Dodaj do ulubionych

ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.11.10, 10:58
ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • akkara Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 08:20
      KLAKIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 11:27
        akkara napisała:

> KLAKIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stoję po właściwej stronie i Tobie radzę zrobic to samo!
      • stoper57 Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 11:28
        nie Klakier, tylko jedno z 3 (?) wcieleń Iwickiego..
        • drugi-raszyniak Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 12:23
          A mnie się jakoś dziwnie zdaje, że ten wasz Debeściak to się nawet do drugiej tury nie załapie.
          • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 12:50
            drugi-raszyniak napisał:

> A mnie się jakoś dziwnie zdaje, że ten wasz Debeściak to się nawet do drugiej t
            > ury nie załapie.

Debeścik wygra w I turze!!!
            To pewne!!!
            • drugi-raszyniak Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.10, 10:20
              Jak na Debeściaka, który ma wygrać w I turze to coś kiepsko mu idzie. Radni tylko w 6 okręgach, na domiar złego podobno przegrał wczoraj w sądzie wszystkie sprawy z Komisją Wyborczą, czyli już mu nic nie przybędzie. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że szanse tego waszego Debeściaka są aktualnie poniżej szans Chmielewskiego. W I turze będzie 4. Na dziś Rajkowskiemu został już tylko jeden konkurent - Wiśniewski. Czy się to wam podoba, czy nie tak jest. Kłóćcie się dalej, to i jego Rajkowski wykosi, bo to o to właśnie chodzi. Obecna kampania na obecną chwilę nie rozgrywa się na programy i ulotki. Obecna władza znalazła inny sposób na pozbycie się konkurencji. Czy wy jesteście ślepi, że tego nie widzicie? Od dawna wiadomo było, że poróżnienie opozycji jest jedyną szansą obecnego wójta i jego radnych.
        • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 12:52
          stoper57 napisał:
          > nie Klakier, tylko jedno z 3 (?) wcieleń Iwickiego..

Stoper, stracę do Ciebie sympatię jak będziesz wypisywał takie głupstwa.
        • dorota022 Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 14:51
          stoper57 napisał:
          > nie Klakier, tylko jedno z 3 (?) wcieleń Iwickiego..

stoper57 a ja obstawiam jedno z 3 (?) wcieleń p.Wawrzyńskiej...
          • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 15:23
            dorota022 napisała:
            > stoper57 a ja obstawiam jedno z 3 (?) wcieleń p.Wawrzyńskiej...

doroto022, my tu o kandydatach na wójta, a p. Wawrzyńska nie kandyduje.
            Dołączaj do grona popierających najlepszego, bo tutaj błąd duuuuuuuużo kosztuje, no i plucie w brodę potem przez całe cztery lata. Czy warto?
            • dorota022 Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 15:55
              szkoda,że p.Wawrzyńska nie kandyduje bo znowu magłabym na nią nie zagłosować.
              • pozytyw-raszyn Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 19:34
                Mimo że Zarębę usiłowali tak załatwić aby nie mógł startować , to powinien wydać jedną ulotkę i tak wejdzie do drugiej tury. Przecież palacze liści i torebek foliowych zagłosują na komitet anty zarebowy. Nie daj się chłopie. Dopiero się zaczyna , kasa już wydana. Przeczytaj lokalną wyborcza.
                • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 21:06
                  Pozytyw-raszyn, spokojnie. Gnojenie dużo lepszych to stara metoda w tej gminie
                  Jeszcze zapewne bedzie chamstwo poniżej pasa, obrażanie, zrywanie plakatów przeciwnika, a pan Józio byc może znowu uaktywni się i będzie chodził i chlapał, że ktoś jest zydem (żydówką). Cztery lata temu komitet GRR podał do publicznej wiadomości, że kandydatka na wójta była na agenturalnej liście Wildsztajna, bo identyczne jak jej nazwisko... PANIEŃSKIE, było na tej liście. Nikczemności, do jakich ludzie są zdolni, przekraczają możliwości percepcji i wyobraźni ludzkiej.

A ja Wam powiem, że cokolwiek by mówili i robili, to i tak:
                  WYGRA ZARĘBA, BO JEST NAJLEPSZY!!!!!

• patrzacy.z.boku Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 21:34
                    ccelofanie, porownujac kandydatow wybranych przez pania alicje to nie wiem ktory jest lepszy.twoj kandydat " zareba the best" ma o 2 lata krotszy program wyborczy od wisniewskiego.jak tu stoi na forum, wisniewski ma wiecej kandydatow na radnych oraz wygral w sadzie przywrocenie swoich kandydatow na liste.a jak sie maja sprawy u pana zareby?czy juz wygral to przywrocenie czy nie,jaka jest twoja wiedza w tym temacie?jak wygra w sadzie to moze faktycznie jest debesciak i wtedy mozna dalej dyskutowacsmileja i tak lubie kobiety wiec pani wysocka u mnie nie jest bez szans.no i szkoda,ze pani alicja nie kandyduje.
                    • pozytyw-raszyn Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 21:43
                      Jak widzisz to tylko potwierdza regułę. Wiśniewski ma program jak ksiazka telefoniczna , chmielewski tez miał. Jak widać wygrał jakąś sprawę bo .. jest niegrożny i sam wie o tym że nie ma żadnych szans. Dla komitetu anty zaręby jest ok , przyniesie pare głosów , a i tak go potem wystawią . itd itp
                      • patrzacy.z.boku Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 21:46
                        a ty ccelofan jestes,ze mi odpowiadasz?smile
                      • dorota022 Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.10, 22:29
                        pozytyw-raszyn to jest forum a nie blog .
                        postaraj się skupić
    • pozytyw-raszyn Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.10, 15:06
      A co tu sie nie pali liści i torebek? Rozumiem tu sie bije pokłony najjasniejszemu , ale ja w to nie wchodzę. Nie palę lisci.
      • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.10, 22:09
        Prześledziłem jeszcze raz całą tę dyskusję i wyszło mi, że

ZARĘBA IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet nastawiona antyzarębowo dorotka045 zaczyna się łamac, to dobrze wróży.
        • drugi-raszyniak Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.10, 10:20
          Pewnie, że jest THE BEST!!!!!! Bo nie stanowi już żadnego zagrożenia dla Rajkowskiego, a wręcz odwrotnie!
          • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.10, 11:36
            drugi-raszyniak napisał:

> Pewnie, że jest THE BEST!!!!!! Bo nie stanowi już żadnego zagrożenia dla Rajkow
            > skiego, a wręcz odwrotnie!

A słyszałem, że jest już nowa posada dla R - ciecia, ale nie u nas tylko w Lesznowoli.
            • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.10, 22:59
              Słyszałem, że na spotkanie Zaręby z mieszkańcami raszyna (4 listopada, OSP Raszyn) przyszło bardzo dużo osób, że atmosfera była niezwykle ciepła, a Kandydat zrobił na wszystkich bardzo dobre wrażenie itp i td.
              To zas oznacza tylko jedno:
              ZARĘBA IS THE BEST!!!
              • j.aranowski Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.10, 23:09
                Na pierwsze spotkanie prawie zawsze przychodzi komplet. Wynika to z faktu, że połowę frekwencji robią członkowie komitetów i osoby z nimi współpracujące a co najmniej 1/4 konkurencja. W efekcie zostaje kilka, max kilkanaście osób które można do siebie przekonać. Każde następne to mniej mieszkańców chętnych do słuchania tego co kandydaci maja do powiedzenia.
                • maw01 Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 12:30
                  Do ccelofan - chłopie, co zrobił ci Zaręba, że przez swoje nachalne posty i bezmyślne wypowiedzi, dyskredytujesz go jako kandydata na wójta. Przedstaw się z imienia i nazwiska, albo odpuść sobie tę krecią robotę.
                  Panie Jarku, chyba nie ma specjalnie sensu marnować energii na dyskusje w tym poście. Niech umiera śmiercią naturalną! Bardzo cenię Pana trafne i rzeczowe, wypowiedzi na tym forum, bez pyskówek i zarzutów wobec przedstawicieli innych opcji. Szkoda, że nie jestem mieszkańcem Dawid, bo miałby Pan na 100% mój głos.
                  • ccelofan Re: ZARĘBA - THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.10, 13:39
                    Do maw01 - chłopie, a co ja ci zrobiłem, że piszesz takie głupstwa?
                    Bez odbioru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka