Gość: Dan IP: *.220.120.27.dsl.dynamic.eranet.pl 03.04.10, 14:00 Wiosna za oknami, patrze w lustro i . . . trzeba coś zrobić z tymi fałdami tłuszczu. Gdzie można kupić w Olsztynie coś dobrego na odchudzanie? Dan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weer Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.04.10, 18:22 zastosuj metodę "ŻPiR" - czyli: żryj połowę i ruszaj się Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: odchudzanie Olsztyn 03.04.10, 23:26 Po co kupować. Codziennie płukanie żołądka i lewatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 06.04.10, 15:07 POLECAM DORADZTWO ŻYWIENIOWE NA LASZKI, DAJĄ FAJNE ŁATWE DIETETKI I SZYBKO KLIOGRAMY LECĄ KONTAKT : 505184064 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.05.11, 21:13 www.bar-becue.pl dieta M. Montignac ! Polecam dla zapracowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 16:56 Montignac"a juz nie mają - ale przygotowują całodzienną dietą - super sprawa. Nie trzeba samemu gotowac - www.racjonalneodzywianie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Odchudzanie Olsztyn IP: 62.149.141.* 06.04.10, 15:26 Poczekajcie jeszcze ciut. W drugim etapie kryzysu (niebawem!) będzie to usługa darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sanders2010 Re: odchudzanie Olsztyn 11.04.10, 15:37 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moimi ofertami: www.allegro.pl/item990565547_indywidualna_dieta_odchudzajaca_bez_glodowki.html www.allegro.pl/item993381897_polyskujacy_puder_z_pedzlem_okazja.html www.allegro.pl/item993382045_eyeliner_z_kredka_okazja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.10, 22:50 fajnie by bylo leżeć i chudnąć:)Ja chodzę na masaże do Wileńsiego tam przyjmuje Pani dietetyczka super dopasowuje diete tel 89-535-01- 22 do niej osobićie nie mam bo umawiam się przez spa ,ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDIET Re: odchudzanie Olsztyn IP: 212.209.42.* 27.07.10, 22:39 Z mojego wywiadu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaaa Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 17:01 Ja polecam Sekret Diety - nowa poradnia w Olsztynie. Można sie umówic mailowo sekretydiety@wp.pl lub telefonicznie 660 191 578. Przyjmuje w Przychodni Zygota i na Wańkowicza w Centrum Rehabilitacji. Polecam. Przystęne ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.05.11, 21:14 www.bar-becue.pl Dieta M. Montignac. Polecam dla zapracowanych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: odchudzanie Olsztyn IP: 94.254.191.* 10.05.10, 12:03 www.archiwumprasy.com/2000-12-08-niebezpieczne-odchudzanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.choopa.com 11.05.10, 09:27 sprawa jest taka że moja sis kupiła sobie herbate na odchudzanie Slimfigura ale tego nie urzywa bo mówi że niedobre więc ja jestem w trakcie jej stosowania bo w końcu to normalna herbata xD na opakowaniu jest napisane że 1 torebka na 100 ml i najlepiej stosować 3x dziennie nie mozna przekraczac dawki ja robię tak ze stosuję jedno torebke i cały czas tam dolewam nowej przegotowanej wody i pije to przez cały wieczór w ten sposób z jednej torebki mam 2 l napoju źle robie ? nie jestem gruba ale jak to dziewczyna wole juz zawczasu pomyślec o tym zeby nie pszytyć na starośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 12.05.10, 07:26 wg mojej wiedzy typowe herbatki odchudzające nie odchudzają!!! jedynie rozleniwiają prace organizmu,przedewszystkim prace jelit:/.one działaja jedynie PRZECZYSZCZAJĄCO....Bez odpowiedniej diety ,zmiany nawyków żywieniowych i przedewszystkim ruchu (ćwiczenia,siłownia,basen)nie schudniesz czy też jak w Twoim przypadku nie utrzymasz odpowiedniej wagi.Więc nie męcz siebie ani sis niesmacznymi herbatkami a wybierzcie sie razem np popływać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetica Re: DO OLI IP: *.olsztyn.mm.pl 17.05.10, 12:10 Herbatki zdzecydowanie rozleniwiają - najważniejszy jest sport, masaże i zdrowa dieta, polecam: www.moniqe.pl/news/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia re do IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.10, 21:51 najważniejsze by wykluczyć kilka produktów z codziennej diety i juz są rezultaty do tego sport np pływanie działa rewelacyjnie na wszystko!!!zdrowe odżywianie nie głodówki i sukces murowany najważniejsze by utrzymać efekt:) A Pani kosmetica....reklama no może ktos sie skusi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetica Re: re do Zosia IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.10, 22:46 A co złego jest w reklamie - jeśli ktoś siię tym zajmuje???? Nie widzę nic złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: re do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 19:52 Przede wszystkim nie używam cukru i nawet chyba nie mam w domu, tylko tyle co w cukiernicy. Nigdy nie piłam i nie zamierzam pić herbaty/kawy z cukrem, bo to jest obrzydliwe. Ograniczam również używanie soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarta132 Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.uwm.edu.pl 18.05.10, 09:38 Ja od tygodnia też zaczęłam walkę z 8 kg nadwagą. Nie stosuję żadnej diety (narazie). Odstawiłam słodycze, ziemniaki i pieczywo. Nie jem po 18:00 i codziennie jeżdżę na rowerze lub biegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.10, 15:37 ja kupiłam sobie gorset wyszczuplajacy :D jem to co zwykle i z 5 min przed wyjsciem mam ekstra figure:P kocham jeść ,chce dobrze wyglądać wiec to doskonały sposób:D hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:33 www.btlnet.pl/catalogue/medycyna_estetyczna/exilis/exilis-w-szczego-ach/ www.btlnet.pl/catalogue/medycyna_estetyczna/exilis/gabinety-exilis/ Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: odchudzanie Olsztyn 24.05.10, 07:32 ruszac sie trzeba. nic nie pomoze, jesli bedziesz siedziec na tylku non stop. ruch odhodza a nie tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aa Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.10, 11:59 Ta prezentacja jest mało profesjonalna, jest tam dużo błędów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudlam Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.06.10, 22:04 Ja polecam Panią 606871676 - przyjmuje na Jarotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:53 www.youtube.com/watch?v=Ly_hqiVV-Gc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.choopa.com 29.06.10, 01:20 fat is a feminist issue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,4104956.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIII Re: ZŁUDNY DUKAN IP: 212.209.42.* 24.08.10, 22:51 UWAZAJCIE NA DIETE BIAŁKOWA DUKANA, PRZEZ PÓŁ ROKU OK, WYNIKI SUPER A PÓZNIEJ WSZYSTKO SIĘ POGARSZA, MASAKRA JOJO WYNIKI SPADAJĄ. NIESTETY TEGO DOŚWIADCZYŁAM I MUSIAŁAM SIĘ UDAĆ DO FACHOWEGO DIETETYKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk warsztatay zdrowego odżywiania IP: 212.209.42.* 01.10.10, 15:12 ZAPRASZAM NA PRAKTYCZNE WARSZTATY ZDROWEGO ODŻYWIANIA - CENNE PORADY, ZAJĘCIA W GRUPACH, SZCZEGÓŁY: WWW.AKADEMIAKOMPAS.PL. NAJBLIŻSZE TERMINY: 6 PAŻDZIERNIK ORAZ 17 PAŻDZIERNIK NAUCZ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: warsztatay zdrowego odżywiania IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 17:02 Zapraszam - www.sekretydiety.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.11, 11:43 w każdym sklepie spożywczym...ocet jabłkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Re: odchudzanie Olsztyn 25.04.11, 12:10 Ale problem. Mniej jeść i więcej ruchu. Trudniej jest przytyć, gdy nie ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 13:40 Mam duży problem. Mam 15 lat , mam 155 cm wzrostu i ważę 74 kg. Bardzo chciałabym być trochę wyższa i schudnąć parę kilo. Lecz gdy się biorę za odchudzanie, to nigdy nie wychodzi, bo zawsze coś wieczorem podjadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W... Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 13:44 To najlepszym sposobem będzie skorzystanie z cateringu dietetycznego. Ułozona dieta i przygotowane, smaczne posiłki. Jesz tylko to i nic więcej. Efekty murowane. Ja korzystam i chudnę. I nawet nie mam ochoty aby zjeść coś jeszcze, to co dostaję mi wystarcza. www.racjonalneodzywienie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowa-dieta Re: odchudzanie Olsztyn 18.07.11, 12:29 Witam ,nie chciałabym aby ten wątek był swoistą reklamą ale wiem ,że to świetne miejsce do poszukiwań osób które maja problemy z nadwagą .Jestem "trenerem" odchudzania,mogę ułatwić schudnięcie niejednej osobie.Ułożę dietę dla każdego,dostosowaną do upodobań kulinarnych,trybu życia i słabości,dam gotowe przepisy które ułatwią przejscie przez zakamarki zdrowego jedzenia.Zdopinguję,przypilnuje wesprę i dodam otuchy,pomogę w zakupach lub zrobię je za Ciebie. Jeśli jesteś z Olsztyna bądź okolic ,jesteś zainteresowana to napisz do mnie ,a ja skontaktuję sie z tobą,mogę przyjechać do ciebie do domu i pomogę Ci odzyskać super samopoczucie,świetną sylwetkę ale przede wszystkim zdrowie:) pisz na zdrowa-dieta@gazeta.pl .Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 20:30 Polecam gorąco. Schudłem (może powoli ale bez efektu jo-jo) 20 kg w ciągu 2 msc. www.racjonalneodzywianie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 20:31 Polecam gorąco. Schudłem bez efektu jojo w ciągu 2 msc. 20 kg. www.racjonalneodzywianie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 13:45 też korzystam z tego cateringu. jest super. Z dnia na dzien czuje sie lepiej i mniej waze. Polecam. www.racjonalneodyzwianie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 16:52 Też korzystam. ostatnio mają dużo nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 26.07.11, 21:49 P.Christa...dietetyk od siedmiu boleści.....brak mi słów NIE POLECEM...KASA WYŻUCANA W BŁOTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 16:49 Ostatnio korzystałem z usług dietetyka (sekretydiety.info) przyjmuje też w Centrum rehabilitacji na wańkowicza, a jak nie mozna dojechac to umawia sie u klienta w domu. Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowa-dieta Re: odchudzanie Olsztyn 26.09.11, 09:02 Zapraszam serdecznie www.zdrowadieta.edu.pl -pomożemy skutecznie schudnąć każdemu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.centertel.pl 26.09.11, 16:32 Witam,właśnie przez to forum trafiłam do poradni "Zdrowa dieta" i powiem szczerze,że miałam ogromne szczęście .Już ponad miesiąc czasu jestem na diecie zaproponowanej przez dietetyka, schudłam już 4 kg.Jem smacznie ,najadam się do syta, a kilogramy spadają.Fantastyczne jest także to, że wsparcie mam o każdej porze dnia i pewnie nocy (chociaż tego nie próbowałam) Taka opieka "trenera" bardzo pomaga kiedy nagle chce się odstąpić od zasad diety,wykonuje się telefon i wsparcie przychodzi. Bardzo dziękuję za pomoc,czuję się już świetnie, jeszcze 5 kg. i będzie super.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.centertel.pl 27.09.11, 16:46 forum.gazeta.pl/forum/w,1137,127117133,127117133,Odchudze_Olsztyn_i_okolice_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do optymistka Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 10:08 A ten "trener" to kto to jest? Na stronie też żadnych informacji nie widze więc jak dla mnie to takie troche mało wiarygodne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 16:51 A ja polecam Panią Anie - pracuje w catringu RacjonalneOdzywinaie.pl i ma swoją poradnie www.sekretydiety.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 21.11.11, 20:07 Wygrałam w kinie kobiet karnet do body ale jestem dość szczupłą osobą i odchudzanie nie jest mi bardzo potrzebne i mam do sprzedania karnet 12 treningów na SLIM BELLY + strefa wellness. Slim Belly to nowoczesne urządzenie, które pomaga zmniejszyć obwód talii o 10 cm w 4 tygodnie. A strefa wellnes to dwie suche sauny, łaźnia parowa, słoneczna polana i jacuzzi. Cena w Body Perfect Olsztyn to 256zł a ja oddam za 200 :D a moze i sie jeszcze potarguję :p www.bodyperfectolsztyn.pl/oferta/silownia/slim-belly zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila marzen-cia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.12.11, 18:45 Polecam catering dietetyczny w Olsztynie www.RacjonalneOdzywianie.pl Odchudzanie Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 21.12.11, 15:12 Niech żyje samochwalenie - żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatan Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.11, 00:13 a ja polecam juź kolejny raz moją kochaną dietetyczkę: 505184064 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy... Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 28.01.12, 20:50 Jaka brednia!!! Pani dietetyk.!...po kolacji wigilijnej zamiast na pasterkę to siada przed komputer i pisze sobie pozytywne opinie z nudów na forum i po raz kolejny jak sama pisze poleca samą siebie:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy2 Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.03.12, 20:32 żenada udało się sprzedać karneciki? Wygrałam w kinie kobiet karnet do body ale jestem dość szczupłą osobą i odchudzanie nie jest mi bardzo potrzebne i mam do sprzedania karnet 12 treningów na SLIM BELLY + strefa wellness. Slim Belly to nowoczesne urządzenie, które pomaga zmniejszyć obwód talii o 10 cm w 4 tygodnie. A strefa wellnes to dwie suche sauny, łaźnia parowa, słoneczna polana i jacuzzi. Cena w Body Perfect Olsztyn to 256zł a ja oddam za 200 :D a moze i sie jeszcze potarguję :p www.bodyperfectolsztyn.pl/oferta/silownia/slim-belly zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila marzen-cia@wp.pl żenada widac kto tu zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.pl 03.06.12, 08:28 Nie powinnam tyle jeść. Ostatno strasznie przytyłam. Którą dietę naprawdę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: odchudzanie Olsztyn IP: 37.157.196.* 29.10.12, 19:00 moi rodzice stosowali dietę kwaśniewskiego i byli bardzo zadowoleni- ja jej nie stosowałam, próbowałam niektórych potraw i były na 5 - są lepsze metody od tej diety ale..... i ta jest do pewnego stopnia ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.180.57.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 11:34 Słyszałam, że ta dieta obciąża bardzo organizm i nie jest zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
wjoala Re: odchudzanie Olsztyn 09.01.13, 21:56 Centrum Prawidłowego Odżywiania i Likwidacji Nadwagi- mam rozwiązanie zadzwoń 602652892 Odpowiedz Link Zgłoś
anisza78 Food Detective 100% skutecznosci Nowość Schudnij 24.02.13, 23:34 CENTRUM DIETETYKI I TERAPII NATURALNYCH oferuje skuteczne porady dietetyczne , indywidualne diety ułożone specjalnie dla Państwa , dostosowane do Waszego planu zajęć. Diety dla osób z otyłością , nadwagą , kobiet w ciąży , matek karmiących piersią ,osób z niedowagą, uprawiających sporty. Oferujemy też NOWOŚĆ Food Detective test Prosimy przeczytaj do końca - ważne informacje Co mamy Państwu do zaoferowania? * indywidualną dietę ułożoną specjalnie dla Państwa i dostosowaną do Waszego planu dnia i zajęć * indywidualną dietę uwazględniającą wyniki testu nietolerancji Food Detective * dietę rozpisaną na cały tydzień - 7 dni -można stosować dietę zamienną (zamieniać kolejność dni) *posiłki są smaczne i różnorodne (koniec z codziennym jedzeniem tego samego) *zauważalny spadek masy ciała (już po 1-2 tyg.) * gwarancję jej skuteczności, czyli pewną utratę tłuszczu a nie tylko pozbycie się zbędnej wody z organizmu czy utraty masy mięśniowej *w odróżnieniu od diet z gazet, dieta ode mnie jest zdrowa i nie szkodzi organizmowi!!! *kilogramy tracą Państwo równomiernie - tydzień po tygodniu, dzięki czemu nie ma efektu jojo *rozpiskę suplementacji , którą zakupią Państwo w swojej aptece, która jest niezbędna do prawidłowej i zdrowej utraty tkanki tłuszczowej ( witaminy , minerały , priobiotyki itp) Zajmujemy się również dystrybucją znakomitego testu wykrywającego nietolerancje pokarmowe Food Detective. Food Detective test to łatwy i bezpieczny oraz pierwszy na świecie zestaw do badania nietolerancji pokarmowej, który można wykonać samodzielnie. Wynik już po 40 min. Dzięki wyeliminowaniu produktów , które nie są tolerowane przez nasz organizm można szybko , skutecznie i zdrowo schudnąć , bez efektu jojo. Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą dostępną na naszej stronie internetowej : fooddetective.wix.com/skuteczneodchudzanie lub na facebooku : www.facebook.com/pages/Centrum-Dietetyki-i-Terapii-Naturalnych-Anna-Wilk/271444262987609 Dla osób które polubią nasz profil i udostępnią go na swojej tablicy przewidujemy zniżki na nasze usługi.. Zapraszamy ODCHUDZAJĄC SIĘ Z NAMI NIE GROZI CI EFEKT JOJO - 100% GWARANCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.180.223.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.13, 07:20 Proponuję pić czerwoną i zieloną herbatę. Poza tym konieczny jest ruch: bieganie lub basen. Myślę, że to najzdrowsze bezinwazyjne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: odchudzanie Olsztyn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.13, 21:22 A ja polecam Panią z Jarot - tel 505184064 Odpowiedz Link Zgłoś