Dodaj do ulubionych

Radość na Sląsku: Forza Italia!!!

05.07.06, 10:03
Końcówka wczorajszego meczu: Włochy-Niemcy była dla Slązaków okazją to
radości: nareszcie Niemcy zostali zatrzymani!
Bravo Italia!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: józwa beznogi chopie, te robote to my już za ciebie odwalili IP: *.chello.pl 05.07.06, 10:06
      mosz ale refleks...
    • pit-zeolit A na kogo dziś stawiacie ? 05.07.06, 10:09
    • Gość: George Hedgehog Re: Radość na Sląsku: Forza Italia!!! IP: *.embc.org.uk / 213.249.155.* 05.07.06, 20:34
      Doczekam sie odpowiedzi na moje pytania, panie PS?
      • Gość: George Hedgehog Ciagle brak odpowiedzi na moje pytania, panie PS IP: *.hsd1.mn.comcast.net 11.07.06, 06:48
        Np. na to pytanie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=33910516&a=42586201
    • Gość: Obserwator Re: Radość na Sląsku: Forza Italia!!! IP: *.gazeta.pl / 63.106.15.* 09.07.06, 09:05
      > Końcówka wczorajszego meczu: Włochy-Niemcy była dla Slązaków okazją to
      > radości:
      Mysle ze informacja o radosci Slazakow jest rownie prawdziwa jak fakt odbycia przez prezesa Piotra S. sluzby wojskowej.
      • arnold7 Re: Radość na Sląsku: Forza Italia!!! 09.07.06, 09:55
        Zostawcie juz tego samotnego jak Jarek K. czlowieka:)
        • korfantydrugi Re: Radość na Sląsku: Forza Italia!!! 09.07.06, 12:44
          Dzisiaj cały polski śląsk kibicuje włochom.
          • oppelner_os Re: Radość na Sląsku: Forza Frankreich!!! 09.07.06, 12:57
            A gdzie sa wasze orly? Dlaczego Polacy grali z Niemcami na remis?
            Gdzie ten wasz duch walki? Wlosi smieja sie z Polakow, he he
    • oppelner_os ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))))))) 09.07.06, 12:58
      Wlosi smieja sie z Polski:)))))
      • Gość: ?? Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 16:57
        cala Europa smieje sie z niemcow od zawsze.Jestescie posmiewiskiem wszedzie tam
        gdzie sie pojawiacie na plazach we wloszech,francji,hiszpanii.Tylko niemki sa
        mile widziane hehe.U was smieja sie z was Turasy boicie sie ich jak ognia
        hehe.Kim wy jestescie niemcy biednym zakompleksionym narodem ktoremu wydaje sie
        ze jest kims lepszym ,a na kazdym kropku byle szczyl sprowadza was na ziemie i
        robi w balona bbbbuuhhaaaa
        • arnold7 Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) 11.07.06, 17:48
          Szczegolnie zakompleksiony musi byc niemiecki emeryt z zapelnionym euro kontem,
          jak spotka polskiego emeryta, zbierajacego surowce wtorne gdzie popadnie.
          • Gość: ?? Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 17:51
            Nie wiem na Slasku sa dobre emerytury w porownaniu z cenami i kosztami zycia
            takie same jak i w niemczcech.A jak ktos byl cale zycie nierobem takim jak ty
            to pewnie ze ma kompleksy.Trzeba bylo pracowac ,a nie lazic i kombinowac na
            piwo Arni.
            • arnold7 Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) 11.07.06, 18:04
              Gość portalu: ?? napisał(a):

> Nie wiem na Slasku sa dobre emerytury w porownaniu z cenami i kosztami zycia
              > takie same jak i w niemczcech.

To pan rzeczywiscie duzo wie:)

A jak ktos byl cale zycie nierobem takim jak ty
              > to pewnie ze ma kompleksy.Trzeba bylo pracowac ,a nie lazic i kombinowac na
              > piwo Arni.

A najakiej podstawie wyciagnal pan takie wnioski?
              • Gość: ?? Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 18:08
                Moj dziadzi i jego koledzy maja po 3000zl emerytury zwykly gornik ma
                2000zl.takie wnoiski a jak ktos tak jak ty robil na koleji ciagle na bani to
                sie nie dziwie pobawil sie w pracy hehe,a na emeryturze musi dorabiac .Tak Arni
                nie mow do mnie pan mow mi ty.
                • arnold7 Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) 11.07.06, 18:15
                  Gość portalu: ?? napisał(a):

> Moj dziadzi i jego koledzy maja po 3000zl emerytury zwykly gornik ma
                  > 2000zl.

Dziadzi tak majom:) Poza tym to w Polsce emerytowni gornicy stanowia wiekszosc:)))
                  Porownanie zamoznosci emerytow polskich i niemieckich w pana wykonaniu bardzo mi
                  sie podoba, moze jakis emeryt jednak sam nam opowie, jak to widzi. A moze pan
                  sie wysili i wrzuci nam tu dane statystyczne dotyczace emerytur w Polsce i w
                  Niemczech? Bo skoro w Polsce emeryci maja sie tak dobrze, to dlaczego maja sie
                  tak zle?:))

takie wnoiski a jak ktos tak jak ty robil na koleji ciagle na bani to
                  > sie nie dziwie pobawil sie w pracy hehe,a na emeryturze musi dorabiac .Tak Arni
                  >
                  > nie mow do mnie pan mow mi ty.

Pan skonczyl podstawowke tylko i z trudem? Tak jakos po stylistyce i pisowni mi
                  sie nasuwa..
                  • Gość: ?? Re: ...ze potrafi kupic nawet FIFA:)))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 18:19
                    Spadaj na drzewo biedny boroczku.
    • Gość: oberschlesier wlosi srajom na polakow IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.06, 18:19
      wlosi zawsze sympatyzowali z niemcami i gardzili polakami jako podludzmi.

ale ty pieronie gorolski, mozesz sie dalej podniecac wlochami i walic
      prowokacyjnymi postami.

gruß
      • Gość: ?? Re: wlosi srajom na polakow IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 18:24
        Podludzie mowisz ty malpo czlekoksztaltna.Umiesz sie wogole poslugiwac
        sztuccami chamie?Niemcami gardzi kazdy nie kto inny malpoludzie jak Berlusconi
        i Wlosi powiadaja na niemcow banda koslawych swinskich blondynow ,ktorzy nie
        umieja sie bawic,sa smutni nie umieja sie zachowac sa nudziarzami i w kazdej
        chwili ta banda moze zamienic sie w dzikie zwierzeta i mordowac kazdego .ot
        wlasnie tak widza niemcow malpoludzie.
        • pit-zeolit Re: wlosi srajom na polakow 11.07.06, 18:25
          Miałeś niefart że nasrali ci pomyłkowo na szlyzjerski czerep, biorąc ciebie za
          untermanscha, gdy spojrzeli na twoją szlyzjerską facjatę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka