Dodaj do ulubionych

Warot -TAK. Chojecki - NIE

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.10, 17:44
Dorychczas nie głosowałam na Prawo i Sprawiedliwość. Do Sejmiku oddam jednak głos na Pawła Warot z IPN. Niewiem dlaczego na "jedynce" wystawiono Chojeckiego. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że to radny wojewódzki. O Warocie wiem, że jest zdeterminowany, by w końcu skończyć z tą czerwoną komunistyczną zarazą. Chojeckiego po prostu nie znam.
Obserwuj wątek
    • Gość: antymenel Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.11.10, 18:12
      Jaka ty Ewka mądra jesteś!Ale tylko w polityce bo z językiem polskim gorzej.Nazwiska się odmienia a więc Warota a nie Warot i nie wiem a nie niewiem.Szkółkę parafialną kończyłaś?
      • Gość: a choj Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.com 18.11.10, 18:27
        a choj Ewka z tym.
      • Gość: Franco Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.10, 18:37
        Ewka, Ewka, nie wyczułaś podstępu. Warota namówili na start w wyborach, żeby dorwał się do koryta i przestał ujawniać agentów. Kto startuje jako polityk kończy jako historyk.
      • Gość: menel nie bądź taki upierdliwy IP: 178.56.212.* 18.11.10, 21:07
        Gość portalu: antymenel napisał(a):

> Jaka ty Ewka mądra jesteś!Ale tylko w polityce bo z językiem polskim gorzej.Naz
        > wiska się odmienia a więc Warota a nie Warot

Trochę dalej napisała "O Warocie wiem ...", czyli odmieniać umie.
        Ty nigdy nie popełniłeś drobnej pomyłki?
        Tylko olbrzymie?
        Chodzi Ci o to, że Warot "chce skończyć" m.in z Tobą?
        Bez powodów tego nie robi, a Tobie chyba chodzi o to, aby tego nie robił pomimo powodów.
        • Gość: antymenel Re: nie bądź taki upierdliwy IP: *.olsztyn.mm.pl 18.11.10, 21:50
          Jak się zabiera głos publicznie to trzeba się liczyć z konsekwencjami.To dziwne ale i znamienne,że znajomość ortografii bardzo często nie jest dana pisuarom.Co do p.Warota to mi facet wisi obojętnie.Jego działalność może wynikać z chęci zaistnienia i silnie rozwiniętej grafomanii.Kogo(oprócz małolatów i zdziecinniałych emerytów) obchodzą jego rewelacje?
          • Gość: warotoman Re: nie bądź taki upierdliwy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.10, 22:00
            Byli esbecy nie mogą się doczekać na artykuły. Dzięki Warotowi mogą jeszcze raz zaistnieć i przejść do historii.
            • Gość: lkl Re: nie bądź taki upierdliwy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.10, 22:44
              Dzęki Warotowi wiem, że mój biznes skosił syn esbeka, co miał znajomości w skarbówce. Więc nie pitol
            • Gość: antymenel Re: nie bądź taki upierdliwy IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.10, 09:24
              To jest możliwe.Czują się docenieni.
    • Gość: iza Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 18:33
      www.seentoday.com/0/video/WARMIA%20-%20NASZA%20MA%c5%81A%20OJCZYZNA/OJVE4YpW_-o.html
      • Gość: antymenel Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.11.10, 18:38
        Aż się zsikał przy tych komunałach.
    • Gość: Waro Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.fbx.proxad.net 18.11.10, 19:35
      Przecież ewa to sam Warot. Pół dnia pisze na swój temat pochwały itd. To jego prawie juz 2 letnie zajęcie
      • Gość: Teleka Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.11.10, 19:39
        Wątpię, żeby ten Pan pisał na stronie Wybiórczej.
        www.debata.nazwa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1037:nie-czytam-gazety-wyborczej&catid=66:pawe-piotr-warot&Itemid=97
        • Gość: antymenel Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.olsztyn.mm.pl 18.11.10, 21:28
          Żaden argument.Taki kecawa tylko tu może wypisywać swoje pierdoły.
          • Gość: Enola Gay Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie oni... IP: *.wbp.olsztyn.pl 19.11.10, 09:35
            • Gość: mon Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.11.10, 09:43
              Niech dalej ujawniają. Jak się zajmą się polityką, to przestaną.
              • Gość: ak Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:36

dostanie z dwieście głosów i adieu, fruziu
                • Gość: Warot górą Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.10, 00:16
                  Jeśli mam oddać głosna jakieś ciepłe kluchy, czyli na Chojeckiego, którego po prostu nie znam, to wole oddać na Warota, o którym wiem , że ma jaja i odwage walczyć z czerwoną zarazą.
            • Gość: antymenel Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.olsztyn.mm.pl 20.11.10, 09:10
              Przeczytaj ostatnią Politykę-cudowny opis czym się zajmują ludzie na zlecenie(wysoko płatne) IPN.Coś nieprawdopodobnego.Rozumiem,że pracuja tam ludzie z określoną mentalnością ale jakieś granice głupoty powinny być.
              • Gość: s Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.10, 18:30
                Polak Polityki nie czyta!
                • Gość: antymenel Re: Twarde NIE dla ludzi z IPN.Kazdy,tylko nie on IP: *.olsztyn.mm.pl 20.11.10, 19:01
                  Ja się nie dziwię,że nie czyta.Nie dość,że trzeba umieć czytać to jeszcze w dodatku myśleć!
                  • Gość: do Ewy tak - dla ludzi z IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 19:44
                    popieram
    • Gość: JR Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 23:21

A jednak Chojecki. Czerwona prowincja nie dorosła do programu Warota.
      • Gość: sensat Re: Warot -TAK. Chojecki - NIE IP: *.com 23.11.10, 00:52

osiecki też jest, kontrpropaganda warota nie zadziałała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka