Dodaj do ulubionych

Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 18:48
Skoro pytają Grzymowicza o zdanie to znaczy że facet ma coś do powiedzenia.
Przecież pan Kurs również cytuje wiele wypowiedzi Grzymowicza? Czy to znaczy
że go promuje ?
Ja uważam że Grzymek jest potężnie przygotowany merytorycznie i dlatego często
się go pyta o zdanie. :) Taki olsztyński Cimoszewicz jak to ktoś kiedyś napisał :)
Obserwuj wątek
    • Gość: roześmiany :D Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 19:09
      A mi się wydaje że platforma czuje kolejną POrażkę.
      Próbowali walczyć z sondażami z gazety wyborczej gdzie platforma wypadła
      słabiutko w porównaniu z Grzymowiczem, pamiętamy przecież jak były pracownik
      Protasa je komentował dla gazety wyborczej :)
      Następnie była debata na temat przyszłości Olsztyna, zaproszono Maksymowicza,
      Figla, Ciunel, Smolińskiego i Grzymowicza. Pierwsza trójca ewidentnie popiera
      platformę obywatelską i wcale się ż tym nie kryją.
      Podczas tej debaty "trójca" mówiła o braku wizji i skupieniu się na jednej
      sferze o którą trzeba zadbać i promować. Jeżeli chodzi o wizję to niejaki
      Donald Tusk miał już wizję "Polska jako druga Irlandia" no i wszyscy wiemy co
      z tej wizji wyszło. Ciekawy był pomysł skupienia się na jednej sferze, ale
      ciekawsze było to że nikt nie powiedział jaka to miała być sfera, czy kultura,
      sport, turystyka ?? Ale to logiczne, bo jak powiemy że sport to się kultura na
      nas obrazi i na odwrót... Potem był list w gazecie wyborczej pana dyrektora
      Teatru Jaracza który zapomniał że jego instytucje finansuje Urząd
      Marszałkowski, ale najważniejsze że opluł Grzymowicza a Protasa wyniósł na
      piedestały. Następnie odezwał się pan doktor M który ma wizję ale w swojej
      wizji widzi również negowanie pracy Grzymowicza. Ehh sami wizjonerzy w tej
      platformie.

Jeżeli chodzi o środki unijne to tylko w rok Grzymowicz przygotował ponad 20
      wniosków i będą one realizowane, platforma podczas swoich rządów przygotowała
      chyba 3 wnioski i z tego co pamiętam wszystkie zostały odrzucone !
      Także muszę zapytać o co chodziło pani Ciunel ??
      • Gość: Czy Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.02.10, 20:07
        Czy to ten Żmijewski właścićel RAP-u.Który upadł i narobił strasznych
        długów.
    • grzymowicz-oddaj-gaz-na Spoko, arbuz nie wygra wyborów 21.02.10, 20:25
      a tak na marginesie to teraz wiadomo, kto pisze te posty w jego obronie

jak dla mnie, prawdziwe oblicze Grzymowicz pokazal w listopadzie zeszlego roku.
      a potem jeszcze ta ogromna kasa na tramwaj oraz olanie hali i puste obietnice
      dot. stadionu. Grzymowicz to dla nas porażka.
    • Gość: do Ciunel Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.10, 20:42
      Nie słyszałem Pani protestów ani głosu oburzenia, kiedy Głażewski zatrudnił
      jako swoją asystentkę narzeczoną radnego Łukaszewskiego.
      • Gość: Vince Kruchina Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.10, 20:56
        nie wiem czy to prawda z ta zoną łukaszewskiego ale to bardzo podobne to
        platformy :)
        • Gość: łee Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:59
          a córeczka Sosnowskiej nawróconej na platformizm po marketingu dostała pracę w
          urzędzie marszałkowskim w ochronie środowiska, bo komisja konkursowa
          stwierdziła, że "interesuje się odnawialnymi źródłami energii"...
          • Gość: w84me Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:15
            ja widzę że niektórzy tak wiele wiedzą, o przekrętach, nepotyźmie i innych patologiach jakby sami w nich uczestniczyli?! I nagonaka na PO jakby w 70' PZPR powiedziało że tak ma być. Może czas kierować się racjonalizmem, a nie szukac dziury w całym i powiązań rodzinnych i nieistniejących afer.

Panie Prezydeńcie skoro Pan tak dużo występuje w tv itp.

Olsztynianie czekają na HALĘ!
            • Gość: doCiunel Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.olsztyn.mm.pl 23.02.10, 15:50
              Przeczytaj co napisałeś! Może tobie podoba się taka "racjonalizacja" mi nie.
              Szczytem hipokryzji jest wypominać coś komuś, gdy tymczasem na własnym podwórku
              miało się to samo i wówczas to było do przyjęcia!
    • Gość: fryt(k)a Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.10, 21:04
      Prezydent zatrudnił jak "urzędników" cały sztab wyborczy w ratuszu. Prawie
      cały wydział promocji siedzi i pracuje na rzecz Pana Prezydenta, pracownicy
      angażują się w prace Forum Rozwoju Olsztyna, które o dziwo często gości na
      łamach GW. Również dziennikarze GW spędzają mnóstwo czasu w wydziale promocji,
      stąd cykle artykułów wielbiące nowego dyrektora. Pan Doradca (były rzecznik
      MPK) ma już nawet asystenta wymienionego w powyższym artykule, co sprytnie
      jest nazwane jako asystent Prezydenta. Nawiasem mówiąc Pan Żmijewski zawodowo
      zajmował się prowadzenie wielu kampanii, głównie SLD. Widać że Pan Prezydent
      jest dobrym uczniem Pana Małkowskiego, któremu zarzucało się wręczanie kwiatów
      i "gwiazdorstwo" na każdej imprezie miejskiej. Nie wiem co bardziej gorszące,
      wydawanie naszych pieniędzy na kampanię wyborczą czy oszczędzanie potrzebnych
      etatów w ratuszu na kolejnych speców od PR-u???? Wyborcy zastanówcie się sami!
    • Gość: weganin11 Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.10, 21:11
      Szastanie pieniędzmi podatników na zaistnienia to chyba podstawowy cel tego
      show tak obecnego jak i jego poprzednika.
    • Gość: Vladek A ja tam popieram Grzymka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 21:31
      Ze wszystkich Prezydentów Miasta wydaje mi się najbardziej kompetentnym
      gościem i będę na niego głosować.
      • Gość: As Re: A ja tam popieram Grzymka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.02.10, 22:42
        Zgadzam się Vladku z Twoją opinią. Rzeczowy, z wizją i konkretny człowiek. Nie
        rozumiem pani radnej o nazwisku Ciunel. Człowiek odpowiedzialny za takie miasto,
        mający wiele spraw "na głowie" musi mieć przecież asystentkę, jeśli jedna nie
        wystarcza, trzeba zatrudnić drugą. Mam znacznie mniej pracowników w firmie,
        znacznie mniej obowiązków i znacznie mniejszą odpowiedzialność...a jedną
        asystentkę mam. Coż dopiero Pan Prezydent i waga odpowiedzialności. Ktoś, kto
        nie ma pojęcia o zarządzaniu może tylko pleść takie brednie. Cieniutka jest ta
        olsztynska platforma...oj cieniutka i ciśnie mi się coś jeszcze...do rymu:)
        • Gość: Kalifior Re: A ja tam popieram Grzymka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.10, 23:53
          Grzymek rob swoje i nie oglądaj sie za siebie :)
      • Gość: 123 Re: A ja tam popieram Grzymka IP: 201.38.254.* 22.02.10, 09:59
        Tak, jest chyba najlepszym z dotychczasowych prezydentow Olsztyna,
        ma jeszcze te zalete ze usunal Czeska i w wyborach wygral z PO.
        Nie oznacza to ze jest idealem, ale oczyscic taka stajnie jak
        Olsztyn to duze zadanie. Nie wiem czy zaglosuje na p.Grzymowicza,
        wiem ze nie zaglosuje na nikogo z PO.
        Cale to zamieszanie ,,zaniepokojenie,,PO wynika z zaniku PO w
        Olsztynie. I bardzo dobrze. Dorobek tzw platformy to chyba 24
        godzinny ogrodek Tandryka. A moze nowe haslo wyborcze platformy - U
        nas piwo przez 24 godziny na dobe !
    • Gość: ABC Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 06:20
      Pani Ciunel to się nic nie podoba. Niech się zajmie swoimi pigułami
      i cieszy, że ma upragnione, nikomu niepotrzebne światła na drodze z
      domu.
    • Gość: b28 Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:09
      W artykule zamiast "nie owija w bawełnę" winno być "nie owija w receptę".

PO narzeka, ale na spotkaniach najpierw wypowiadają się radni, a potem głos
      przejmuje młodzieżówka. Na jednym z ostatnich spotkań młodzi poewcy cwanie
      rozsiedli się po całej sali, prowadzący dał się wykiwać i praktycznie każdy
      pytanie padło z ich ust, a wyglądało to jak głos społeczeństwa.

Za kilka lat Grzymowicz będzię tak zachęcał do głosowania na siebie:
      www.youtube.com/watch?v=Q5FIoocja4k
      www.youtube.com/watch?v=xMThTEA4M0o&feature=related
      • samozwaniec1 Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje 22.02.10, 09:59
        Bo PO odpuscilo Olsztyn,jako miejsce bitwy.Dla partii,ktora na sto
        procent wygra w najblizszych miesiacach zarowno wybory prezydenckie
        i parlamentarne,jak tez samorzadowe licza sie glownie metropolie.A
        Olsztyn jest w drugiej lidze.
        Dla mnie Grzymowicz jest oczywiscie lepszy od Malkowskiego,bo nic
        nikomu nie obiecuje i nie merda ogonem do kosciola,ale sposob
        postepowania ma identyczny,jak Jerzy Czeslaw.Liczy sie tylko kolejny
        wybor,a potrzeby miasta i spoleczenstwa sa na drugim planie.Zas w
        sporze PO-ratusz o hale czy Krzywe,jestem po stronie jeziora.Hala
        sie przyda potem - jak bedzie dostatecznie duzo kasy...
        • Gość: mendrek Re: Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 12:08
          po części masz rację ale trzeba tutaj dodać że żaden prezydent Olsztyna w 12
          miesięcy nie przygotował 27 wniosków o środki unijne z czego już niektóre
          dostały dofinansowanie ! Facet pracuje, to pracoholik, z korzyścią dla miasta...

Wiesz ja pracuje do około 18:00 a nawet często do 20:00 przejeżdżam koło ratusza
          i specjlanie patrze w okna ratusza, bo ktoś kiedyś powiedział by zwrócić na to
          uwagę. Bardzo często pali się światło w gabinecie Grzymowicza, tylko skąd on ma
          na to siły ? A przez platformę olsztyńską straciłbym chęci....
          • Gość: hojrak Re: Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 13:11
            swiatlo sie pali o 18:00 , czyli co ? on nie chodzi na wieze tylk ow gabinecie
            wszystko robi ?
            • Gość: do hojraka Re: Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 13:38
              Braku podstawowych zachowań człowieka kulturalnego nie nadrobisz zameldowaniem w
              mieście od jakiegoś czasu. Z tym się trzeba urodzić, no i...przejąć jeszcze
              pewne zachowania od najbliższej rodziny. Kiedyś było takie staropolskie
              poiwiedzenie: Z miasta ście a gapa ście" Przesłąnie i puentę znajdź
              sam...pisarzu, aha...i jeszzce jedno...Proszę wyjąć słomę z butów!
              • Gość: robi Re: Grzymowicz na luzie przejdzie rekolekcje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.10, 13:48
                Gość portalu: Marian napisał(a):

> Skoro pytają Grzymowicza o zdanie to znaczy że facet ma coś do powiedzenia.

Nie. To tylko znaczy, że gazeciarz na do niego najbliżej. Nikomu z dzisiejszych
                "dziennikarzy" nie chce się poszukać dalej, dopytać wnikliwiej innych, często
                dobrze znających temat. Nie ma w Polsce powaznej dyskusji na powazne tematy.

Jeszcze uwaga do innego wpisu:
                Światło palące się w oknie długo w nocy, to stary greps. Wymyśliła go chyba
                propaganda Stalina w latach 30. XX w. Starzy ludzie komentowali: licho nie śpi.

• Gość: ryszard Re: Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.10, 22:29
            Wiesz światło się pali bo może akurat o tej porze Panie sprzątające zaczynają
            porządkować gabinet.... to że w innych pomieszczeniach ratusza się pali światło
            też oznacza że urzędasy zacięcie pracują :-) ??? hahaha
        • Gość: historyk Re: Grzymowicz na luzie przejdzie reelekcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:26
          tak też tak kiedyś myślałem. A moja zona mówiła mi że lepiej postawić na młodych jak ten doktor z kortowa. Krukowski. Ktoś kiedys ładnie powiedział że mamy teraz arbuza...
    • Gość: baby-0 Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:04
      To przecież oczywiste że kampania mu się pod tyłkiem pali, więc dobry PR nie jest zły, szkoda tylko że kosztem smaku i honoru. Arbuz zostanie arbuzem, smacznego.
    • Gość: skrzypek Gwiazda Telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:05
      No to mamy nastepnego Tomasza Lisa! Brawo, brawo, jednak może Grzymek wystepuje w telewizji tylko po to by nabić sobie ogladalnośc i poparcie ludzi którzy głosuja na polityków tylko dlatego że pojawia się dużo w mediach. Ach sprytne posunięcie tym bardziej że do wyborów pół roku.
    • Gość: aż żal bierzę Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 16:09
      Nie no można się załamać jak się czyta te komentarze... przecież to widać
      gołym okiem, że pisze je kilka osób podległych Prezydentowi. Nie zdziwiłbym
      się gdyby Grzymowicz utworzył specjalne biuro do pisania komentarzy
      chroniących jego wizerunek. Widać właśnie politykę prowadzoną przez podległych
      "komentatorów". Jedynie oczernianie opozycji i wychwalanie swojego
      prezydencika. Przykra sprawa. Ocenimy po działaniach, a na ten moment ocena
      prezydenta jest conajmniej przeciętna. Pozwala na odejście najważniejszych
      imprez z Olsztyna i nie inwestuje w rozwój piłki nożnej - stadion - czemu
      zawieszono temat?? toż to jest zwykła propaganda. Widać jak Pan prezydent
      działa. jak jest problem społeczny to albo likwiduje się go nieprzemyślaną
      metodą (przejście przy alfie) albo zwołuje "konsultacje społeczne" na których
      rzesza "ekspertów" zarzuca ciemny lud (w mniemaniu prezydenta) liczbami i
      innymi bzdurami. Zero konkretów zwykłe pogawędki i dobra mina do złej gry.
      Napewno nie zagłosuje na Grzymowicza. A grono jego przeciwników stale rośnie.
    • Gość: nie Grzymkowi! Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.anonymouse.org 22.02.10, 16:19
      nie no znalazł się showmen!!! może go damy do Gwiadzy tańczą na lodzie albo
      nie niech lepiej zawalczy z Pudzianem ;) wielka gwiadza telewizji ratuszowej.
      Znowu cwaniaczkowanie w stylu Małkowskiego. Przypomnijcie sobie kto przez lata
      go popierał i zawsze w pierwszych rzędach z Małkowskim. Mieszkańcy odwołali
      Małkowskiego, ale nie wnikają, że Grzymowicz prowadzi bardzo podobną,
      niebezpieczną dla miasta politykę.
    • Gość: Karusia Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:22
      Eh może tak się wydaje ale Grzymowicz pęka gdyby zadac mu jakieś szczegółowsze pytanie, przykład widzieliśmy na debatach o stadionie i hali.

Tak więc masz rację. Wydaje Ci się że Grzymowicz jest potężnie przygotowany motorycznie

Pozdrawiam
    • Gość: reda Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.anonymouse.org 22.02.10, 16:25
      do roześmiany: Phi Grzymek i środki unijne. Póki co to kontynuuje projekty
      Platformy (artyleryjska, basen piłsudskiego i wodociągi)... taki wielki
      wizjoner, a własnych sensownych pomysłów brak. Jeszcze odwrót od hali na rzecz
      jeziora. Dlaczego? Bo jest niewolnikiem swoich obietnic przed wyborczych. I co
      z tego, że teraz zdecydowana większość społeczeństwa w Olsztynie chce
      powstania nowej hali, skoro pan prezio obiecał kilku działaczom sportowym i
      biznesmenom z nad jeziora, że kaska będzie pompowana w zagospodarowanie jeziora.
      • Gość: potok Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:32
        to PO rzadzila w 2005 roku? bo wtedy te projekty zaczely powstawac
        Moim zdaniem Grzymowicz w koncu dokonoczyl to co zaczal i chwala za to.

W ciagu 10 miesiecy zrobil wiecej niz PO dwa lata no ale co sie dziwic?
        jak porownywac inzyniera budownictwa do ogrodnika?
        • Gość: dajtkowicz Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:43
          Coś mi się wydaje że PO nawet roku nie porządziło, a jak ktoś zauważył że większośc "chlubnych" inwestycji Grzymka rozpoczęła własnie platforma... Jesli on jest inzynierem budownictwa, to moja babcia lepiej się zna na tej robocie od niego.
        • Gość: aż żal bierzę Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 16:45
          Wszyscy dobrze wiemy, że PO miała duży wpływ na ich kształt, a Grzymo jedynie
          podchwytuje dobre pomysły innych i przypisuje sobie zasługi innych. Co
          realizuje? jakoś nie widać pozytywnych aspektów jego rządzenia. To co jest w
          toku realizaji, to by nawet Koziołek Matołek zrealizował i nie trzeba do tego
          zapalonego światła w ratuszu do godziny 22...
    • Gość: guru Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.anonymouse.org 22.02.10, 16:30
      Trzeba przyznać, że Prezydent dobrze wykreował swój wizerunek eksperta. W
      rzeczywistości jest tak jak pisze Karusia. Gdy pada pytanie szczegółowe to
      zmienia temat lub znów zarzuca bezsensownie liczbami. Poza tym potrafi wyjść
      na nerwusa co było widać w jego reakcji na konferencję radnych PO, którzy
      domagali się zbudowania hali. Jego reakcja była conajmniej nieodpowiednia i
      impulsywna. Widać pozory mylą, bo myślałem, że ten Grzymowicz to spokojny i
      równy gość. Swoją drogą zastanawiam się jak to zrobił, że będąc tyle lat
      poplecznikiem Małkowskiego w momencie gdy pan M. popłynął Grzymowicz utrzymał
      się na fali... widać jak niewiele ludzie pamiętają. Cwaniaczkowanie popłaca
      jak widać.
      • Gość: guru Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.anonymouse.org 22.02.10, 16:36
        kurcze w sumie przemyslalem co napisalem i jednak Grzymowicz jest
        przygotowany merytorycznie i faktycznie skoro hala ma kosztowac takie
        pieniadze to skad wziac na nia kase? zreszta nie ma sie co dziwic skoro
        cale zycie prowadzi inwestycje.

widac ze ma racje bo jakby nie mial to przeciwnicy by mu powiedzieli
        skad wziac kase a ze sami nie wiedza to siedza jak myszki pod miotla
        • Gość: do udawany guru Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.anonymouse.org 22.02.10, 16:52
          I po co się podszywasz pode mnie? Idź lepiej pisz blog swojemu prezydentowi. To
          jest przykre, bo Wasze wychwalanie prezydenta robi się nieuzasadnione i
          zaślepione. Może pamflety o nim napiszecie? po prostu komuno wróc to jest
          podsumowanie Waszej działalności i podejścia do lidera.
    • Gość: elton Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 16:35
      Pan Kurs cytuje Grzymowicza, bo ten jest jego guru. A przecież nie tego
      oczekujemy od dziennikarza. Od dziennikarza oczekuje się przede wszystkim
      bezstronności i obiektywizmu, a nie szukania każdego kolejnego materiału na
      artykuł w biurze Prezydenta ;P zalatuje kampanią? oczywiście.
    • Gość: Pagan ekspert - znawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:36
      Taki z niego "ekspert", "znawca", i wogóle alfa i omega że policzyc nie potrafi dokładnie nawet szacunkowego kosztu hali tylko firmę musi wynająć za grube tysiące. No błagam. To jest wasz kandydat na reelekcję?! Nie no nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale w kazdym bądź razie szkoda mi mojego kochanego miasta. Naprawdę...
      • Gość: inek Re: ekspert - znawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:40
        no inwestycje ostro ruszyły fajnie ze w koncu miasto się rozwija
        • Gość: student Re: ekspert - znawca IP: *.tpnet.pl 22.02.10, 16:45
          kwestia jest taka ze Grzymowicz cale zycie siedzi w inewstycjach i jest
          doswiadczony i zawsze przygotowany merytorycznie

problem jego oponentów to to ze sa kompletnie nieprzygotowani i pokazuja to w
          kazdym miejscu

najwazniejsze ze za jego kadencja w koncu buduje sie basen z aquaparkiem,
          sikorskiego, artyleryjska itp, facet w koncu moze odkonczyc co zaczynal kilka
          lat temu i to najwazniejsze
    • Gość: emsi grześ Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 16:47
      Prezydent skradł show. Podobno stara się wygryźć Kasię Cichopek i teraz to on
      będzie prowadził wszystkie programy rozrywkowe :P oby tak się stało wtedy
      chociaż zostawi miasto w spokoju i Olsztyn będzie się mógł rozwijać.
      • Gość: maniak Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 17:06
        słyszałem opowieści że będzie grał w "Na wspólnej" i w "barwach szczęścia". Podobono "M jak miłośc" ma za małe gaże jak dla Grzymka
    • Gość: doktor Lubicz Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... IP: *.centertel.pl 22.02.10, 20:27
      w Klanie mógłby zagrać... w tym ma doświadczenie. W ratuszu tworzy klan
      swoich ludzi, tak samo nudnych jak ten serial. w Klanie mógłby z ryśkiem
      taksówką pojeździć i z doktorem lubiczem pochlać :)
      • Gość: kuba Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 20:56
        Gość portalu: doktor Lubicz napisał(a):
        W ratuszu tworzy klan
        > swoich ludzi, tak samo nudnych jak ten serial.
        No niestety drogi doktorku, ciężka,codzienna praca z natury jest nudna, ale za
        to zawsze przynosi efekty.Nie to co "rozrywkowa hucba"jego poprzedników.
    • lol-imho Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania wy... 22.02.10, 21:44

Telewizja ratuszowa miała prowadzi mieszkańców przez meandry
      urzędowych spraw, podobnie jak biuro obsługi petenta czy klienta w
      tym bałaganie. Widac, że to nasze mieszkańców pobozne życzenia.

Halina Ciunel, szefowa klubu radnych Platformy nie owija w
      bawełnę: -Prezydent uprawia propagandę. Ja w ogóle nie oglądam tej
      strony, żeby się nie denerwować. To samo robi na swoim blogu
      internetowym

Nie no, boki zrywac. Skąd radna wie, że Grzymowicz uprawia
      propagandę na swoim blogu, skoro ,,w ogóle nie ogląda,,? Ach , to
      juz mamy drugiego Pinokio.
      • Gość: Vince Kruchina Re: Prezydent skradł show. Opozycja: to kampania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 22:52
        Nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze tutaj piszą tylko radni ktorzy są za
        prezydentem o czym swiadczy jego pochwalanie. Oraz radni PO o czym świadczą
        komentarze ze prezio sie denerwuje podczas sesji rady miasta bo przeciez nikt
        normalny na sesje nie przychodzi albo jej nie oglada.

Wiec powiem krotko:
        Mili Panstwo niedlugo wybor i Wasz czas sie skonczy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka