rask 28.01.10, 20:09 Szukam osób, które wybierają się na koncert w maju, może zbierze się wieksza grupa i wynajmniemy jakiegoś bus??? Proszę o kontakt i dopisywanie się do watku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rask Re: AC DC Warszawa 23.04.10, 18:16 Może jednak ktos jedzie?? Może znacie kogoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 28.04.10, 21:34 Nikt się nie wybiera??? Można się złożyć na benzynę, może którys ze znajomych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: AC DC Warszawa IP: *.uwm.edu.pl 18.05.10, 09:41 hej .ja plus jedna osoba wybieramy sie na ac/dc też szukamy jakiegoś busa Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 18.05.10, 09:53 Może ktos jeszcze, to uda się coś zaklepać?? Poytajcie się znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 19.05.10, 20:13 jeżeli jesteś chetny w dalszym ciągu to pisz na maila gazetowego, > hej .ja plus jedna osoba wybieramy sie na ac/dc też szukamy jakiegoś busa Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 18.05.10, 10:04 Orientowałem się w firmie transportowej, koszt wynajęcia Mercedes Vito ( 7 osób ) to około 800 PLN. POpytajcie się znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: AC DC Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:23 Ja sie wybieram ze znajomymi razem 5 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: AC DC Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:02 na własnie szukamy . Dojechac to nie problem gorzej nz powrotem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: AC DC Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:05 A moze razem wynajmiemy busa? Nas jest 5 osób Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 19.05.10, 16:09 Jeżeli osoby pewne to napiszcie maila z nr telefonu do mnie, skontaktujemy się, na forum AC/DC znalazłem jeszcze jedna osobe chetną, więc można zamawiac busa. Klimatyzowany Mercedes, z nagłosnieniem. możemy zabrac jakas płytkę ( Live from Dallington?? ), jezeli będzie odtwarzacz DVD to zabieram ten koncert;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: AC DC Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 18:16 To podaj adres mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carter Re: AC DC Warszawa IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.10, 18:37 Qrw!!! Zazdroszcze Wam wyjazdu na koncert! W tych dniach jestem w robocie i nikt nie chce slyszeć o moim urlopie! Zycze wam wspanialem zabawy. Pozdrowcie Angusa! :D SALUT YOU Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 19.05.10, 19:25 rask@gazeta.pl Gość portalu: Beata napisał(a): > To podaj adres mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 20.05.10, 12:01 Sa kolejne dwie osoby chetne z pewnej olsztyńskiej rozgłośni, więc może będziemy miec większy bus, ale obnizy to koszty wyjazdu. Zaraz po koncercie ( godzina po ) ruszamy do olsztyna, pociagiem się nie dostaniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 20.05.10, 18:39 Mamy 6 osób, wyjazd o 10 spod Uranii, jeżeli znajda sie chetni, jeszcze więcej to wynajmniemy wiekszego busa. Na ta chwile mamy Mercedesa Vito , 8 osobowego za 800 PLN. Jeżeli sa jeszcze chetni to dajcie znak. Bedzie wesoły autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: AC DC Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 12:24 Chętnie się zabierzemy (2osoby), o ile te wolne miejsca są jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 24.05.10, 14:08 mamy komplet, chyba, że firma coś znajdzie większego. zadzwonie i się zorientuję Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 24.05.10, 17:39 UWAGA! Bierzemy wiekszego busa, na 20 osób, jeżeli ktos chetny zapraszamy, im więcej osób tym taniej. Redakcji portalu dziękuże za niekasowanie watku. Przekażemy redakcji dokumentacje fotograficzną.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 26.05.10, 07:42 Ostanie wolne miejsca, moderatorowi forum dziękuję za nie skasowanie wątku. Ciąć w czwartek po 10:00;) Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 26.05.10, 13:43 [i]Zostały nam dwa miejsca, zapraszamy[color=#4000FF][/color] Bus bedzie wracał do Lidzbarka więc osoby z dobrego miasta lub Lidzbarka tez zapraszamy. Panie moderatorze : Wielki uśmiech za zachowanie wątku, w czwartek o 10:00 ciąć aż miło[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: AC DC Warszawa 28.05.10, 21:45 Chciałbym podziekować wszystki uczestnikom wyprawy, atmosfera była świetna w drodze na koncert, sam koncert to bajka, a i droga powrotna była niesamowita. Jeżeli miałbym sie kiedyś wybrac z grupa ludzi, to chciałbym pojechaz z wami. Polecam taka formę poznania ludzi. Połaczyła ns muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: AC DC Warszawa IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.05.10, 23:12 no to fajno, że wszystko się udało:) Odpowiedz Link Zgłoś