Dodaj do ulubionych

Wstyd! Hańba! Żenada!

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.10, 21:54
TVN 24 - stacja telewizyjna, która zrobiła Prezydentowi Kaczyńskiemu i Jego
rodzinie największą krzywdę spośród mediów elektronicznych kłamstwami,
szyderstwami, kreowaniem fałszowania wizerunku - teraz roni krokodyle łzy i
bodaj najbardziej dramatycznie rozdziera szaty. Gdy widzę i słyszę Monikę
Olejnik czy Jarosława Kuźniara jak przed całą Polską z nabożną czcią
wychwalają pod niebiosa zmarłego tragicznie Prezydenta, to zwyczajnie mam
odruchy wymiotne (myślę, ze wielu Polaków też). Wstyd! Hańba! Żenada! Módlmy
się za ofiary katastrofy, ale także o dziennikarzy, którzy realizując linię
programową i polityczną swoich mocodawców, skrzywdzili Wielkiego Polaka, a
zarazem zatrute przez nich nienawiścią polactwo!
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.10, 22:05
      To jest ich praca, są tylko ludźmi, często ułomnymi w swym działaniu. Robili to,
      co inni. Nie było popularne i mile widziane przez ich szefów przedstawianie
      pewnych osób w pozytywnym świetle. Jest takie stare powiedzenie...Pan każe,
      sługa musi. Wszystkim Dziennikarzom i Reporterom życzę obiektywizmu w ocenie
      każdej sytuacji, niezależnie od tego, kto jest bohaterem...idąc za tą
      przesłanką...każdemu można potem spojrzeć prosto w oczy bez poczucia winy i
      wstydu. Tak postrzegam ten piękny zawód i takich przekazy chcę odbierać. Stop
      manipulacjom.
    • Gość: :( Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 22:05
      Zaraz zobaczysz takie same krokodyle łzy u Kuby Wojewódzkiego, Szymona
      Majewskiego i Janusza Palikota. I pewnie u 50 innych.
      Czy ktoś pamięta, który to polski mąż stanu powiedział nie tak dawno o
      Kaczyńskim "jaki prezydent taki zamach"? Czy taka wypowiedź, na tle tego czego
      dowiadujemy się teraz o Prezydencie nie była ewidentnym szujostwem? Na pewno
      dziś też płacze ten człowiek i mówi, że zawsze bardzo prezydenta szanował i że
      był on wspaniałym człowiekiem. Cholera, kto to był.... Alzheimer mnie widać
      dopadł, bo słowa pamiętam a człowieka nie....
      • Gość: haah Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 22:10
        To powiedział nasz po.prezydent, marszałek Sejmu i kandydat na prezydenta
        Bronisław Komorowski.

"Jaki prezydent, taki zamach" był uprzejmy powiedzieć nasz od wczoraj p.o.
        Prezydenta, Bronisław Komorowski, po zamachu na prezydenta Kaczyńskiego w
        Gruzji. "Jaki Prezydent, taka katastrofa" - dopowiedział los, jednocześnie
        umieszczając na wymarzonym fotelu marszałka Bronisława Komorowskiego. Ten zaś
        wygłosił mowę do narodu, równie wyważoną i zarazem szczerą, jak wcześniejsze
        słowa o zamachu w Gruzji. "

budyn78.salon24.pl/169262,jaki-prezydent-taka-katastrofa
        • Gość: As Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.04.10, 22:16
          Przeczytałam...i jest mi smutno, bo myślę tak samo...hipokryzja...
          • Gość: robi To hipokryzja wybaczać Kaczyńskiemu? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.10, 22:38
            To w końcu jak? Wolno mówić o Lechu Kaczyńskim dobrze, czy nie wolno, bo zaraz
            oskarżycie o hipokryzję? W końcu taką Monikę Olejnik to on próbował zastraszyć,
            krzycząc "ja panią załatwię!" - a ona mu przebaczyła, jak widać. Małpa w
            czerwonym też przebaczyła. Może zdaniem PiSu dziewczyny nie powinny wybaczać?
            No i nie wiem, co ze spieprzajdziadem.
            • Gość: xara Re: To hipokryzja wybaczać Kaczyńskiemu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 13:18
              Tradycja mówi, że po śmierci należy mówić tylko dobrze. Ja jednak ciężko
              zapracowanych zasług nie będę jemu odmawiała. W końcu zasłużył sobie na tyle, że
              kościół usilnie lokuje go na Wawelu. Będę to pamiętała.
    • Gość: Hans Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 22:50
      niezapomnijcie przez to wszystko bitwy pod Grunwaldem z 1410 roku.
      Szkoda tych ludzi co zgineli ale byc takim zacietym Polskim
      patryjotol to niestety choroba wielu Polakow.
      • Gość: spieprzający dziad Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.10, 23:21
        Wybaczam i proszę o wybaczenie
        • Gość: radiosłuchacz Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.10, 23:51
          Wczoraj w Radio Maryja słuchacze powiedzieli wyraźnie, że wina za katastrofę spada na rząd. W końcu to TUSK nie kupił nowego samolotu dla prezydenta...

Widać spisek. TUSK 15 lat jest premierem i przez ten czas nie zdążył kupić samolotu ...

"Nie każdy kto mówi mi Panie Panie ... wejdzie do królestwa niebieskiego"
          • Gość: ? Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.mm.pl 12.04.10, 00:03
            Ale powiedzieli wyraźnie: "rząd Tuska" czy może "rząd Jarosława Kaczyńskiego"?
    • Gość: et Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: 188.33.177.* 16.04.10, 11:16
      media2.pl/media/63332-fakty-i-mity-oraz-nie-przepraszaja.html#utm_source=newsletter&utm_campaign=newsletter
      • Gość: xara Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 13:22
        Taka jest i była prawda. Dorabianie aureoli nie zmienia stanu faktycznego.
        • Gość: fansld Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.olsztyn.mm.pl 16.04.10, 13:31
          A jaki jest stan faktyczy lewacki szmatlawcu?
          • Gość: xara Re: Wstyd! Hańba! Żenada! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 13:41
            Stan faktyczny jest taki, że śmierdzisz na tym forum od dawna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka