thor_tr 14.02.04, 08:21 Oto zdjęcia z naszych spotkań. www.album.com.pl/album.php?id=1533 www.album.com.pl/album.php?id=2642 home.tiscali.de/rootebene/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muraszka Re: Zdjęcia ze spotkań IP: *.olsznet.ec.pl 27.06.04, 12:25 Poglądałam sobie.Jesteście super! Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Zdjęcia ze spotkań 29.06.04, 14:06 A ja dzisiaj widziałam Thora "na żywo". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Zdjęcia ze spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:16 Coś takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Zdjęcia ze spotkań 29.06.04, 16:35 Ha ha to bardzo możliwe:)Gdzie ja dzisiaj już nie byłem.Trzeba mi było przyjść z czymś a nie tak z pustą łapką.Ale jeszcze się poprawię. Oso gdy w koncu znależlismy kolorowe ksero wyszło fatalnie.Może na lepszym sprzecie nie chcieli???Kurcze to nie moja wina ze brakuje porozumien o praktyki w dziekanacie i trzeba kserowac.Ale boją się:((( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zdjęcia ze spotkań 29.06.04, 21:52 Zrzućcie się na pieczątkę i ryzę papieru, w czynie społecznym postawcie pieczątki i tym samym panie w dziekanacie będą miały więcej czasu. Kurde, jak świat światem - febrę się dostawało, gdy słyszało się "panie w dziekanacie". :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Zdjęcia ze spotkań IP: *.ec.pl / *.ec.pl 29.06.04, 22:44 > Kurde, jak świat światem - febrę się dostawało, gdy słyszało się "panie w dziekanacie". Bo panie w dziekanacie trzeba sobie wychowac... ;o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia ze spotkań 30.06.04, 22:32 W moim dziekanacie panie były miłe i kompetentne. To było wprawdzie jeszcze przed starożytnymi Rzymianami, może wtedy panowały inne obyczaje. Ale kiedy hmmm ... wiele lat później potrzebowałam kopie jakiś świadectw nie znając numeru indeksu który mi wcięło w trakcie licznych przeprowadzek, już zupełnie inna ekipa pań dziekanatowych okazała sie równie miła i kompetentna. Może po prostu ja tak dobrze działam na ludzi, obyczaje łagodzę czy coś... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Zdjęcia ze spotkań IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 08:36 A moze.... sie boja Ciebie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia ze spotkań 01.07.04, 09:24 Gość portalu: detritus napisał(a): > A moze.... sie boja Ciebie :o) Nie ustaje w nadziei, że zechcesz się o tym osobiście przekonać ;))) Bez strachu - wszak zawsze w odwodzie mamy temat neutralny, bezpieczny i wielce wdzięczny: sierściuchy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Zdjęcia ze spotkań IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 14:24 > Nie ustaje w nadziei, że zechcesz się o tym osobiście przekonać ;))) Nie ustaje w usilowaniach aby spelnic Twoja nadzieje ;o))) > Bez strachu Ja sie nie boje :o) Wcale... Troszeczke... Aaaaaaaa....! ;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 do thora_tr 01.07.04, 15:08 Thor, a moje foty ze zjazdu to gdzie??!!!!!!!! Wiem że kazałam cenzurować, ale żeby aż tak??!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: do thora_tr 01.07.04, 15:30 Nie wiem.Tylko to znalazłem.Za to na płytce mam więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do thora_tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:39 do następnego zjazdu tuż , tuż - znów bedą zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś