Gość: MIMA IP: 89.231.149.* 10.08.08, 20:34 TEODOROWICZ VICE-MISTRZEM POLSKI W MARATONIE KAJAKOWYM na 21km.Już drugi raz zdobył dla chełmna medal w MISTRZOSTWACH POLSKI! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arteq Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 22:20 a lansuje sie jakby olimpiadę wygrał... Gratuluje mu sukcesów, ale niech przestanie sie uważać za nie wiadomo co, jest wielu znacznie lepszych od niego i się tak nie lansują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz... Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 10.08.08, 22:27 taak... haha wiosłuje tylko kijkiem... a leszcz na Liscia.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co z tego Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 10.08.08, 22:31 to prowincjonalna dyscyplina! i zapomnialas dodac ze mistrzem polski juniorow. Ciekawe ile kibicow z cch bylo na tych zawodach!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMA Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.149.* 12.08.08, 19:49 Tyle,żeby kopara Ci opadła!!!! Zawody odbywały się w Krakowie (byłam na nich osobiście)zjechały się na nie kluby z całej Polski. Kibiców była masa,zarówno mieszkańców Krakowa jak i przyjezdnych. Aha...jeszcze jedno kolego. Jeśli nie byłeś tam i nie widziałeś jak te mistrzostwa wyglądały i w jaki sposób Teoś wywalczył vice-mistrza to nie wypowiadaj się i ten swój problem który tak cię drąży zostaw dla siebie. Dla twojej wiadomości to właśnie w jego kategorii wiekowej startowało najwięcej uczestników(ok.trzydziestu),którzy naprawdę mieli wielkie predyspozycje wygrania tego maratonu,m.in;byli o wiele potężniejsi od Karola,mieli o wiele lepsze sprzęty kajakowe, a mimo tego wszystkiego Teoś powalił ich na łopatki. Niektórzy padali już na drugim nawrocie a do zdobycia pierwszego miejsca zabrakło mu ok.50cm.Więc to już chyba mówi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redzi Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.149.* 11.08.08, 22:29 a ty co taki kozak ty tak sie ciskasz zdabadz tyle co on pewnie bys sie obsrał nawet sie prawidłowo nie podpisałes bo nie chcesz zeby sie dowiedział bo to ty pewnie jestes leszczem na liscia pozdro karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chełminiak Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 22:40 Nie przejmuj się Karol małymi frustratami. Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arteq Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 00:04 po 1: jakimi frustratami po 2: ja w sumie też mu gratuluje, zawsze to jakieś osiągnięcie po 3: dalej uważam, że nie powinien chodzic jak półbóg tylko dlatego że coś tam wygrał, czy prawie wygrał:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teoś Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 11.08.08, 09:25 Dajcie mi spokuj cieżko pracuje po prostu robie swoje a wy mnie cały czas poniżacie co ja wam zrobiłem ? Zdążyłem przyjechać do chełmna a tu już są o mnie wątki na forum jużmam tego dość Dziękuje i pozdrawiam Karol Teodorowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxi Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 11.08.08, 22:35 Takk piszecie takie bzdury.. Nie wiecie ile nawet on na to wszystko pracowal.. Wiec sie nie odzywajcie Trenuje chlopak ciezko zeby cos osiagnac a wy jeszcze takie bzdury piszecie.. Wy pewnie nawet byscie tyle nie osiagneli co on.. PoZdRO kArOL;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mimy Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 80.51.140.* 12.08.08, 21:14 A jakas ogolnopolska gazeta cosik napisala o tym? a gdzies w tv mozna to bylo obejrzec??? A w necie gdzies cos jest bo szukalem i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: Teodorowicz vice-mistrzem Polski IP: 89.231.151.* 13.08.08, 12:02 śmiech na sali hheeeeehe Odpowiedz Link Zgłoś