Gość: miko IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 19:14 gdzie waszym zdaniem najlepiej w chelmnie chodzic na prawko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oooooooo Re: najlepszy instruktor IP: *.cpe.marton.net.pl 10.01.08, 19:41 moim zdaniem Marcin Roczniak ja jestem bardzo zadowolona z jazdy z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoihpo Re: najlepszy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:09 moim zdaniem to u nowaka jest pofesjonalna nauka jazdy.jezdzilam u roczniaka i zdawalam jazde 3 razy,wykupilan jazde u nowaka i zdałam odrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: najlepszy instruktor IP: *.netia.com.pl 11.01.08, 10:13 i przez te 3 czy tam 5 dodatkowych godzin od razu lepiej nauczyles sie jezdzic? czy po prostu miales farta na egzaminie.. a moze sugerujesz ze instruktor ze szkoly Nowaka ma lepsze wplywy..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: najlepszy instruktor IP: *.cpe.marton.net.pl 12.01.08, 00:41 witam ja osobiście proponuje pana skowrońskiego super zna sie na swojej pracy ma duża zdawalność tylko jego gruba żona odstrasza kursantów nie powinna siedzieć w tym biurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyu Re: najlepszy instruktor IP: *.cpe.marton.net.pl 12.01.08, 01:16 ale zbita... Odpowiedz Link Zgłoś