Dodaj do ulubionych

wesele!!! ratunku

21.10.10, 20:12
dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy! za pol roku (no moze troche wiecej:) biore slub i zupelnie nie mam pojecia jakich wyborow dokonac. ktory fryzjer jest najlepszy do slubnych upiec? zastanawiam sie nad p. Ewelina Abramczyk z salonu ArtCut oraz nad Tomaszem Zimnym. kogo Wy polecacie?? na makijaz zapisalam sie do Liliany Nagorskiej. co o niej sadzicie? a foto bedzie robil Pawel Strzelec:) jeszcze tylko kamerzysty brak:) jakies sugestie?
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: wesele!!! ratunku IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.10.10, 20:28
      Ale macie dzisiaj problemy...gdybyście brali ślub w latach 80-tych, dopiero poznalibyście znaczenie słowa RATUNKU! Cóż za próżność
      • sylwankaaa Re: wesele!!! ratunku 21.10.10, 20:35
        nie ma co gdybac. dzis mamy takie czasy, a nie inne, i to co dla Ciebie nie jest problemem, dla kogos innego moze byc. jesli nie masz ochoty pomoc, to po prostu sie nie wypowiadaj. takie opinie sa naprawde zbedne. jesli ktos moze pomoc, doradzic, bardzo prosze o odpowiedz:) pozdrawiam serdecznie wszystkich (niezlosliwych) forumowiczow:)
      • Gość: joi Re: wesele!!! ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:44
        zdecydowanie Tomek Zimny, a foto Jurek Szymanek z foto-max, powodzenia
        • abrazjana Re: wesele!!! ratunku 26.10.10, 02:18
          Ilość wypowiedzi świadczy o tym, że pustakom się nie odpowiada. Chyba nie wiesz co to "problem"
          • sylwankaaa Re: wesele!!! ratunku 27.10.10, 18:35
            wg Ciebie brak odpowiedzi świadczy o tym, że ktoś jest pusty?? wiem co to jest problem i Tobie również proponuję sprawdzić w słowniku jego definicję. Bo to co dla Ciebie nie jest problemem, dla kogoś innego może być. nie wiem czemu niektóre osoby są tak ograniczone. chyba to forum jest po to, żeby sobie pomagać, a nie osądzać innych po jednym poście. ale to tylko o Tobie świadczy. skąd w niektórych osobach tyle złości??? nie można nic napisać, bo zaraz Cię skrytykują. nie mam zamiaru się wykłócać kto jest pusty, a kto nie. chociaż odpowiedź nasuwa się sama: to Ty osądzasz mnie, nie mając zielonego pojęcia jaka jestem.
            • Gość: kasia Re: wesele!!! ratunku IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.10.10, 19:53
              Strzelec jest OK. Polecam go w ciemno. U mnie na ślubie ładne fotki zrobił
          • Gość: Izka Re: wesele!!! ratunku IP: *.209.14.139.getinternet.no 27.10.10, 23:07
            abrazjana, gratuluje poziomu. Łatwo jest się takim ludziom jak ty dowartościowywać na forum. Najlepiej pisać takie rzeczy będąc anonimowym. Mam kilka epitetów na osoby Twojego pokroju, ale nie po to tu jesteśmy. Poszukaj innego działu np. "mam chu**we życie-muszę się wyżyć" albo "mama mnie nie kocha" i daj ludziom spokój. Ja uznaje jedna zasadę na forum. Nie potrafię pomóc, nie będę przeszkadzał. Tyle ode mnie do Ciebie.
            A Tobie sylwankaaa polecam Łukasza Pepola, my byliśmy zachwyceni. Tylko może już nie mieć terminów. I nie przejmuj się, nie taki diabeł straszny :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka