keiti26 29.09.09, 14:54 Witam, Prosze o podpowiedz, gdzie można w Olsztynie zrobić chrzciny na ok. 20 osób?? Chodzi mi o jakiś spawdzony, godny polecenia lokali z przestępnymi cenami. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek78 Re: chrzciny - Olsztyn 30.09.09, 12:51 Polecam Krys-tan na Zientary Malewskiej ( za wiaduktem na Limanowskiego). Świetne jedzenie, miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata28 Re: chrzciny - Olsztyn 03.10.09, 12:22 Ja robiłam w Karczmie Jana na Starówce (obok mostu Jana, przy zejściu do parku). Płaciłam chyba 70 zł za osobę (przystawka, obiad, deser, kawa herbata, zimne napoje). Jedzonko super, dla dzieci mogłam zamówić inny zestaw niż dla reszty gości. Ogólnie byłam zadowolona. Koleżanka robiła na Przystani u Kicermana. Ceny podobne, również zadowolona. Ogólnie na Starówce ceny nie schodzą z 70 zł.W pierwszej wersji chciałam urządzić chrzciny w restauracji na Kortowie (nad jeziorem). Cena była nawet niższa, ale ciężko tam z wolnymi terminami. Odpowiedz Link Zgłoś
monmellody Re: chrzciny - Olsztyn 21.01.10, 11:25 Słuchajcie jest nowa opcja dla kogoś kto chce realizować przyjęcie chrzcinowe w domu. Prywatny Kucharz przygotował wszystko na miejscu w mojej kuchni. Miał swoje urządzenia i zastawę. Naprawdę rewelacyjna opcja. Jedzenie było restauracyjne i składało się z przystawki, zupy, dania głównego i deseru (plus kawa z ekspresu ciśnieniowego i herbata). Polecam wszystkim paniom, które muszą to zrobić w domu, ale wcale nie mają ochoty na gotowanie, zawracanie chmur sprzątaniem itd. Kucharz nawet kuchnię posprzątał. Zapomniałam gdzie go szukać www.lecaro.pl/wynajem Odpowiedz Link Zgłoś
dt.bartek1999 Re: chrzciny - Olsztyn 18.03.19, 12:31 Organizowałam w tym lokalu chrzciny dwójki swoich dzieci. Jak zawsze na niczym się nie zawiodłam. Jedzenie przepyszne. Serdecznie polecam ten lokal każdemu chrzcinyikomunie.pl/obiekt/restauracja-zacisze/ Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: chrzciny - Olsztyn 25.06.19, 11:10 Byłam z całą moja rodzina w niedzielę na obiedzie i wszystko było przepyszne. Rosół petarda, zrazy rozplywaly się w ustach. Miejsce bardzo sympatyczne chrzcinyikomunie.pl/obiekt/1747-restauracja-kopernik/ Na pewno będę polecać Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: chrzciny - Olsztyn 11.07.19, 14:34 Polecam ten lokal chrzcinyikomunie.pl/obiekt/hotel-hp-park-olsztyn/ Odpowiedz Link Zgłoś