Dodaj do ulubionych

badzcie dumni

02.12.06, 17:04
badzcie dumni, ci ktorych przodkowie nosili te oto oznake:

short4u.de/4571a37bf3a59
für schlesien!
Obserwuj wątek
    • Gość: ugu ugu z takim gównem nawet psa bym na ulice nie wypuscił IP: *.chello.pl 02.12.06, 17:06
      szkoda zwierzaka...
      • Gość: Wasz Marjanek Re: z takim gównem nawet psa bym na ulice nie wyp IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 20:01
        Mosz recht. Dlo polskigo psa - a szczegolnie tego co loto na dwoch szuapach -
        nojlepszo "Hundymarka" to odznaka waszyj ukochanyj partii cztyroliterowyj !
        W koncu jeszcze njy tak downo wlaziliscie jejim przywodcom do dupy
        (....pomozecie ....pomozemy !!!!!!!)
        Pyrsk !
        Wasz Marjanek
        • Gość: ugu ugu nie wiem, co oznacza twój bełkot IP: *.chello.pl 02.12.06, 20:06
          czy masz na myśli Slązaków, którzy jako tzw wielkoprzemysłowa klasa robotnicza
          korzystali z wielu przywilejów niedostępnych uczciwym Polakom?
          • Gość: Wasz Marjanek Re: nie wiem, co oznacza twój bełkot IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 20:12
            Nie - ja mam na mysli polskich okupantow Gornego Slaaska, ktorzy jako tzw.
            wielkoprzemyslowa klasa robotnicza korzystali z przywilejow niedostepnym
            uczciwym Gornoslazakow. ( w celu ulatwienia zrozumienia o kogo chodzi -
            GOROLI!!!)
            Pyrsk!
            Wasz Marjanek
            • Gość: ugu ugu takich nie znam, a wogóle to obawiam się ,że IP: *.chello.pl 02.12.06, 20:16
              pobyt w niemczech doprowadził do poważnych i nieodwracalnych zmian w twoim mózgu...
              • Gość: Wasz Marjanek Re: takich nie znam, a wogóle to obawiam się ,że IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 20:19
                Jestes genialny - prostaku !
                Jak mozna dostac sie do ciebie na porade ?
                Bo taki przyklad delilizmu polskiego spotyka sie zadko !!
                Pyrsk!
                Wasz Marjanek
                • Gość: ugu ugu sorry, porady ci nie udzielę... IP: *.chello.pl 02.12.06, 20:21
                  jak wspomniałem, twoje zmiany w mózgu sa nieodwracalne...pieniędzy od ciebie
                  darmo wyciągac nie będę...mogłoby braknąc na składki w NPD ...
              • oppelner_os Nie znasz takich? 02.12.06, 23:15
                Nie wypuszali cie na spacery? Rodzina cie nie odwiedzala w zakladzie dla czubkow?
                Masz pecha metternich:))))
                • Gość: metternich brawo ! dostaniesz szokolada od waschmarjanka IP: *.chello.pl 02.12.06, 23:21
                  jak przyjedzie z rajchu na święta...nalezy ci sie za twój ciężki trud
                  ...wylizywać wszystkie gorolskie gówna na silesianie to naprawdę ciężka
                  praca...ale dla niemieckiej ojczyzny jesteś gotów na dużo więcej...
                  • oppelner_os Ty metternich moze dostaniesz przepustke na Swieta 02.12.06, 23:26
                    Buhahaha
                  • oberschlesier1921 Re: brawo ! dostaniesz szokolada od waschmarjanka 03.12.06, 03:07
                    wiesz co, jestem pacyfistom, jako niemiecki slazak, niepotrafilbym nawet muche
                    skrzywdzic,
                    ale takiemu jak ty, moglbym bez skrupulow w leb strzelic.

ciesz sie dzieciaku ze zyjemy w 2006 roku, bo w 1921 bym cie uglebil, dla
                    przyszlosci i dobrobytu moich wnukow.
                    • Gość: ugu ugu takim jak ty w 1921 roku to mój dziadek IP: *.chello.pl 03.12.06, 08:29
                      kopał do dupy, bo naboi szkoda na śmierdzące gó.....ze szwabskim piskiem
                      uciekali w krzaki...
                      • Gość: oberschlesier Re: takim jak ty w 1921 roku to mój dziadek IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 12:01
                        twoj dziadek byl pedofilem, zapytej lojca

buahahahahaaaaaaaa!
                        • Gość: ugu ugu smutek, głupota,żenada, szlezjestwo...fuj... IP: *.chello.pl 03.12.06, 12:11
    • 999s Re: badzcie dumni 02.12.06, 20:18
      toto toto na piersi orzełka brzydko kojarzy mi się z rozpłatanym gardziołkiem.
      Bądzta chopy dumne i nie traćwa nadzei pewnie nadejdzie czas, że i odznaki SS
      będzieta dumnie nosić.
      • Gość: Wasz Marjanek Re: badzcie dumni IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.06, 20:21
        O ! siusiek 9 (pod nowym pseudonimen okupacyjnym) sie odezwal!!!!!
        Pyrsk!
        Wasz Marjanek
        • 999s Re: badzcie dumni 03.12.06, 08:10
          oi ty kreciku ociemniały żebyś ty tak choć raz posmakował okupacji to byś nie
          pierdzielił takich głupot. Zresztą szkoda, że nie ma edukacji bo za takie
          walenie to maryjanku powinno dawno cie zdupić okupacyjne siły i gdzieś w
          kazamatach walnąć ci 9 ,mm w potylicę. Ech gdzie tak okupacja jak jest potrzebna!
          • Gość: Wasz Marjanek Re: badzcie dumni IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 08:47
            Widac doswiadczonego UB-eka!!
            Tylko by nim zostac - musisz najpierw skonczyc powszechniaka; potem tajne
            komplety - i kto wie - kariera stoi otworem. Ten twoj przyrodzony debilizm nie
            badzie ci raczej przeszkoda.
            Pyrsk!
            Wasz Marjanek
            • 999s Re: badzcie dumni 03.12.06, 09:23
              Gość portalu: Wasz Marjanek napisał(a):

>przyrodzony debilizm nie
              > badzie ci raczej przeszkoda.

Oczywiście wszak wodać po Tobie kreciku z załzawionymi od gó-wna oczętami, że
              przyrodzony debilizm na śląsku nie tylko nie przeszkadza, ale wręcz pomaga.
              • Gość: oberschlesier 666 idz dmuchac zaby IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 12:17
                i uwazej coby ci ino swieczki w sypialni (piwnicy - bo na sypialnia cie nie
                stac) nie zgasly.
                i nie pij krwi zwierzencej, zmienkczenie mozgu juz mosz, dej pozor co bys ptasi
                grypy nie dostol.

buahahahahaaaa! ave satan - buahahahahahaaaaa!
                • 999s Re: 666 idz dmuchac zaby 03.12.06, 12:59
                  co maryjan twa poprzednia ksywka zaczeła cie cisnąć? argumenty się skończyły i
                  do nicków się czepiasz :)?

o mnie się nie martw zajmij się swoim dziedzcznyf syfilisem kreciku.
                  • Gość: Wasz Marjanek Re: 666 idz dmuchac zaby IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.06, 14:59
                    Sikus ) (alis 999s): poprosilem o zlikwidowanie twego postu, by cie nie zwineli
                    z ulicy i usadowili w gumowej celi. Dla mnie jestes patologicznym przypadkiem
                    debilusa poloniae (wersja agresywna; IQ 0,0).
                    Also !
                    Do budy !
                    Pyrsk!
                    Wasz Marjanek
                    • 999s Re: 666 idz dmuchac zaby 03.12.06, 15:51
                      Maryjan dla mnie jesteś zwykłym krecikiem i nawet nie będę tobie wyliczał
                      ilorazu inteligencji zgodnie z zasada pamiętaj cholero nie dziel przez zero.
                      • waschmar_janek ja tiepier zalogowanyj 03.12.06, 22:05
                        Ja tieper zalogowałsja. Uże dołgo w Germanji żywu i mnogo zabył. Sjewodnja apjat
                        odznaku PZPR ja pucował i sljozy w głazach posiadał. Ech, dusza bolit... Nawet
                        pyrsknąć mienja nie chce sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka