Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój program

29.05.10, 09:02
www.youtube.com/watch?v=gJzed17tFqY
Jarosław sam o sobie i o swojej wizji Polski
Obserwuj wątek
    • Gość: dawn Wizja Polski...wpisz w googlach IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 20:03
      wpisz w gogle: kłamca i masz
    • Gość: nb Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 23:50
      www.youtube.com/watch?v=B4UAHSn9t10&feature=channel
      • Gość: ? Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.10, 09:41
        A co z wyrokiem sądowym, którego Jarosław nie wykonał?

www.tvn24.pl/1,251,8,71179430,185769068,8489556,0,forum.html
        • privus Majdan Jarosława Kaczyńskiiego po rosyjsku 06.03.14, 21:05
          www.konserwatyzm.pl/artykul/11733/ramzan-kadyrow-dmytro-jarosz-poniesie-konsekwencje-swoich-sl
    • Gość: toja Ku pamięci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 10:17
      PO to partia nie tylko kłamców ale i złodziei:
      "Bardzo wyraziście przedstawiła to ówczesna posłanka PO Beata Sawicka, która właśnie w kampanii wyborczej 2007 r. mówiła o „kręceniu lodów” na majątku szpitali. Tusk to doskonale pamięta, bo pierwsze spotkanie klubu parlamentarnego Platformy po wyborach 2007 r. rozpoczął od zaprezentowania filmu nakręconego przez CBA z udziałem posłanki Sawickiej, chcąc przestrzec posłów przed takim postępowaniem.
      Na niewiele się to wprawdzie zdało, później były niejasne działania senatora Misiaka przy prywatyzacji stoczni, a następnie afera hazardowa z udziałem Mira i Zbycha.
      Ale mimo że Tusk o tym wszystkim doskonale wie, nie waha się na tydzień przed wyborami nazwać najgroźniejszego konkurenta Komorowskiego kłamcą.

Komorowski z kolei „zaprasza” Kaczyńskiego do debaty przedwyborczej, używając do tego stwierdzenia, że zaprasza go "na solówę "(co w języku podwórkowym oznaczało brutalne mordobicie jeden na jeden). Jeżeli tak zwraca się do swojego najgroźniejszego konkurenta Marszałek Sejmu, jednocześnie wypełniający obowiązki Prezydenta RP, to trzeba przyznać, że stan agresji w obozie Platformy jest wręcz niepojęty.
      • Gość: ? Re: Ku pamięci! IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.10, 11:08
        Gość portalu: toja napisał(a):

> Komorowski z kolei „zaprasza” Kaczyńskiego do debaty przedwyborczej
        > , używając do tego stwierdzenia, że zaprasza go "na solówę "(co w języku
        podwórkowym oznaczało brutalne mordobicie jeden na jeden).

Znasz tylko język tego jednego podwórka? A co to znaczy w języku tego lepszego
        podwórka, na którym się wychowywał Kaczyński?
        • Gość: gość Re: Ku pamięci! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 14:26
          to cytat, kochany POkemonie!
          • Gość: ampra jeszcze cie nie zbanowali trollu krajowy h...bakus IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 15:47
            KOSZ
            • Gość: ostroznie Jarosław Kaczyński: wizja Polski IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.10, 22:29
              Wizja Polski.

www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634066907565686538.jpg
    • Gość: gg Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:27

no i gdzie ten program kaczora?
      • Gość: oligarcha Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.olsztyn.mm.pl 16.06.10, 00:30
        Całość programu Jarosława wciąż nie jest jasna. Ale w kwestii wcześniejszej
        walki Kaczyńskich z oligarchią mamy doświadczenie.
        Wyrzucili do kosza umowy z Kulczykiem na przygotowane już do budowy odcinki A1,
        żeby po 2 latach podpisać umowę na te same odcinki z tym samym Kulczykiem, tylko
        na kwotę o 50% większą. Zerwali umowę, bo była niekorzystna i podpisali droższą,
        bo była korzystna. Tyle w kwestii, kto lepiej dał zarobić Kulczykowi.
        Spowodowalo to jedynie, ze autostrada zamiast w 2007 roku zostanie oddana
        dopiero na jesieni 2011. Pewno gdyby Jarek dalej byl premierem, to te "proby" do
        dzisiaj by trwaly, a autostrady do granicy dalej by nie bylo.
        A w Warszawie prezydent wolał budować muzea niż most Północny (4 nieudane
        przetargi).
        • Gość: sonia Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: 212.160.172.* 21.06.10, 14:26
          Takiego szabrownictwa było znacznie więcej, wyliczać by można w
          nieskończoność, tylko, po co?co to da?,Towarzycho ma na "ciemny
          lud"sposób krzyczą łapać złodzieja a tym czasem?,Straszą
          komuną,czerwonym antyklerykalizmem,diabłem i inkwizycją, wszystkim,
          co może zacofanych porazić. Strach Kaczorów, ale nie mniej
          jednowładzy którą mieliśmy przez lata.

• Gość: bolek Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: 63.141.255.* 24.06.13, 15:35
            a kto wyprzedał polską energetykę?
    • Gość: Dorota Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.internet.v.pl 21.06.10, 13:55

Nie rozumiem, jak można nie dojrzeć dobra w oczach Jarosława. Tylko
      On jest w stanie naprawić ten kraj.
      • Gość: oj oj Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.olsztyn.mm.pl 22.06.10, 09:42
        Lewica ma dług wdzięczności w stosunku do Kaczyńskiego. To on wydał
        polecenie, by nie zakładać kajdanek Barbarze Blidzie.
      • Gość: szczęsny Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 23:59
        prezes i sprawiedliwość to prawdziwy wyraz nastrojów narodu
    • Gość: oth Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.com 10.07.10, 08:16

www.nytimes.com/2010/07/06/world/europe/06poland.html?scp=2&sq=poland&st=cse
    • Gość: dana Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:00

to już na szczęście koniec kaczego kabaretu, widać to nawet po wynikach wyborczych pis w olsztynie
    • Gość: bj Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.proxnetwork.com 30.04.11, 09:50

kaczyzm w 3 punktach

1. kult jarkacza
      2. martyrologia smoleńska
      3. nienawiść do platformy
      • Gość: realista Kaczyzm - rak polskiej polityki IP: *.wbp.olsztyn.pl 30.04.11, 09:57
        Oraz sekta oszolomow.
      • Gość: jd Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.ip-142-4-212.net 22.06.13, 22:15

kwintesencja kaczyzmu wg palikota
        palikot.blog.onet.pl/2013/06/18/w-imie-boga/
        • privus Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr 22.06.13, 23:14
          Jedna ze zwrotek Bolesława Leśmiana "W malinowym chruściaku" opisując podobne do opisanych tendencje, brzmi nie tylko sugestywnie, ale także niezwykle interesująco:

"I stały się maliny narzędziem pieszczoty
          Tej pierwszej, tej zdziwionej, która w całym niebie
          Nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie,
          I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty."

Nasz wspomniany Spirito Libero (wł. - wolny duch), to przede wszystkim wojownik, mający w sobie wszystkie cechy średniowiecznego rycerza takie jak jak upór, konsekwencję, determinację i wolę walki do samego końca. Oczywiście, jak to w życiu bywa, raz przypomina legendarnego króla Artura, innym razem – wiernego Lancelota (z tendencjami do wierzgania w tylko sobie znanym kierunku), a jeszcze innym razem – walczącego z wiatrakami szlachetnego Don Kichote z rzadka podnoszoną przyłbicą.
    • Gość: pp Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:24

Poparzeni Kawą Trzy - Jarosław Ka
      www.youtube.com/watch?v=ljYtiQWJxQM
      • Gość: anty-kaczor Przedstaw te wizje lekarzowi psychiatrii... IP: *.wbp.olsztyn.pl 16.06.11, 16:20
        • Gość: z_forum Re: Przedstaw te wizje lekarzowi psychiatrii... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.13, 10:46
          Przeczytane na forum:

>>> Wierzę w jednego Dyrektora, Ojca wszechmogącego, stworzyciela Radia Maryja i wszystkich rozmów niedokończonych. I w jedną satelitarną Telewizję Trwam, która z Ojca Dyrektora jest zrodzona przed wszystkimi wiekami. Moher do mohera, przelew do przelewu, dekoder prawdziwy od jednego dystrybutora. Kupiony a nie pożyczony, na pożytek Ojcu.
          A przez Ojca Dyrektora wszystko się stało. On to dla nas moherów i dla naszej emerytury, zstąpił z eteru i za sprawą ruskich anten stał się dla nas nadczłowiekiem. Włóczony po sądach, również za nas, pod Krajową Radą Radiofonii i Telewizji został osądzony i zwindykowany. I wniósł apelację dnia trzeciego. I wstąpił do studia Radia Maryja. I powtórnie będzie judzić wśród żywych i umarłych. A rozmowom niedokończonym nie będzie końca.
          Wierzę w Radio Maryja i Telewizje Trwam, które od Ojca Dyrektora pochodzą, które z Ojcem Dyrektorem wspólnie odbierają nasze uwielbienie i rentę, które mówi przez Michalkiewiczów i Nowaków. Wierze w jeden polski, nasz, toruński kościół. Słucham tylko jednego Radia od świtu do północy. I oczekuję na listonosza z rentą, którą na Radio Maryja wpłacę. Amen
    • Gość: aj Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.238.83.44.fiber1.bg 24.12.13, 21:12

z obietnicami polityków jest jak z gazetkami reklamowymi, a mianowicie oferta nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu kodeksu cywilnego
      • angrusz1 " lewarowanie " 25.12.13, 15:53
        Gość portalu: aj napisał(a):

" z obietnicami polityków jest jak z gazetkami reklamowymi, a mianowicie oferta nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu kodeksu cywilnego "

Masz rację .

A to lewarowanie to brzmi jak dalsze zadłużanie Polski .
        Kto jest doradcą prezesa ?
        • Gość: ag Re: " lewarowanie " IP: *.static.gorillaservers.com 01.03.14, 09:40

no właśnie, czy zyta gilowska wróci na posadę ministry?
    • Gość: FG Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: 200.98.197.* 01.01.14, 15:24
      Niech żyje Wolna, Niepodlegla, Suwerenna, odzydzona i odkomunizowana, Praworządna, Samostanowiąca, Solidarna, Samorządna, Prawa, Syta i Szczęśliwa, Wierna BOGU Rzeczypospolita POLSKA !!
      • Gość: ??? Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr IP: *.olsztyn.mm.pl 01.01.14, 15:33
        Gość portalu: FG napisał(a):
        > Niech żyje Wolna, Niepodlegla, Suwerenna, odzydzona i odkomunizowana, Praworządna, Samostanowiąca, Solidarna, Samorządna, Prawa, Syta i Szczęśliwa, Wierna BOGU Rzeczypospolita POLSKA !!

SAMOrządna czy PRAWOrządna? Bo to niekoniecznie w Polsce sie daje pogodzić.
    • Gość: bb Re: Jaros?aw Kaczy?ski - Wizja Polski...M?j progr IP: *.201.35.8.gae.googleusercontent.com 14.01.14, 12:08

przede wszystkim inwestycje
      www.youtube.com/watch?v=5t4a1wFpjEY
      • Gość: jerzy Re: Jaros?aw Kaczy?ski - Wizja Polski...M?j progr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 13:41
        i to jest krok we właściwym kierunku, zwłaszcza w naszym makroregionie
      • antymenel.1 Re: Jaros?aw Kaczy?ski - Wizja Polski...M?j progr 19.11.14, 13:54
        Piekne.
    • akant_ol Re: Jarosław Kaczyński - Wizja Polski...Mój progr 15.01.14, 11:11
      Jarosław potrafi dużo mówić o swoich programach. Niestety poza głośnymi bajaniami jeszcze niczego nie widziałem, co można by bylo określić mianem sensownego programu opartego na realiach. A jiż na pewno trudno zaliczyć do niego destrukcyjną religię smoleńską czy imprezy organizowane na Krakowskim przedmieściu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka