Dodaj do ulubionych

Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 20:08
Ha!! Prezia kole w oczy środowisko homo... Prawdziwy PISiak z niego, Kościól,
partiotyzm....a może zaraz faszyzm. Niedługo zarządzi obowiązkowe modlitwy w
niedziele pod Szubienicami. Żenada Panie Grzymowicz żeś Pan takiego
nieudacznika tylnym wejściem wcisnął do władzy, ale cóż obietnice
przedwyborcze trzeba spełniać. Kolejna wtopa Szmita i przez to Grzyma. Drodzy
rządzący: Pozabierajcie becikowe, zniszczcie homo, zabierzcie przejście przy
Alfie, a do wyborów nikt normalny już w tym mieście nie zostanie! Oby Grzym i
Szmit ostatni raz siedzieli na tak wysokich stanowiskach. Amen!
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.12.09, 20:12
      a co tu komentować? nic tylko usiąść i zapłakać
      • privus Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 04.12.09, 20:26
        Teraz się wziął za gejów? :))
        • komisyja Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 14:21
          broni honoru Yara :)
          • absolutne_fantastico Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 06.12.09, 09:22
            i jeszcze taki niedouk pieronski, tak jakby preferencje seksualne
            byly kwestia wyboru...
            • pavle katolicy wyrzynają konkurencję w pień 06.12.09, 11:01
              > Występy facetów w rajstopach niespecjalnie mi się podobają
              > i dziwię się, że Miejski Ośrodek Kultury otwiera się na
              > taki dość dwuznaczny performance.

No tak, w sukienkach mają prawo występować tylko laureaci
              konkursu piękności w tzw. "seminarium duchownym". Performance
              dla gawiedzi co niedziela.

Ale u nich też hetero mają przewalone...
              • radocha1 Re: katolicy wyrzynają konkurencję w pień 06.12.09, 14:16
                A co to jest "ideologia gejowska" ?
                o różnych słyszałem, ale o takiej - nie.
                To chyba jednak nie propagują (jeśli jest) - bo nie słyszałem.
    • Gość: Krzysiek Nie dla Szmita! IP: *.ucsd.edu 04.12.09, 20:23
      Facet, przestan przeginac!
      • freejazzy Re: Nie dla Szmita! 05.12.09, 15:12

Prezydent i przeginanie? Oby to było przejęzyczenie..;))
        • Gość: trt Re: Nie dla Szmita! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 12:25
          och doprawdy, komentarz imć Magdaleny Spiczak-Brzezińskiej aż łapie za serce.
          Oczywiście Wyborcza musi stanąć w szeregu za "krzywdzonymi" chłopakami w
          rajtuzach. Dla Pani lepiej wydawać pieniądze na propagowanie zboczeń niż ochronę
          życia poczętego. Publiczne pieniądze.

Jak straszną tresurę muszą przechodzić w redakcjach dziennikarze GW.
    • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 04.12.09, 20:37
      przeczytałem artykuł , wpieniłem się , idę na spacer, muszę się uspokoić, szmit
      wyluzuj cieńki gościu, nie rób wiochy...
      prawo jazdy już masz czy dalej wozisz się za nasze pieniądze?
    • Gość: weganin11 Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.09, 20:40
      Homoseksualizm , a kultura. Ciekawy temat do pracy magisterskiej, czy jakiś
      zboczek się zainteresuje nią??
      • Gość: gari Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.chello.pl 06.12.09, 08:45
        Kościół katolicki, a kultura. Ciekawy temat do pracy magisterskiej, czy jakiś
        zboczek zainteresuje się nim?
      • elucidator Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 06.12.09, 11:22
        Biorac pod uwage ilu wsrod najwiekszych tworcow wartosci kulturalnych bylo
        homoseksualistami, jest to raczej temat na wieeeeeele prac doktorskich.
        • pal666 Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 27.12.09, 10:00
          a z pewnością najwięcej doktoratow wyszło spod pióra tych tańczących w rajtuzach
          na scenie.
    • Gość: NIE dla szmita "Nie" dla Szmita IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.12.09, 21:21
      A ja mowie "NIE" dla Szmita ktorego nie wybieralem na prezydenta, a "dziwnym"
      zbiegiem okolicznosci dorwal sie do koryta.

Zalecalbym wiecej pokory-bo olsztyniacy nie wybrali go na to stanowisko, w
      zwiazku z czym niech lepiej nie zabiera glosu i nie mowi czego olsztyniacy
      chca a czego nie chca(bo oni pokazli ze jego nie chcieli).
      • kacprzycki Re: "Nie" dla Szmita 04.12.09, 21:24
        Panie Wiceprezydencie - MOK swoim działaniem uczy tolerancji! a widać po Pana
        wypowiedziach że z tym u Pana krucho ;-(
        • privus Re: "Nie" dla Szmita 04.12.09, 22:00
          Jest PiS'owskim żołnierzem i tylko tyle należy się po nim spodziewać. Wystarczy
          sięgnąć do przykładu Dorna, który próbuje odzyskać twarz dopiero po wyrwaniu się
          z okowów partii, którą sam wcześniej zakładał i stracił w niej wszystkie wpływy
          stając się w końcu tylko jej tubą.
      • tomiczek7 Re: "Nie" dla Szmita 06.12.09, 08:57
        To własnie grzech wszytskich rządzących - od Tuska po Lecha
        Aleksandra - wydaje się im , że wiedzą lepiej czego ludzie chcą.
        Pragną , jak za PRL-u, wyznaczać ludziom spospby na zycie, ich
        poglądy itp.
        Wszytskie partie na takiej ideologii przegrały po 1989,a dodoatkow
        kolaboracja z czarnymi ich wykonczyła. Zamaist dbac o interesy
        spóleczeństwa dbaja o interesy kleru
        • Gość: Gościu Re: "Nie" dla Szmita IP: *.serv-net.pl 06.12.09, 10:03
          Poczytaj synku na czym polega mandat i w jaki sposób wyborcy mogą podziękować
          politykom za złe reprezentowanie ich środowisk.
          Podstawy demokracji się kłaniają. Nie podoba się zachodni model demokracji? Na
          Białorusi mają demokrację w wersji "plus". Zarezerwuj sobie wizę, albo od razu
          staraj się o obywatelstwo.
        • pal666 Re: "Nie" dla Szmita 27.12.09, 10:02
          to raczej ciągoty Gazety Wyborczej. Na szczęście niespełnione. Ani przedtem ani
          teraz ani potem.
    • Gość: j. Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.12.09, 21:38
      Nieudacznik Jerzy dostał stanowisko z łaski(czyli układu), czego się można
      spodziewać po nim. Przecież on niczego zrobić nie potrafi, wiec pracą się nie
      wykaże, no to ma inny sposób na zaistnienie. Szkoda, że Grzymek musi go
      trzymać (cóż, układ).
      • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 04.12.09, 22:04
        wróciłem ze spaceru, ale jeszcze mnie nosi

tak nie można , funkcja do czegoś zobowiązuje jureczku odpuść, bo żenadą wali,
        nie wiem co napisać ale nie można się tak kompromitować , zajmij się jak radzi
        światowy olsztyńskim sportem, tam już prawie wszystko perdolnęło więc małe masz
        szanse coś rozpirzyć jak zwykle, daj nam spokój przed świętami i nic nie
        kombinuj, zajmij się rodziną, wszyscy odetchniemy
        • Gość: hkg Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.09, 22:40
          zawsze go uważałem za wieśniaka, jakieś przedziwne połączenie zakompleksionego gogusia, trochę maminsynka. Swoją niesamodzielność udowodnił przed referendum w sprawie odwołania Małkowskiego (o mały figiel doprowadziłby do tego, że by się nie udało - kupa ludzi była głosować na Małkowskiego tylko dlatego, że jego odwołanie firmowało PiS z Szmitem).
          Przypomnę, o co chodzi: nie umiejąc samemu nic sensownego zrobić, ściągnął do Olsztyna Kurskiego, który miał najwyraźniej blade pojęcie, o co chodzi, więc wykorzystał to niewielkie uliczne zbiegowisko, aby dokopać swojemu osobistemu wrogowi - prezydentowi Sopotu.
          • Gość: algorytm Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.09, 22:51
            Nie kocham gejów, nie kocham Szmita, nie kocham zbytnio siebie, kocham
            Mamusię i Tatusia, kocham Panie (przez duże "P") są piękne i cudowne
            kocham zwierzątka (nie jestem zoofilem) i chciałbym kochać kogoś
            jeszcze, kogo, pytam kogo?!!! Szmit ma twarz, która mi się nie podoba i
            jakieś takie dziwne, oj bardzo dziwne poglądy, geje i lesby - też mi
            się nie podobają i ich poglądy też - więc jestem na rozdrożu. Więc kogo
            mam kochać jeszcze - p.Szmit proszę o radę!!!!!
            • Gość: z boczku Szmit i Rytczak mogliby się przebrać za drag IP: 64.20.51.* 04.12.09, 23:45
              queen i Kopernika. Obydwaj w koszulkach tęczowych. To by była
              promocja. Nawet TVN by znowu przyjechał do wcprezydenta.
              • yadol Re: Szmit i Rytczak mogliby się przebrać za drag 05.12.09, 00:07
                do tego kowalska topless i można rzygnąć dalej niż się widzi
          • edico Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 02:09
            Nie wiocha świadczy o poziomie intelektualnym człowieka i jego zdolności do
            uczenia się. Po prostu za wszelką cenę chciał zaistnieć a atmosfera
            niekontrolowanego pospolitego ruszenia - jak zwykle - sprzyja nie jednym
            zjawiskom. Aczkolowiek mam wielki dysonans do robienia z Olsztyna wiejskiego
            targowiska, z którym obserwując życie tego miasta zaczynamy mieć coraz częściej
            do czynienia. Nie oznacza to jednak, że Szmit jako urodzony w Olsztynie w
            czymkolwiek guruje nad wszędzie widoczną migracją otaczającą nieodpowiedzialnie
            się psami i kotami.
            Nie miejsce po0chodzenia o tym decyduje, ale zwykła mentalność.
          • pal666 Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 27.12.09, 10:05
            Gogusia ? Maminsynka ? A gdzie ty byłeś, twardzielu, kiedy Jurek szmit był
            internowany ? Organizowałeś zamach na Jaruzela ? Czy może raczej płakałeś, bo
            nie poakzali Teleranka ?
    • Gość: Bajerek Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.09, 01:44
      I znowu trzeba się wstydzić za "władze" miasta :(
    • Gość: marass Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: 80.50.128.* 05.12.09, 02:25
      a co na to sami zainteresowani?
      olsztyn.kph.org.pl/
      fragment:
      Gdyby Jerzy Szmit był skutecznym politykiem, zablokowałby organizację
      festiwalu, zamiast oburzać się z tygodniowym opóźnieniem. Na szczęście nie
      jest. “Miasto nie powinno propagować ideologii gejowskiej” – twierdzi polityk
      PiS. Za niecały rok wybory samorządowe. Mieszkańcy Olsztyna zdecydują, czy
      miasto powinno propagować ideologię katolicką.
      • edico O to i całe credo PiS 05.12.09, 02:29
        Proszę teraz odpowiedzieć, jak daleko w PiS'ie jest od ideologii gejowskiej do
        katolickiej?

Oj, Boże, spuść bombę i zabij tę tąbę!!!
        • Gość: B. Re: O to i całe credo PiS IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.09, 03:41
          Postawa Pana S. nie ma nic wspólnego z "ideologią katolicką", tu
          traktowana instrumentalnie. A poza tym: czy Pan dziennikarz wie co
          znaczy słowo AMFITEATR?
    • Gość: Agata Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.dsl.ipltin.sbcglobal.net 05.12.09, 02:46
      Dosc mam politykow i zwyklych szarczkow ktorzy wlasne
      niedociagniecia i kompleksy zamieniaja w nienawisc do innych.
    • Gość: kinga Brawo Dyrektorze, tak trzymać IP: 77.255.57.* 05.12.09, 08:06
      Trzy dni temu byłam w kamienicy Naujacka na świetnym wykładzie
      Dyrektora Marcinkowskiego o warmińskich zespołach pielgrzymkowych
      (dla przewodników turystycznych i nie tylko) ale byłam też na
      prześmiesznym spektaklu drag queens w sali pod amfiteatrem (cudem
      się dostałam, bo tłok był nieziemski). I tego oczekuję od MOK'u.
      Różnorodności i otwartości i jakości. A Panu Markowi gratuluję
      odwagi. Pamiętam słynna "sprawę Dody", czy awanturę o kamienicę
      Naujacka (którą zresztą doprowadził do obecnego stanu świetnosci).
      Tak trzymać Dyrektorze!
      • Gość: Roma lokalna "poprawność" IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.09, 08:19
        A ja myślałam, że kamienicę Naujacka wyremontował nie pan Marcinkowski, ale
        zespół fachowych konserwatorów za pieniądze z Unii Europejskiej. Jak to człowiek
        się uczy w tym Olsztynie "poprawności" lokalnej!
    • Gość: Pani Brzezińska Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.09, 08:26
      Jakie tabu?! O czym innym mówi się w Polsce od kilku lat jak nie o
      gejach i lesbijkach?!
    • Gość: gośćA Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: 77.255.57.* 05.12.09, 08:37
      no, dawno cenzury w ratuszu nie było ;)
    • Gość: samozwaniec Nie dla ksenofobow z PiS IP: 195.187.84.* 05.12.09, 10:30
      Za taka opinie gdziekolwiek w Europie,w krajach nalezacych do
      Unii,towarzysz Szmit juz bylby zdymisjonowany,a w kilku krajach
      zajelyby sie nim prokuratury.
      Ten nieudany polityk i zalosny dzialacz sportowy/trzymajcie go
      jak najdalej od sportu,bo rozwali wszystko,za co sie wezmie/nie
      wie,ze jako wiceprezydent nie pochodzacy z wyborow,a wylacznie z
      mianowania,ma o wiele mniej do mowienia i kreowania polityki miasta
      wobec spoleczenstwa.
      Czyz nie dziwi Szmita fakt,ze na jego zalosna partie,stale
      od 2005 roku chce glosowac tylko co piaty Polak?To wlasnie jest
      rezultat kaczej polityki.
      • fizykoterapeuta Re: Nie dla ksenofobow z PiS 06.12.09, 13:23
        Za taka opinie gdziekolwiek w Europie (...) zajelyby sie nim prokuratury.

- spójrz, co napisałeś: to klasyczny przykład zamykania za poglądy. poglądy
        odbiegające od "jedynych słusznych" - tak samo robiono w III Rzeczy czy za
        Stalina w ZSRR, piękny kraik nam się szykuje dzięki tej wspaniałej,
        TOLERANCYJNEJ Europie
    • Gość: hi Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.09, 10:32
      mam poytanei czy jest w olstynie jakas siedziba albo oddzial mlodziezy
      wszechpolskiej? jsli tak to gdzie i jak sie mozna do nich dostac??
    • Gość: pepe Adamski o pomyśle Szmita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.09, 10:55
      Naczelny homofob Olsztyna już też zabrał głos. www.debata.olsztyn.pl
      Chociaż tym razem nie tak radykalnie.
    • Gość: kupa MESER SZMIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 11:16
      :)
    • dyktator_bolandy Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... 05.12.09, 12:07
      jezeli ma być "nie" dla gejów, to wobec tego co drugi polski ksiądz
      powinien nosić plakietkę z napisem "NIE"
    • Gość: swan co to jest ta "ideologia gejowska"? IP: 89.174.254.* 05.12.09, 12:10
      to to samo co "gejowska sztuka", bądź "gejowska literatura"?

ktos tu sie orientuje o czym ten facet gada?
    • Gość: sylwek [...] IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.09, 13:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: max Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.com 05.12.09, 13:20

zacznij od wytłumaczenia dzieciom, kim są księża-pedofile, żeby
        wiedziały co robić, gdy taki klecha zacznie się do nich dobierać;
        jeden całkiem niedawno był proboszczem na dywitach, teraz siedzi w
        kiciu za dymanie młodych chłopców
        • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 13:30
          jestem ciekaw co na ten temat powie juruś żenua szmitek, chłopczyk o słodkim
          pysiu, księdza chyba nie ruszy...
          odważny też nie jest, więc będzie jak zwykle : czarnego personelu naziemnego nie
          ruszać !!!
          • Gość: blok 23 Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.12.09, 07:08
            Yadol, jak Szmit nie rusza czarnych, bo się boi, to może ty rusz d... i zacznij
            działać. Co ty na to? Anonimowo koić frustracje to każdy potrafi.
          • pal666 Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 27.12.09, 10:13
            yadol napisał:

> jestem ciekaw co na ten temat powie juruś żenua szmitek, chłopczyk o słodkim
            > pysiu, księdza chyba nie ruszy...
            > odważny też nie jest, więc będzie jak zwykle : czarnego personelu naziemnego ni
            > e
            > ruszać !!!
            Odważny to on ie jest ? ? A gdzie ty byłeś, twardzielu, kiedy Jurek szmit był
            internowany ? Organizowałeś zamach na Jaruzela ? Czy może raczej płakałeś, bo
            nie pokazali Teleranka ?
    • kecawa Popieram wiceprezydenta.. 05.12.09, 14:35
      Miejskie fundusze nie powinny być wydatkowane dla tego rodzaju inicjatyw jak
      w/w omówione. Pomysły środowiska homoseksualistów powinny być finansowane
      przez owe tzw niszowe środowiska.

• Gość: podatnik do kecawa Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: 80.50.128.* 05.12.09, 14:51
      a geje placa podatki miastu czy niszowym srodowiskom?
      • kecawa Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 14:55
        Podatki od homoseksualnych mieszkańców miasta są przeznaczane na leczenie chorób
        które w ilości ponadprzeciętnej dotykają owe środowiska.Więcej podatki te są
        niewystarczające na leczenie tych wszystkich gejów co są zarażeni chorobami
        wenerycznymi w związku z ponadprzeciętną ilością kontaktów seksualnych z
        przypadkowymi kolegami

pozdrawiam kecaw- proponuję by owe środowisko zbierało datkina swoje
        ponadprzeciętne POtrzeby
        • Gość: Adam Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl IP: 85.17.146.* 05.12.09, 15:04

Najlepszy dowód to liczba analnych partnerów arcybiskupa Juliusza.
        • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 15:11
          Pan Bóg mnie wysłuchał i największy przychlast na tym forum powrócił.
          Smutno tu było , bezjajecznie bez niego.

Kecawo witamy , czekamy na następne żenujące posty, broń jureczka niemoto.
          • kecawa Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 15:15
            Witam tego co bez inwektywy nie potrafi dnia zacząć ani go skończyć

Mój drogi znam wiele więcej ciekawszych w Olsztynie inicjatyw niż wspieranie
            homoseksualistów

pozdrawiam kecaw
            • privus Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 15:38
              Nie wspominając już o wywalonych 500 tys. $ przez Piszcza na obronę ks. Kramka
              za jego działalność misyjną w USA.
            • pisubek Wacek! Mowisz, ze znasz ciekawsze inicjatywy,a sam 06.12.09, 10:36
              wspierasz "pracowitego Szmita"! Jak ci nie wstyd?
        • privus Problem kecawo jest bardziej złożony 05.12.09, 15:34
          Włoski dziennik La Republica przedrukował raport amerykańskiego National
          Catholic Reporter o wykorzystywaniu seksualnym zakonnic przez księży. Zakonnice
          są gwałcone, zachęcane do zażywania pigułek antykoncepcyjnych i do usuwania
          ciąży. Najpoważniejsze są problemy w Afryce, gdzie zakonnice są bardziej cenione
          niż prostytutki z uwagi na lęk przed AIDS. Informacje zawarte w raporcie
          potwierdził rzecznik Watykanu Joaquin Navarro-Valls, dodając, że
          pojedyncze przypadki nie mogą przekreślać heroicznej postawie większości kleru.
          [MR]
          Rzeczpospolita

Więcej skrywanych ciekawostek
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3963488.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,4460669,7185375,Jakosc_bozych_posrednikow_w_ujeciu_historycznym.html
          free4web.pl/3/2,67351,128513,3222355,Thread.html
          Do tego możesz sobie dorzucić raport z wyników śledztwa w Irlandii też dostępny
          w necie.
    • Gość: podatnik Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: 80.50.128.* 05.12.09, 15:08
      ot, mądrego po szkołach i dobrze posłuchać
      • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 15:19
        kecaw żyje i tworzy , wszyscy jesteśmy szczęśliwi

kecawo pewnie przez ten czas milczenia tworzyłeś "do siebie, do wnętrza",
        napisz do jakich rewolucyjnych pomysłów znmowu doszedłeś, naród czeka dawaj po
        bandzie
    • Gość: gej Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... IP: *.dyn.versateladsl.be 05.12.09, 15:27
      F*ck You Buraku zapyzialy!!!
    • vaaldo Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dla ... 05.12.09, 16:19
      mając takie poglądy daleko nie zajedzie
      • yadol Re: Jerzy Szmit, wiceprezydent Olsztyna: "Nie" dl 05.12.09, 16:38
        a Olsztyn to daleko?
        bardzo blisko i sami kolesie co nie dadzą mu zginąć :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka