze pelikanie urtnocu tylko o elvisie wezcie pobiegajcie sobie i zmiencie nagranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zii Re: Elvis na wolności? IP: *.brhm.cable.ntl.com 22.11.07, 18:30 Połowa cwaniaczkow z CCH jest w coventry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: Elvis na wolności? IP: *.cpe.marton.net.pl 24.11.07, 00:29 Skoro piszecie, ze nic do niego nie macie .. to najwidoczniej go poprostu nie znacie .. nic a nic ...To złodziej ..y i tyle ... Jak zgubicie kiedys galoty " bo wam elvis zapie..ł pasek " to i zdanie sie zmieni ....Ciesze sie, ze tej jego mordy nie musze oglądać .....pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 18:32 z tego co tu widac to dziady to gorsze plotkarze od bab...co was inteeresuja czyjes dupy,,,zal Ci dupy Elwisa(z szacunkiem bo nic do niego niemam 0to nadstaw swoja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Elvis na wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:40 Elvis odsiedzi swoje i znowu dobierze sie sprzedawczykom do dupy.Póki co śpijcie dobrze-he,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btf.cch Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 11:15 Tak zaden z was nie ma odwagi powiedziec co ma do niego prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btf.cch Re: Elvis na wolności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 11:20 Ciekawe jak ktorys z was poradzil by sobie gdyby wjechal by na puche po Odpowiedz Link Zgłoś