Gość: lon IP: *.centertel.pl 02.03.08, 16:05 dlaczego raz jest bardzo smaczny i az chce sie go jesc a raz mieso jest stare i tak twarde ze trzeba wszystko wyrzucic do kosza ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: Kebab z mammarosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:41 Ja zjadłem tam może z 5 razy... Mega tragedii nie ma, ale no nie ma co ukrywać... super tez nie są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 02.03.08, 21:10 zgadzam się ze poczatki były naprawdę smaczne : duży z opfita iloscia mięsa i orginalnym sosikiem dawało wysoką ocene Ale teraz zmuszony byłe zmienić lokal na Meduzea le tam też się zaczyna psuć! OCO CHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubaniec;P Re: Kebab z mammarosy IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 22:08 Wczoraj zjadłem kebaba w meduzie=/ I załuje bo to był najgorszy jaki kiedykolwiek jadłem=/ Sos miał byc ostry a ledwie był mix=/ Juz wole sie stołowac u Sałacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego? Re: Kebab z mammarosy IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 23:08 no niestety tak juz jest;/ jak lokal zaczyna to musi jakoś zadbać o ludzi i wszystko jest na 6! no ale potem... ehh... najlepszego kebaba to ja jadłem w Galerii pomorskiej ;] jest tam taka fajna kanjpka :) a w cch to pizze to tylko z Mefisto a frytki pizzacity... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Kebab z mammarosy IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.08, 09:00 bo raz dają mięso świeże a jak nie zejdzie to na drugi dzień jest już stare niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewcCcyna Re: Kebab z mammarosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 12:01 a wg mnie to najlepszy kebab w miescie, jadlam juz w kilku miejscach i nigdzie mi tak nie smakuje, jednak to prawda czasami mieso nie jest pierwszej swiezosci, a najgorsze jest to ze juz dwa razy moim kolegom zdarzył sie przypadek znalezienia włosa w kebabie - wiec prosba do pana salacha - niech kuchareczki noszą specjalne nakrycia głowy,albo bardziej dbają o higienę w czasie pracy. magma- kebab do d. meduza- na 3 lacky luck - 2+ okrąglak 2+ :/ w tym chełmnie to w ogole biga i nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewcCccyna Re: Kebab z mammarosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 12:04 * Lucky hehe :] literowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kebab z mammarosy IP: *.chelmno.mm.pl 11.03.08, 11:48 Za to u sałacha jest z..e najtańsze mięso jakie tylko może byc!! do tego stara pekinka. Są w chełmnie lepsze miejsca. Już nie wspomne że trzeba czekac na dojazd ponad godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharka Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 11.03.08, 11:59 ja juz w zyciu nie zjem nic od salacha. pracowalam tam rok temu to az mi zal bylo tych ludzi co jedza te swinstwa :( stare mieso, stary ser cos spadnie na ziemie to co idzie do gara;/ koty latajace po kuchni za myszami... mozna by tak wymieniac, nie chce nikomu apetytu psuc:) teraz jest podobno jeszcze gorzej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 11.03.08, 12:35 W Mefisto pizze lepsze, duzo tańsze ! i szybszy dowóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kucharki!!!!!!! Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.08, 17:47 skoro takamadra jestes i tak narzekasz i opisujesz prace w Mammarosie i wszystkim takie glupoty wciskasz to morze zaczniesz od tego dlaczego tam juz nie pracujesz?dlaczego wylecialas?moze to chelminiakow bardziej zainteresuje.Kazdy kto wylatuje z pracy musi ja jakos oczernic zeby wyjsc z twarza wiec zastanow sie zanim napiszesz jeszcze jakies bzdury na temat tego lokalu bo ja doskonale wiem kim jestes znam wszystkich ktorzy tam pracowali i pracuja i wiem tez ,ze nikt z ludzi ktorzy tam pracuja nie narzeka nie brzydzi sie tak jak ty i ku twojemu zdziwieniu chetnych do pracy w tym lokalu jest duzo.Wiec jesli myslisz ,ze takim czyms zaszkodzisz to jestes w bledzie.I obiecuje ci jeszcze jeden post od ciebie na ten temat to ja tez napisze troche prawdy otobie.Pomijajac fakt Mammarosy wylecialas juz z niejednej pracy w Chelmnie wiec chyba jest to ciekawsze.zastanow sienad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aczytoważne Re: Kebab z mammarosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 22:09 niestety ale taka jest prawda o mamarosie... tez tam pracowałem i sprawa z kotami biegającymi po kuchni i brakiem higieny to fakty niezaprzeczalne... nie pisze tego po to by robic antyreklame, lecz chciałbym ostrzec ludzi przed zamawianiem tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Kebab z mammarosy IP: *.chelmno.mm.pl 13.03.08, 09:20 Nie mów że każdy kto już nie pracuje w mammarosie wyleciał bo też tam pracowałem jakiś rok temu przez pare miesięcy i przez ten czas przewinęło się naprawdę wiele osób - dużo osób rezygnowało bo nie chciało pracowac wiecznie na czarno. A co do kuchni to pamiętam, że było średnio, w każdym razie nie znam wymogów sanepidu ale wydaje mi się że jest tam parę wyraźnych nadużyc - w tym używanie starych produktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do przemo Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.08, 16:52 tylko jak tam pracowales ,najadles sie zadarmo ,zarobiles pieniadze to nie narzekales a teraz masz tyle do zarzucenia .Wszyscy jestescie madrzy jak szukacie pracy i ktos wam ja daje to jest super,wtedy sa wszyscy ok ale jak juz ktos was wyrzuci za kradzierze itp to juz wszyscy dookola sa winni a nie wy.Najpierw trzeba cos umiec zeby dostac etat ,wiele osob odchodzilo bo nawet nie umialo usmazyc kotleta a do krojenia pieczarek nie trzeba miec zawodu kucharza.Poza tym byc kucharzem na papierze a cos umiec to jest roznica ,wiec zanim zaczniecie stawiac wymogi wykarzcie sie umiejetnosciami a nie opisujecie jak to was wykorzystuja.Najlepiej wszystko dac pod nos i nic nie wymagac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Kebab z mammarosy IP: *.chelmno.mm.pl 14.03.08, 16:24 haha tylko że teraz są wykwalifikowane sprzątaczki plus koleś który nie nigdy wcześniej w kuchni nie pracował. Nie mają chętnych do pracy i zatrudniają byle kogo - taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarka Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 13.03.08, 11:44 Szkoda bo kebab na początku był jednym z lepszych jaki jadłam , ale teraz to jest MASAKRA! Obsługa (w tym najprawdopodobniej właścicielka)z wielką łaską! Ubrane są w ciuchy które się nosi na co dzień - chyba są przepisy sanitarne bo zmienne ubranie to powinny mieć te panie z obsługi. Oceniam na 3 z dużym - ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 13.03.08, 11:49 ja ostatnio mialam dlugiego czarnego wlosa w kebabie :( mam uraz na cale zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R9 Re: Kebab z mammarosy IP: *.chelmno.mm.pl 13.03.08, 15:26 Ch...j z takim kebabem....Jakies pare miesiecy temu zamawialem z tamtad kebaby chociaz zawsze przywozili mi zimne...ale zamawialem bo mialem nadzieje ze z kazdym zamowieniem przywioza mi cieplego i nie bede juz musial podgrzewac w mikrofali...W koncu przestalem zamawiac ....no ale wczoraj po paru miesiacach zadzwonilem myslac- moze sie cos zmienilo ...-ch...ja nic sie nie zmienilo i pier...ole nie bede juz tam nic wiecej zamawial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.08, 16:42 i nikt ci nie kaze masz duzy wybor w Chelmnie skoro sie juz az tak zawiodles to po co znow zamawiasz po to zeby znow obsmarowac jak chcesz cieply to zjedz go na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do klarki Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.08, 16:40 No to musze cie niestety zmartwic droga klarko bo wlascicielka jak to ujelas nie stoi za barem wiec skoro jej nie znasz to nie opisuj a co do strojow to kazdy ubiera sie jak mu sie podoba wazne ze czysto.To nie jest restauracja piecio gwiazdkowa jak cie na taka stac to zacznij korzystac z takich uslug,moze wtedy nie bedziesz miala sie czego czepiac najblizsza jest w Toruniu.Nikt nikogo nie zmusza zeby kupowac i zamawiac w mammarosie naprawde sa rozne miejsca ale niestety ta chelminska ludnosc zawsze musi sie czegos czepiac wiec nigdy nie bedzie tak ,ze wszyscy beda zadowoleni.Sledzac to forum to juz chyba wszystkie restauracje byly obsmarowane a jednak zawsze jest wszedzie pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kebab z mammarosy IP: 80.51.140.* 15.03.08, 09:32 nie przesadzasz?!skoro wypisujesz takie rzeczy to moze sama to robilas. ja wiem co innego. dziwne ze nie myslalas nigdy nad tym, że cos spadlo na podloge, jak żarłaś za darmo co tylko chcialas! Ludzie jestescie naprawde okropni! żal wam dupe ściska, że już tam nie pracujecie i wypisujecie takie glupoty!to świadczy tylko o waszym braku inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.08, 22:41 moim zdaniem ten caly post jest bez sensu .Uwazam ,ze ludzie wypisujacy te wszystkie bzdury nie tylko o mammarosie ale o kazdym lokalu w CCH maja przerost ambicji nad mozliwosciami o braku inteligencji nie wspomne.To jest tylko jedna wielka zazdrosc ,bezczelnosc i wyrzucanie sobie brudow na forum zeby tylko komus zrobic na zlosc.Czesto jest to tez zazdrosc konkurencji ,jak komus idzie lepiej to trzeba mu podlozyc noge bo dlaczego mialby miec lepiej.Ludzie i co wam to da?czy wy naprawde myslicie,ze przez jakies glupie opisy zmienicie cos?kto to czyta tylko bezmyslni malolaci,ktorzy szukaja sensacji bo ludzie z klasa i majacy odrobine rozumu moze i przeczytaja ale nie beda bawic sie w odpisywanie i robic radosc innym.Ja proponuje zamiast opisywac te lokale to poprostu je zmienic na inne i problem z glowy.Wydaje mi sie ,ze jest wystarczajaco duzo lokali gdzie mozna sie stolowac a dla tych,ktorzy sa niezadowoleni ze wszystkich Chelminskich restauracji proponuje zeby zainwestowali w ksiazke kucharska i zaczeli sami gotowac.No jak sie nie uda to moze zaczniecie samych siebie opisywac.Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kebab z mammarosy IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 23:15 Każdy lubi to co lubi i ma prawo się wypowiadać na temat danego lokalu. A fakty da się naprawde bardzo łatwo zweryfikować. A jeśli chodzi o jedzenie to zależy kto je robi, bo jest kucharka która robi zajebiste pizze takie że lepszych nie ma w chełmnie ale można też trafić na niedopieczone za małe i nie dobre. Jeśli chodzi o kebaby to ja juz dawno się przeżuciłem na co innego być może z przyzwyczajenia ale coś w tym na pewno jest że mięso jest gorsze niż kiedyś, jednak konkurencja nie odbiega więc nie ma co narzekać. Chodzą głosy że właściciele się burzą na tą krytyke i oskarżają nie te osoby co trzeba ale co zrobić > agresywna odpowiedź na krytykę zawszę kończy się źle dla lokalu więc radze przystopować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kebab z mammarosy IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.08, 18:02 no wlasnie twoje stwierdzenie "chodza glosy"z tego co tu sie czyta to albo pisza to osoby,ktore rzekomo tam pracowaly albo ci ktorzy maja na kazdy temat wiele do powiedzenia a moze wlasciciele nawet nic o tych postach nie wiedza?nie sadze aby jakikolwiek wlasciciel lokalu nie mial nic innego do roboty tylko czytac takie banaly.Radze zapytac u zrodla zanim zaczniecie sluchac "chodzacych glosow".A na temat pracownikow to akurat wlasciciele wiedza najwiecej kogo zatrudniaja czego moga sie po kim spodziewac i ile kto umie.Jakby ludzie mieli tylko takie problemy jak czytanie glupich wymyslow z chorej wyobrazni to zycie byloby piekne.Ale tak jak juz ktorys poprzednik stwierdzil kazdy ma prawo do wlasnego zdania nikt nikomu tego nie zabrania.Piszesz ze wlasciciele niby oskarzaja niewlasciweosoby ajakim prawem ty osadzasz wlascicieli na podstawie pomowien?zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Kebab z mammarosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 13:26 totalne dno w sobote zamówilem kebaby .Byly zimne surówka to sama kapusta pekinska sosu prawie wcale i do tego z 4 kawalki mięsa.Na drugi raz trzeba będzie sprawdzic zawartosc i zwazyć ile powinno byc miesa a ile surówki Odpowiedz Link Zgłoś