oso1 25.03.04, 22:22 Taka seteczka na dobranoc pomaga w zaśnięciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:24 tak , to jest sprawdzone ale za czym się położe , może troszeczkę jeszcze posiedzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 23:00 oso - to znasz ? Tej dziewczynie, która czyta list wyblakły Tej kobiecie, która milczy cały dzień Tej, co stawia w noc bezsenną złe pasjanse I ozdabia nadziejami ciemną sień Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem Niech się rzeka nie kojarzy z rzeką łez Są na świecie dobre okna, w dobrym mieście I ta wiara, że w człowieku, człowiek jest Nie jesteś sama, nie.., nie jesteś sama, nie... Uwierz w siebie, uwierz w ludzi, uwierz w nas Nie jesteś sama, nie.., nie jesteś sama, nie... Są gdzieś okna, które płoną cały czas dobranoc wszystkim - spokojnych snów życzę Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 25.03.04, 23:02 Krajewskiego, ale za nim nie przepadam. Nic to, ja również pozdrawiam i życzę smacznego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 22:53 dobranoc wszystkim rozmową w tańcu Was pożegnam - ach ta Osiecka ! Przyjaciele moi i moje przyjaciółki! Nie odkładajcie na później ani piosenek, ani egzaminów, ani dentysty, a przede wszystkim nie odkładajcie na później miłości. Nie mówcie jej "przyjdź jutro, przyjdź pojutrze, dziś nie mam dla ciebie czasu". Bo może sie zdarzyć, że otworzysz drzwi, a tam stoi zziębnięta staruszka i mówi: "Przepraszam, musiałam pomylić adres..." I pstryk, iskierka zgaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 27.03.04, 00:37 O tej godzinie to wszystko jest... prawie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:02 Młodzież wraca, jakoś wcześnie Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:04 pokłócił się z dziewczynką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:06 Wszystko OK:) PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:07 dobranoc giga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:25 dzięki giga :) możesz spokojnie położyć się spać z dobrą wiarą w sercu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:26 Dobranoc Śpij dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 22:58 zakączę dzień wierszem Osieckiej - jaki piękny dobranoc wszystkim Pytają przy deserze i u więziennych bram, co nam ta noc zabierze i co daruje nam. Czernieją miejskie wieże, siwieje nieba błam... Co nam ta noc zabierze i co daruje nam? Zasiądźmy znów za stołem i jak za dawnych lat wspomnienia niewesołe zamieńmy w śmieszny żart. Kobiety naszych marzeń niech przy nas siądą tuż, to nic, że na zegarze późna godzina już. Za nasze polskie życie, za takie, jakie jest, wypijmy wódki łyczek z domieszką cichych łez... I niech serdeczne gniewy na chwilę pójdą w kąt, bo my jak morskie mewy w tym domu mamy ląd. Już pokolenie młode dobiera nowy ton i jutro pójdzie w szkodę u boku ślicznych żon... Życie rozdaje role, a czasem pisze wiersz, niech o tym naszym stole kiedyś napisze też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hytup Re: Dobranoc v.16 IP: *.latecoere.com / *.adsl.green.ch 12.04.04, 23:45 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:55 Przymusowe dobranoc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 22:59 również przymusowe dalej Osiecka przyswica nocce Są takie noce od innych łaskawsze, kiedy się wolno wygłupić, wolno powtarzać "nigdy" i "zawsze", wolno słowami się upić, tylko nie wolno tej nocy pod różą okraść, okłamać, oszukać, bo się już będzie odtąd na próżno bezsennej nocy tej szukać... Szukam wiatru w polu, zapomnianych słów, śladu łez w kąkolu, przedwczorajszych bzów. Szukam wiatru w polu, jak to trwa i trwa, chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna... dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 29.03.04, 22:21 Wyciągnę dobranoc, bo niektórzy uciekają i nie pożegnają się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:23 łapię gigę w biegu - dobranoc giga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:25 Pożegnają, pożegnają:) Na dobranoc Mąż mnie ostatnio zaniedbuje, co robić?! - Powinna pani podzielać jego zainteresowania. Co męża najbardziej interesuje? - Szczupłe blondynki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:59 punkt 23.00 zgłaszam nieprzygotowanie do snu co robić ? ;))))))))) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 29.03.04, 22:59 No to czas relaksu dobiegł końca po wysłuchaniu piosenki o dobrym wieczorze i po zjedzeniu dobrej wieczerzy, pozostało odmówić paciorek, bez innego odmawiania i powiedzieć dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:18 czyli półsen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:55 krotko, zwięzle i z serca dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:48 Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 23:00 dobranoc , dziś powiem czyściutkim oknom olsztyńskim jutro Prima a Prilis ha, ha, ha - bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 01.04.04, 22:25 Ktoś urządził sobie muzyczkę w domku - w naszym domku w bloku, muzyczka może i dobra, tylko czemu skończyła się około 4.30 nad ranem, toć może to był i żart na prima aprilis, a że jestem wyrozumiały to i jestem padnięty - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:40 muszę gorzką prawdę powiedzieć oso - starzejesz się - teraz to Ty powinieneś włączyć muzyczkę do rana - tak byłoby lepiej i weselej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 23:01 dobranoc wszystkim, slodkich snów życzę, one są bezcenne, więc nie grozi nam ból glowy z powodu podwyżek milego piatku i wiele miłych rzeczy niech Wam ten dzień przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 23:04 dziś Tuwimowski wieczów - pożęgnam Was wiosenno- weekendowym wierszem dobranoc wszystkim WIOSNA Serce pęcznieje, nabrzmiewa, Wesele musuje w ciele, Można oszaleć z radości, O, moi przyjaciele! Od stóp do głowy krąży Potok niepowstrzymany! Pomyślcie, co się dzieje! Jaki to pęd opętany! Jak bardzo jest! jak wiele! Jak żywo, zupełnie, cało! - Chodź, Młoda do Młodego Ojcostwa mi się zachciało! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 02.04.04, 23:18 Dobranoc, zaraz wyłączą serwer. AZS górą - zobaczymy jak jutro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:56 dobranoc wszystkim Tuwim też sie kladzie spać :) Jeżeli A jeżeli nic? A jeżeli nie? Trułem ja się myślą złudną, Tobą jasną, tobą cudną, I zatruty śnię: A jeżeli nie? No to ... trudno. A jeżeli coś? A jeżeli tak? Rozgołębią mi się zorze, Ogniem cały świat zagorze Jak czerwony mak, Bo jeżeli tak, No to... - Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:59 Niech bedzie tak! Dobranoc Rita Dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 03.04.04, 23:15 No to dobrej nocki życzę przed piękną słoneczną, ciepłą i palmową niedzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:17 Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 22:54 oooooo jak długo sie usypialiście nie wystarczy wam poezja wiosenna ;)))))))) dobranoc wszystkim trzeba jutro wstać do pracy - to jest główna motywacja wstawania porannego :) Noc taka piękna!... Noc taka piękna!... Z błękitów patrzy gwiazd plejada, Fala gwarzy i błyska ponad tonią ciemną, Las śpi we mgle i przez sen cichą baśń powiada... Noc taka piękna!... Ach czemuż ty nie jesteś ze mną?... Tam, w ogrodzie dwie lilie zakochane rosną, Woń rozkoszna z kielichów pochylonych płynie... Tam, za rzeką, dwa głosy nucą pieśń miłosną, Tęskne echo po wodnej ściele się równinie... Pieśń zamilkła... Cyt... Słyszę plusk płynącej łodzi... Łódź przemknęła i znikła, w łódce - ludzi dwoje... Od szpaleru woń lilij rzewna mię dochodzi... Milczą brzegi, drżą gwiazdy, lśnią przejrzyste zdroje. Fala błyska i gaśnie... Lekki wietrzyk wzdycha, Las się budzi, szmer bieży w jego głąb tajemną... Wietrzyk ustał, szum zamilkł... Noc tak jasna, cicha, Noc tak błoga... Ach czemuż ty nie jesteś ze mną?!... Adamowicz Bogusław Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 04.04.04, 23:23 W sobotę, niedzielę wszyscy tacy cacy Jutro poniedziałek - więc wszyscy do pracy!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 05.04.04, 22:30 Pierwszy dzień za nami, tydzień rozpoczęty gdzie motorek - ja padnięty - a dopiero wtorek Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 23:02 jutro wtorek i weż worek przyczep do rowerka nogi będa jak motorek i nie będzie to męka dobranoc wszystkim Huczy woda po kamieniach, A na głębi cicho płynie - Nie sądź ludzi po zachceniach, Ale prawdy szukaj w czynie. Kto prawdziwie czuć niezdolny, Ten się szumem słowa pieści - Potok głośny a swawolny Mało wody w sobie mieści. Lecz spokojnej cisza toni Zwykle wielką głąb zwiastuje - Na wiatr uczuć swych nie trwoni, Kto głęboko w duszy czuje! i kolysanka Adama Asnyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 22:24 Spokojnych snów na dobranoc zaserwuję cos spokojnego i pięknego i bezkonfliktowego www.ihimlen.dk/flash_c-song.htm Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 06.04.04, 22:39 No to siemka, idę spać, jako kibic ze srebrnym medalem AZS. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.16 07.04.04, 22:48 Za Toba podazy pewnie Rita. I znowy zostaje sam jak ten..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 23:05 wstaję o 5.00 - ale naprawdę będzie to przyjemne wstawanie dobranoc wszystkim giga - nie przepracuj się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 23:30 dziś mogłam sobie posiedzieć dłużej i również czeka mnie przyjemne wstawanie, słońce zaświeci i mnóstwo słów Wesołych Świat dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 09.04.04, 23:01 Króciutko dobranoc przed malowaniem jajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:32 ja mam wszystko zrobione , idę spokojnie lulu :) dobranoc wszystkim "Musi być ktoś, kogo nie znam, ale kto zawładnął Mną: moim życiem, śmiercią; tą kartką" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 23:33 Dobranoc, papa Odpowiedz Link Zgłoś
cryss Re: Dobranoc v.16 10.04.04, 00:52 DOBRANOC OSO, HAMAR POZDRAWIA I PYTA DLACZEGO TAK WCZEŚNIE IDZIESZ SPAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 10.04.04, 13:21 Jak balujecie (chyba w Warszawie) to macie luzaczka, pozdrowienia dla Was wszystkich i buziak dla Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.16 10.04.04, 22:25 Dobrej nocki wszystkim i miłego, dwudniowego świętowania! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 10.04.04, 22:30 Wot i dorwała się z doskoku, ale i to jest dobrze, pozdrów Gigę i Stasia, i Wesołości na święta Życzy oso z rodzinką. Dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:54 hej ! ale się tam kotłujecie , uważajcie na jajeczka :) a z jajeczkami to przypomniałam mi się taka sprawa :) otóż na wycieczce koleżankom podłożyłam pod prześcieradło dwa jajeczka, których nie mogłam zjeść na śniadanie i schowałam przed przymusowym jedzeniem. Wieczorem kiedy były w łazience, cichuteńko pach, pod prześcieradło, a że wtenczas były sienniki to one myłały , ze to słoma w siennikach tak trzeszczy, a pózniej domyślacie sie co bylo, światło, sprzątanie i wybicie ze snu. dobranoc wszystkim, szczególnie Olsztynowi jest piekny śpij spokojnie Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 23:01 Dobranoc Wesołych świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 10.04.04, 23:03 Trzask - i zaszły w ciążę? Oj on był spracą wielu ciąż jako mąż i nie mąż. ;) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 11.04.04, 23:14 Teraz w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku smigam spańku - Ritka przeczytaj wątek o strzelaniu 100 - fajnie wyszedł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 23:15 Papa, dobrej nocki życzę Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 11.04.04, 23:19 gdy ufność ciebie zmorzy gdy nad twą głowę spadnie sen gdy tylko zamkniesz oczy ja pod osłoną nocy uciekną stąd jak mogę najdalej ucieknę nim z miłości całkiem połknę cię ref: bo im więcej ciebie chcę to mam siebie coraz miej wybacz mi oooooo śpij kochany śpij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:32 śpij Olsztynie śpij i wszyscy śpijcie spokojnie, bo jutro też dzień i póżniej też i dziękuję za wszystko ... kłaniam się dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Dobranoc v.16 IP: 80.51.199.* 11.04.04, 23:45 Powinno być spokojnie, jak co to pogotowie czuwa. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:43 Tak, trzeba się wyspać papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:46 Gość portalu: tessa napisał(a): > Powinno być spokojnie, jak co to pogotowie czuwa. > Dobranoc. Przy takim czuwaniu, można spokojnie spać, wrazie czego można gumką wymazać niesprawiedliwe sądy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:59 dobranoc wszystkim Kofta Jonasz KIEDY SIĘ DZIWIĆ PRZESTANĘ Kiedy się dziwić przestanę Gdy w mym sercu wygaśnie czerwień Swe ostatnie, niemądre pytanie Nie zadane, w połowie przerwę Będę znała na wszystko odpowiedź Ubożuchna rozsądkiem maleńkim Czasem tylko popłaczę sobie Łzami tkliwej i głupiej piosenki By za chwilę wszystko zapomnieć Kiedy się dziwić przestanę Kiedy się dziwić przestanę Będzie po mnie Kiedy się dziwić przestanę Zgubię śpiewy podziemnych strumieni Umrze we mnie co nienazwane Co mi oczy jak róże płomieni Dni jednakim rytmem pobiegną Znieczulone, rozsądne, żałosne Tylko życia straszliwe piękno Mnie ominie nieśmiałą wiosną Za daleko jej będzie do mnie Kiedy się dziwić przestanę Kiedy się dziwić przestanę Będzie po mnie Kiedy się dziwić przestanę Lżej mi będzie i łatwiej bez tego Ścichną szczęścia i bóle wyśmiane Bo nie spytam już nigdy - dlaczego? Błogi spokój wyrówna mi tętno Gdy się życia nauczę na pamięć Wiosny czułej bolesne piękno Pożyczoną poezją zakłamię I nic we mnie i nic koło mnie Kiedy się dziwić przestanę Kiedy się dziwić przestanę Będzie po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 13.04.04, 22:05 Coś mnie zmogło - strzel jeszcze Ritka setkę za moje zdrowie w ramach czasu relaksu - pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:31 co Ci sen zakłóciło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 23:07 na dobranoc zaśpiewa Urszula ~ Na sen ~ Na sen nigdy już nie wezmę nic, ja to wiem odejść łatwiej jest niż żyć I na morzu naszych wspólnych lat, liczę wyspy pełne smutnych dat Aksamitne rafy, gdy byliśmy tak szczęśliwi, widzę nasze drzewa które wygiął czas. Ja znam naszą miłość pełną burz, czasem tnie w obie strony tak jak nóż I głęboko rani ciebie, mnie, razem ciężko żyć osobno źle Chyba zawsze już tak będziemy pogmatwani Wspólny adres nasze dzieci - sny, więc pomóż mi odnaleźć tamte dni. Pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni Zaczaruj moje serce zostaw mnie bez tchu raz jeszcze Pomóż mi kochać wyryj w moim sercu siebie Zrób to przecież wiesz to nie boli mnie Dziwne jak mi mało trzeba snu , słyszę znów mego życia słaby puls Miłość jest jak deszcz, który spływa po mnie aż do stóp Sama obok siebie jestem znowu tuuuu dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 23:26 pa, dobranoc I cóż się ze mną stanie, Kiedy te wiersze dopiszę ? Nic sie nie stanie, wrosnę w ciszę i dobranoc napiszę dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 23:06 bpkw - do którego jutra ????? dziś bylo jutro ! ;)))))))))) Fajny cytacik znalazłam na noc: Idealny mężczyzna powinien rozmawiać z kobietą jak z boginią, a traktować ją jak dziecko. Powinien odmówić każdej jej prośbie, lecz zadowolić jej wszystkie kaprysy. Winien też wiele jej mówić, a mniej myśleć, lub też czasem wiele myśleć, a mało mówić. Oscar Wilde dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 15.04.04, 23:12 Kurde, skomplikowane, ja tam wolę sny Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.16 16.04.04, 22:17 Od 3.00 jestem " na nogach". Mlodosc nie radosc. Ide spac. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:42 ależ panowie zmęczeni :) tylko ziewają :) a tu wideoteka dorosłego człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:53 Teraz jest noc, czyli odpowiednia pora, żeby spać. Czy forumowicze lubią MJUT ? - Forumowicze wszystko lubią - odpowiadają rdośnie. - Dobrze , więc jeśli lubią spać na podłodze, to ja sobie pójdę do łózeczka, a jutro wieczór będziemy wyprawiać rozmaite figielki. Dobranoc ! ;))))))) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:37 oso, za bardzo jesteś energetyczny ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 17.04.04, 22:40 A co, to dopiero jest czas relaksu!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:10 nocny relaks, a jutro niedziela i kończy mi sie wolność na komputerku, od jutr ppunk 23.00 musze zwolnić fotelik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:20 może mi sie drugą seteczkę wypić, tu mam duże szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:21 trzeba będzie jakoś oso uśpić - czym go uśpić pytam się siebie, bo nikogo nie słysze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:23 Kołysanka byłaby najlepsza - już wiem, jest taka - tylko spokojnie , zaraz sobie ją przypomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 17.04.04, 23:24 A ja dostałem muzyczkę zza granicy - 60 albumów - i co? Kurde rewelacja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:27 pewnie, ze rewelacja a teraz Eleni, też rewelacja Daleko gdzieś i blisko tak, ukrywa się muzyka ta Na codzień zapomniana trwa, w sercu gdzieś tam na dnie. Pod jej dotknięciem cały świat, znów jest miłości wielkiej wart. Trącona struna marzeń drga, życie ma smak i sens. Od święta od wielkiego dnia, muzyka twoje imię ma muzyka twoje imię ma, i tylko ja coś o tym wiem. Gdy z powszedniości szarych ram wyjmuję obraz, który znam. Muzyka twoje imię ma, czy tego chce czy nie, czy nie. Czasami mi brakuje tchu, i sen się staje cieniem snu Przez palce cicho dzień po dniu, cieknie czas tak jak łza. Lecz gdy już północ obok jest, i świat się składa z bicia serc Ten nie uchwytny dźwięk jak wiersz, wkrada się między nas. Od święta od wielkiego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.16 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:29 no to za zdrowie piję duszkiem :))))))))) oso - nowe zaśniecię powinno być :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.16 17.04.04, 23:31 Kurde - ja pomimo, że wirtualnie, to jak piszę - to realnie. Zdrówko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś