carrramba 22.04.05, 20:34 zrobiono mu "kawał". wszystko juz ok,mozemy odetchnąć:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochlowitz' er odetchnij, smiyrc to niy temat zartow IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.04.05, 20:43 ...a jo wiedziolech ze to gupi wic!!! malo fto by sie dzielil z rodzina kaj regularnie szkryflo na forum, po co to komu wiedziec?, trza uwazac na podciepow! ........ciesza sie wraz z Tobom:) Pyrsk w szynku mie niy widzieli uode kilku dni:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 20:47 Cze Carrramba! Jak tu się odezwie to uwierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 20:58 Witam! carrramba napisała: > zrobiono mu "kawał". wszystko juz ok,mozemy odetchnąć:))) A ja się właśnie z nim pożegnałem :o) Nic nie rozumiem. Czemu tu nic nie napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 20:59 Nie jest w domu, wiec sie pewnie teraz nie odezwie tutaj. Zadzwonił do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 21:04 Witam! Podobno, jeżeli ktoś zostanie mylnie wzięty za zmarłego, to będzie później żył w zdrowiu sto lat. A serio - makabryczna historia. Zajrzałem na forum po dłuższej niebytności, a tu od razu taka wiadomość. Autentycznie to przeżyłem. Kawalarzowi należałoby urwać jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 21:11 Cze Bolek! Tekst "kuzyna delgado" wydawał się autentyczny. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 21:17 Cześć! aqua napisał: > Tekst "kuzyna delgado" wydawał się autentyczny. Nie rozumiem, co kieruje takimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 21:21 Cze! Zawiść? Też tego nie rozumiem. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 21:58 głupota, po prosyu głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 22:18 Przypomina mi to trochę historię, jak w moim liceum wywieszono kiedyś nekrolog pewnego prymusa, który właśnie miał odebrać jakąś ogólnopolską nagrodę dla najlepszego maturzysty czy coś takiego. Szok był skrajny. Skądinąd (czego nie rozciągam na przypadek somepointa - mówie tylko o tej akcji!) później wydało się, że odbyło się to za przyzwoleniem, co więcej z inspiracji samego zainteresowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 22:23 No wiesz, some nie jest prymusem, jest na to zbyt inteligentny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek5 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 22:27 Witam! wiksadyba1 napisał: > Przypomina mi to trochę historię, (...) Znam podobną historię z Sanoka. Dotyczy znanego kiedyś dziennikarza muzycznego. Czy to ta sama? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 22.04.05, 22:48 prosiłam Cie o kontakt, już niepotrzebny :)) dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 01:25 carrramba napisała: > zrobiono mu "kawał". wszystko juz ok,mozemy odetchnąć:))) My tak, ale on? Biedak, co on tam ma za życie z takimi kuzynowymi potworami. Niech się lepiej trzyma żony i jej rodzinki – to na pewno porządni ludzie ;-))) Carrramba – jeśli już ktoś Ci podziękował to powtórzę – Dzięki! Twoje zachowanie świadczy o tym, że są jeszcze ludzie na forum ;-) Pozdrawiam (Wracam na moje forum kasować nekrologii ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 07:25 stefan_ems napisał: > carrramba napisała: > > > zrobiono mu "kawał". wszystko juz ok,mozemy odetchnąć:))) > > My tak, ale on? Biedak, co on tam ma za życie z takimi kuzynowymi potworami. > Niech się lepiej trzyma żony i jej rodzinki – to na pewno porządni ludzie > ;-))) > Carrramba – jeśli już ktoś Ci podziękował to powtórzę – Dzięki! Two > je zachowanie > świadczy o tym, że są jeszcze ludzie na forum ;-) > Pozdrawiam > > (Wracam na moje forum kasować nekrologii ;-)) Kasuj Stefan :)))) Ludzi na forum jest mnóstwo, popatrz na wpisy. Ja mam teraz problem: skąd wziąć tak rano ogórki kiszone ? Albo może sok z ogórków, Sahara w gardle nie dała spać ..........:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 10:52 Carra - tyskie jes dobre na sahara:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 14:31 arnold7 napisał: > Carra - tyskie jes dobre na sahara:)) nawet nie czujesz, jak rymujesz :) może bys tyskie...... > Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 14:31 Jaki człowiek pozwala sobie na takie żarty? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Some sie odezwał :)))))))))))) 23.04.05, 14:46 slezan napisał: > Jaki człowiek pozwala sobie na takie żarty? przygłup !!! człowiek tak nie robi, to nie jest żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Some sie odezwał :)))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:55 Jednak pozostańmy ludźmi i nie życzmy mu tego, czego życzył nawet w żarcie Somepointowi - nie zdzierajmy z siebie resztek ludzkich odruchów! Wieleż to razy życzymy śmierci gwałcicielom, zbrodniarzom, etc. A czym my wówczas się róznimy? To takie ludzkie i słabe.... Odpowiedz Link Zgłoś