Dodaj do ulubionych

Głupia sprawa

01.12.04, 09:56
Kim jest tajemniczy założyciel forum towarzyskiego /erwin10/? Przychylam się
do zdania Aquy, że to Arnold sobie robi z nas żarty. A na czym te żarty
polegają ? Proste ! Nie udało się zdobyć twierdzy /forum Katowice/, więc "na
bezrybiu i rak ryba".
Nowy Gałganow nam wyrósł.

Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:05
      Kiedyś - dawno temu - pytałem o to Arnolda.
      Stwierdził, że to jego kolega (nie mam zdrowia teraz szukać linków).
      Jeżeli zatem Arnold nie cierpi na rozdwojenie jaźni..:))
      • aqua Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:10
        Proszę cię bartoszcze, doprowadź do wycofania podfora "towarzyskie" ze strony
        startowej forum katowickie. Jest to obecnie zupełnie prywatne forum. Nie tak
        miało być, gdy ono powstawało.
        • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:13
          Zgadzam się z Aqua, nie tak miało być.
          • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:30
            Czy ja moge prosić o sprecyzowanie, co macie na mysli?
            Jest to forum towarzyskie, tj. służące do pogadania sobie na każdy temat,
            niekoniecznie związany z Katowicami.
            Czy erwin w jakiś sposób ogranicza komukolwiek prawa do takich rozmów, narzuca
            tematy, zakazuje czegokolwiek? W jaki sposób - Waszym zdaniem - forum to
            jest "całkowicie prywatne" (pomijajac fakt, że zostało założone jako takie, i o
            ile pamiętam, to Tebe tak właśnie określił jego status)?
            Czy też chodzi tylko o Wasze podejrzenia, że erwin to czyjeś wcielenie przed
            reinkarnacją?
            • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:38
              bartoszcze napisał(a):

> Czy ja moge prosić o sprecyzowanie, co macie na mysli?
              > Jest to forum towarzyskie, tj. służące do pogadania sobie na każdy temat,
              > niekoniecznie związany z Katowicami.
              > Czy erwin w jakiś sposób ogranicza komukolwiek prawa do takich rozmów,
              narzuca
              > tematy, zakazuje czegokolwiek? W jaki sposób - Waszym zdaniem - forum to
              > jest "całkowicie prywatne" (pomijajac fakt, że zostało założone jako takie, i
              o
              >
              > ile pamiętam, to Tebe tak właśnie określił jego status)?
              > Czy też chodzi tylko o Wasze podejrzenia, że erwin to czyjeś wcielenie przed
              > reinkarnacją?

No cóż, gdyby to Arnold jasno oswiadczył, ze jest założycielem forum, sprawa
              miałaby sie inaczej. Nie pamiętam, czy miało być to forum prywatne /to nie ma
              znaczenia/ ale doskonale pamiętam, ze załozycielem miał byc erwin. Jeśli
              natomiast Erwin- to AARnold, daruj, ale to błazenada.
            • aqua Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:48
              Jak gość nie ma odwagi osobistej powiedzieć, że oszukał i Tebe i innych
              forumowiczów, którzy zgodzili się na forum towarzyskie w takiej włąśnie
              formule, to sprawę można rozwiązać tylko radykalnymi środkami, tzn. wycofaniem
              tego forum ze strony startowej. Poza tym forum to zmieniło nazwę.
              • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:53
                aqua napisał:

> Jak gość nie ma odwagi osobistej powiedzieć, że oszukał i Tebe i innych
                > forumowiczów, którzy zgodzili się na forum towarzyskie w takiej włąśnie
                > formule, to sprawę można rozwiązać tylko radykalnymi środkami, tzn.
                wycofaniem
                > tego forum ze strony startowej. Poza tym forum to zmieniło nazwę.

Aqua, masz rację. Godziliśmy się na forum, które miał prowadzić Erwin, a nie
                Arnold.
                • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 11:26
                  Chwilunia.
                  Jedną rzecz sobie nalezy powiedzieć otwarcie: PODEJRZEWACIE, że erwin10 i
                  arnold to ta sama osoba. Ale podejrzenia to jeszcze nie rozstrzygnięcie, więc
                  czy nie idziecie za daleko?
                  Ja NIE WIEM - bo nie mam skąd - czy erwin10=arnold7, czy też nie. Mam na to
                  jedynie zapamiętaną odpowiedź na postawione arnoldowi pytanie, ze nie. Mogę w
                  to wierzyć albo nie, tak samo Wy.
                  Oczywiście możecie nie pisać na tym forum. Na razie kształtujecie alternatywę:
                  albo erwin się "przyzna" i wtedy nie będziecie pisać u arnolda, albo się nie
                  przyzna i wtedy nie będziecie pisać, bo Was oszukuje? A jak ewentualnie erwin10
                  ma udowodnić, że nie jest wielbłądem (w tym przypadku: arnoldem)?
                  • bartoszcze Link znaleziony: 01.12.04, 11:31
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=15340195&v=2&s=0
                    • aqua Re: Link znaleziony: 01.12.04, 11:56
                      Wyłożę ci to jeszcze raz baroszcze, bo zachowujesz się jakbyś nie rozumiał.
                      Jeśli pan erwin 10 nigdzie się nie udziela, nigdzie nie pisze postów, nigdzie
                      nie przedstawia swoich poglądów, to są dwa wyjścia. Albo pod tym nickiem ukrywa
                      się jakiś inny czynny forumowicz, np o marnej reputacji, albo jest kompletnym
                      miernotą. W obu przypadkach nie nadaje się na prowadzenie forum, reklamowanego
                      w dodatku, na startowej stronie forum katowickiego. Tu nie ma nic do rzeczy,
                      czy ja będę tam pisał czy nie.
                      Ważne jest, ze właśnie erwin10 został polecony przez arnolda7, jako jego
                      znajomy. Umowa dotycząca FK, zawarta z Tebe, przewidywała, że jak ktoś nie
                      spełni pokładanych w nim nadziei, zostanie usunięty. Umowa ta dotyczy także
                      Ciebie, bartoszcze.
                      • bartoszcze Re: Link znaleziony: 01.12.04, 12:32
                        Drogi aqua,
                        1. erwin10 nie pisze dużo, to prawda - ostatnio zakładał wątek o konsumpcji
                        romansu,
                        2. nie jest mi wiadome, aby obowiązki moderatora forum obejmowały nieustające
                        udzielanie się,
                        3. bez względu na przyczyny mniejszej aktywności, określane kogoś z tego powodu
                        mianem "miernoty" uważam za nieeleganckie (czy odnosi się to np. do mało
                        ostatnio aktywnych kolegów: fiodorusa, pnioka, hierowskiego..),
                        4. erwin10 został "opiekunem" forum, bo jako pierwszy je założył, zresztą
                        więcej osób ma (jak sie okazał) uprawnienia administarcyjne na tym Forum,
                        5. jeżeli idzie o moją skromną osobę - nieraz wyrażałem pogląd, że nie czuję
                        sie przyrośnięty do fotela:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16489882&a=16493010
                        nie wiem tylko, czy już mam Twoje słowa traktować jako wotum nieufności?
                        • aqua Re: Link znaleziony: 01.12.04, 13:15
                          Nie mam nic do Ciebie bartoszcze. Zgłosiłem wotum nieufności w stosunku do
                          erwina10, ty to zbagatelizowałeś. Ale proszę, wystarczyło uderzyć w stół i
                          erwin10 się znalazł i albertis. Znaczy się nie siedzą oni w szkołach na
                          lekcjach, ale z uwagą śledzą to co dzieje się na forach (he,he,he) katowickich.
                          Możnaby przypuszczać, że to ktoś z już wcześniej zalogowanych, można by
                          wyciągnąć z tego przypuszczenia ciekawe wnioski (he,he,he)
                          • bartoszcze Re: Link znaleziony: 01.12.04, 13:19
                            aqua napisał:

> Nie mam nic do Ciebie bartoszcze. Zgłosiłem wotum nieufności w stosunku do
                            > erwina10, ty to zbagatelizowałeś.
                            Ja nie mam żadnej władzy nad erwinem10....
                          • bartoszcze do aquy 01.12.04, 13:32
                            Aqua, czy teraz jesteś bardziej usatysfakcjonowany Towarzyskim?
                            :)
                            • aqua Re: do aquy 01.12.04, 14:04
                              No widzisz bartoszcze, ja to tak widzę: "Szcze ne wmerła Ukraina!", (he,he,he).

pozdro.
      • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 10:10
        Witaj Bartoszcze:)
        Gdyby uczciwe powiedział : tak, to ja jestem erwin, to na pewno moja
        klawiatura, by tam nie klikała. I nie tylko moja.
        pozdrawiam
        ps
        Czyli Ciebie też przerobił.
    • piast1025 Re: Głupia sprawa 01.12.04, 11:21

...pozdrowionka carrrambo!!!
      • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 11:36
        nigdy nie wiem, czy jesteś ironiczny, czy tez nie.
        • Gość: Pit Re: Głupia sprawa IP: 150.254.85.* 01.12.04, 11:55
          carrramba napisał:

> nigdy nie wiem, czy jesteś ironiczny, czy tez nie.

A ja nie jestem ironiczny, i pozdrawiam Carrrambe , Piasta Aque i wszystkich
          podpisanych na powyzszych postach
        • piast1025 Re: Głupia sprawa 01.12.04, 12:01

...z tą ironią to do mnie? Eeeeeeeeee, wobec Ciebie nie jestem nigdy ironiczny,
          bo nie ma takiej potrzeby - poza tym, bardzo miła jesteś carrrambo! ;-D
          • stefan_ems Re: Głupia sprawa 01.12.04, 13:14
            piast1025 napisał:

poza tym, bardzo miła jesteś carrrambo! ;-D

Acha, czyli mogę mieć podejrzenia, że to znana wcześniej filozośa! Ale macie
            tupet i jeszcze czepiać się Erwina - paradne.
            • carrramba Re: Głupia sprawa 01.12.04, 13:51
              Stefan, Twoje podejrzenia mnie nie interesuja, sorry. Chodziło o sprawę zmainy
              nazwy forum, bez naszej zgody. Tak samo, moga nie interesować nasze podejrzenia
              Erwina. Ale możemy je mieć, prawda?
              • slezan Re: Głupia sprawa 01.12.04, 15:25
                Zabawni jesteście. A co takiego wydarzyło się, jakie treści opublikowano? Musi
                być chyba jakiś racjonalny powód tego poruszenia.
                • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 15:34
                  Najzabawniejsze jest to, że nic takiego się nie zdarzyło:)
                  Masz zbyt wysoki standard jeżeli chodzi o przyczyny poruszenia:))
                  • slezan Re: Głupia sprawa 01.12.04, 15:56
                    Wciąż liczę na podanie racjonalnych przyczyn wzburzenia naszych kolegów, tak
                    bym z czystym sumieniem mógł się z nimi zgodzić.
                    • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 15:58
                      Umiesz liczyc, licz na siebie:)
                      I czemuż zakładasz, że rodzaj ludzki zawsze działa racjonalnie??
                      • slezan Re: Głupia sprawa 01.12.04, 16:03
                        Zakładam, że nasi koledzy z forum, których bardzo lubię i szanuję, jako ludzie
                        wykształceni i inteligentni działają racjonalnie.
                        • bartoszcze Re: Głupia sprawa 01.12.04, 16:09
                          Och, slezan, Ty sam nieraz przyznawałeś w dyskusjach, że dawałeś się ponieść
                          uczuciom:))
                          • slezan Re: Głupia sprawa 01.12.04, 16:13
                            Bo jestem słabym człowiekiem. Naszych kolegów o słabość nie podejrzewam.
                            • slezan Re: Głupia sprawa 02.12.04, 18:03
                              Chyba miałeś rację. Żadnej odpowiedzi.
    • Gość: kochlowitz' er Re: Głupia sprawa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.12.04, 20:03
      niy chca rzucac oszczerstwami ala richtik u Arniego istnieje tako nadzwyczaj
      pokazno latwosc uoriyntowanio sie we WSZYTKICH chyba linkach, sajtach
      tworzonych przez erwina10 (11?) i inkszych projyktow,stron,..itp. tygo czleka!,

To daje do myslenia!, :)))

pyrsk!,

ps. aha,jestech spostrzygawczy i niy powiem kiery z wos ma IP:
      *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

-chociaz- byc ze Stolycy to nic zlego!, hihi;-)
      pra???, jestech tolerancyjny,

pzdr. ludziki,

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka