oso1 10.04.04, 13:26 Witam. U Rity czas relaksu już się zaczął, ja też sprzątnąłem balkon, pokroiłem sałatkę, chwyciłem dobrego Dublina i przygotowuję się do meczu. AZS! AZS! AZS! Ot i czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 13:33 AZS - jak będzie tak jak wczoaj to ja wymiękam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 16:27 Sola, Ty nie wymiękaj - przecież i tak już mamy srebrny medal!!!! :)))) I z tego należy już się przynajmniej cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 16:37 Srebro - gdy złoto na wyciągnięcie ręki? To tak jak pięć trafień w DL - tylko jedna liczba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 18:04 Te Misiek nie graj moją bronią. Ja tu mówię o wygranej swojej. prorokowanie zajęcia 1 lub 2 miejsca już się sprawdziło i to jest to jak system "porządek" w gonitwach koni - tu już wygrałem, a jak nasi wygrają to dopiero będzie czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:15 hej, sportowcy - do relaksu czas odpocząć :) witam solę pomaga mamie pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:20 Hej, hej Troszkę pomogłam. A troszkę tylko dlatego,że już wszystko było zrobione :) Pochwalę się jeszcze: pierwszy raz upiekłam ciasto pt. mazurek wielkanocny. Pychota. Chyba to będzie moja specjalność wielkanocna :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:17 Czas relaksu - piwko Dublin - rewelacja Pojechałem dzisiaj do sklepu zakupić pewien towar. I powiem wam, że nie wiedziałem jak podej?ć do sprzedawczyni. Zawzišłem się, podeszłem i tak brzmiał mój dialog: ja - przepraszam bardzo, jestem mężczyznš o zainteresowaniach heteroseksualnych i to jak spytam będzie dotyczyło tylko i wyłšcznie czę?ci, nie za? dewiacji seksualnych. Pani - tak słucham ja - czy sš pedały Pani - jakie ja - takie czarne Pani - z odblaskami ja - obojetnie, ale z wypustkami Pani - nie ma podniecenie opadło - nie będę podczas ?wišt je?dził na rowerze bo rozwalił mi się jeden pedał - aha sklep był rowerowy. Czas relaksu? Chciałem pojechać do Rusi i nici z Rusi bo tak być musi. ble Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:22 te :?/@! - to- ąźżćęó itp - odpowiednie wstawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:24 ciekawy dialog ,niekiedy bardzo ciekawe są, oj bardzo sklep ze słodaczami i dialog - jaki tu ładnie pachnie, a jak slodko chcialoby się ................ różne numerki wywijaja klienci czy już coś zajadacie - jakie są wasze smakołyki świąteczne ? jesteś jaki jesteś w tvn Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:26 Odnośnie numerków Jaka jest najlepsza książka? Książka telefoniczna - a czemu? Bo ma najwięcej bohaterów - a jakie do tego numery!!!! Hę. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:31 A mi został jeszcze jeden Dublin (ostatni) ale, ale nie tym się kończy. O właśnie - święta i czas relaksu. Kazali mi jutro jeździć około 15.00 - i co? Pstro, z rana jajko, sól, herbatka, kromka chleba, sałatka, Pan Tadeusz - a gdzie jakiś drinczek jak tu jeździć trzeba. Po południu odwiedzić znajomych samochodem - hi, podobno kawę mają nie złą - hi rewelka poniedziałek - zamiast śmigusu w żołądku z okazji big kaca przygotowanie do darmowego mycia samochodu - a co jak oszczędności to oszczędności, potem wyjazd do lasu na spacer (znowu samochodem i przyjazd) - relaks - "Gwiezdne Wrota" i jedno piwo bo we wtorek do pracy święta? chłe, chłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:37 ha, no właśnie, ta jazda zwalnia od drinków, może by tak wynająć kierowcę ale najbrdziej szkodzi obżarstwo słabo myśle coś - to chyba relaks rozumu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:32 sola - pierwszy wypiek ?????????- gratulacje mam już wszytsko i kurcze nudze się pospałam dość długo popołudniu i trzeba by jakiejś kawki sobie zrobić ;)))))) mówcie coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 20:37 Kurde nawijam po trzech Dublinach jak nakręcony i chyba zaraz pójdę cościk zobaczyć w nowym telewizorku - bo kto słyszał żeby kupić telewizor na mecz AZS bo ten co miałem w tej chwili się zepsuł, to było świetne, tylko Siwa na mnie tak dziwnie patrzyła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:47 to ten zepsuty naprawicie i dacie do kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:48 a jaką pogodę macie ? u nas cudowna, w słońcu cieplutku, jest pełna wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:00 Pogoda jest skutecznie dołująca. Pada deszcz :( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:14 Te Misiek, wcale nie dołująca, toć to Święta wielkanocne, wszystko budzi się do życia a jak nie podlejesz to jak ma się obudzić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:14 kurde miałem napisać obudzić czy pobudzić? ????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:16 A ryba po grecku to pokarm narodowy czy też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:18 Kiedyś oglądałem Targi Zywności z Frankfurtu i przedstawiano dania narodowe, rozbawiło mnie strasznie jak obok win kalifornijskich funkcjonowalo danie narodowe Hameryki w postaci... popcornu!!! Ale ja to lubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:18 co wyście - słońce świeci, wsiadać w pociągi do Krakowa na spacerek, wycieczkę sobie zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:25 Teraz? jak mam na talerzu rybę po grecku i Dublina w butelce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:26 To spacerków rodzinnych nie będzie tylko posiadóweczki przy kieliszeczkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:30 Ja napisałem powyżej tylko dzisiaj - od jutra jestem mobilny pod każdym względem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:30 czy jedna butelka stoi czy dwie widzisz ?;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:35 Ech niestety jedna i do tego już pusta - zaś szklanka pełna, aha zrobiłem ostatnio piękną nalewkę, którą dałem teraz spróbować Siwej - jest to krupnik litewski na papryce chili, rewelacja, również wziąłem łyczka, lecz dopiero zbiorę nalew za 3 dni i jeszcze 2 miesiące odleżenia i będzie - palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:36 PS.Papryczka jest w strączku i pływa w butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:41 skąd masz takie recepty ? z dzieciństwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:51 Tak wcześnie jeszcze nie piłem. :) A ten przepis mam z Ukrainy - ma coś w nazwie z "piercem" Generalnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 21:55 jedyne co robiłam domowo to ssake czyli wódkę ryżu i cukru ale w dzieciństwie zbierałam jabłka na domowe jabcoki - nieprzyjemna sprawa, ojciec przez to chodził cały dzień pijany Byłeś na Ukrainie ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 21:58 Ostatnio (od 20 lat)nie, ale do rodziny od strony żony weszła Ukrainka i powiem szczerze fajmna dziewczyna - Lena, ale lepsi jeszcze są rodzice - tacy bliźsi sercu, bo Lena już troszeczkę jest w Polsce i przeszła naleciałościami, zas rodzice są tacy normalni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:03 mam nadzieję , ze szkalnkami nie pijecie byłam w Kijowie - chlebuś do wachania i szklaneczka mocnego trunku był na wstępie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:12 Eee, mamusia Leny wykłada w Kijowie na Uniwersytecie i jest doktorem, zaś tatuś rabotajet w firmie jako architekt, wodeczka i owszem, ale koniakowata lub z wymyślunkiem a ja wymyślunki uwielbiam, [przenoszę na grunt swój i probuję zrobić coś ze smakiem przynajmniej podobnym jak i nie lepszym, tutaj zbliżam się na razie do podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:19 no popatrz - piękne miasto Kijów gości w Olsztynie. Straszne tam były czasy. Kijów ma hotel Sławoticz, taki był tam nowoczesny wtenczas i w każdym pokoju był podsłuch, a pózniej na granicy tak nas przetrzepali i wszysściutko znależli :), do każdego celnicy dochodzili i mówili pakażi antenę, palażi to i żeśmy sie zoriwntowali , ze mieli pewnie podsłuch w pokojach :) były to czasy .......... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:25 A Wam w haławie tolka załato i załato - to z akcentem białorusko-ukraińskim. Ej to były czasy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:30 domyślam sie , ze sola idzie do domu , teraz wejdzie giga - czy zgadnę ???? We wszystkich domach już jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:36 Co Ty za daleko mieszka, będzie spała u Gigi. Prześlę Ci Kaczmarskiego Sarę. Jak znajdę "Mury" to Co prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:46 dobrze, musze bardziej poznać osobę , by sie wpisać na wątek no to juz idę turlikam jajeczko - łap ! może giga zaglądnie, do niej też, jak nie to niech sola łapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:46 Witam i o zdrowie pytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 10.04.04, 22:49 To i kobiety się uzupełniają , raz jedna pinuje ciasta raz druga. Wziąłem drugi kieliszezcek krupniku litewskiego z papryczką, jest coraz lepszy, tylko dlaczego krupnik litewski jest z Ukrainy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:56 zgadłam :) jest jedno jajeczko dla mnie :) dobranoc - lecę Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 20:58 Czas relaksu, Święta Wielkanocne - pamiętam, że zawsze była pogoda, dzisiaj tak jak zaplanowano za mnie jeździłem, potem spotkaliśmy się z koleżanką po 14 latach, niestety już bez kumpla. Czas nas nie zmienił - chyba dobrze. Normalne jedzenie, bez nabrzmiałego brzuszka i Ranigastu czy jak go tam zwał. Dzisiaj wypad do lasu, jutro wypad do lasu. Oddychanie pełną piersią - czuję zapachy - nie palę 26 dni. Czas relaksu. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:00 odpoczywajcie,nalezy sie wszystkim;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:03 Siemaneczko Angela - Alleluja i pozdrów Koobrę i Maryśkę ode mnie i rodzinki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:06 Siemaneczko,pozdrowiłam,a Ty swoich synkow i zone zwaną....,a zresztą nie powiem bo moze nie chcesz...Wesołych jaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:12 spoko, Siwa po prawie 20 latach się przyzwyczaiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:18 i ja was witam relaksująco :) las jest piękny, bardzo piękny przywiozłam szyszeczki soseneczki pachnące :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:26 A pamiętasz takie szyszki, które kiedyś sprzedawaqli w drogeriach do kąpieli? To dopiero był czas relaksu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:32 pamietam i jeszcze śól kolorową kąpielową Model Tolken - otwórz serce - ta piosenka jest ciagle grana u mnie, kojarzysz sobie ją ? o niej mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:36 um, um, um chiba nie, ale nic to, każda muzyczka jest dobra. Posiałem gdzieś moją ulubioną płytkę z ruskimi pioseneczkami, jutro postaram się ją znaleźć i prześlę Ci kilka rewelacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 21:45 Kaczmarski doszedł ale jego piosenki sa trudne i są inne w dobrym znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 21:59 Jak odebrałaś Donovana - Donnę to leci do Ciebie CCR czyli "Cridensi" - moje ulubione lata 60-70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:06 jest świetny uspakajający kawałek Dona, dona, dona , dona ............. znam go ! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:10 a widzisz, a zobaczysz - posłuchasz jeszcze Cridensów - hę to jest też muzyczka świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:20 czekam na Cridensów - chyba ich nie znam ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:21 Znasz, znasz, śpiewali również Molinę czy Suzi Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:36 to powinnam znać ciągle idzie i idzie narazie dona, dona doszła Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:38 Sialalal mi, sialalalal mi - The Midnight Special - tylko ma powyżej 4 mega i to nie przejdzie, ale też rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:44 doszło, nie znam tego , jakaś skoczna, teraz to nie dziwię sie , ze myszka Twoja skacze :) glosuję na dona, dona, dona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:52 giga - strzelaj ! oso- co planujesz Olsztynem , nie chcę go dobijać Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:53 To że 72 rok to nic, dyskografie niektórych zespołów z mojej kolekcji sięgają początku lat 60. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 22:57 Np. The Yardbirds - oj płodny zespół - powstały potem Zeppelini i The Cream, a cóż za nazwiska - hę, miodzio dla uszu, Page czy Clapton - oj, oj cuścik pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:59 teraz przy tej skocznej muzyczce mogę w klawiaturkę trafiać i nie słychać zajmij się Olsztynem teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 23:00 U mnie pod blokiem szykuje się wielka bitwa, młodzież za dużo wypiła, lecą "słówka i razy", horror! I co to za relaks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:03 giga - zobacz i powiedz nam szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 23:02 Ale czas relaksu to nie tylko muzyczka do słuchania, to też muzyczka do grania. W chałupie już Wszyscy wymiękli, ale co sobie pogram to pogram, jak święta to święta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 11.04.04, 23:02 Ale czas relaksu to nie tylko muzyczka do słuchania, to też muzyczka do grania. W chałupie już Wszyscy wymiękli, ale co sobie pogram to pogram, jak święta to święta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 11:16 hej, słoneczko świeci ławczka, przyroda, kawusia, cisza, książeczka - to też jest piękne własnie sie zbieram lejcie się tak by było mokro :) ja poleję się na sucho :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.4 12.04.04, 11:39 Rita. Podobno o Krakow ociera sie zima. Pakuj sie i przyjezdzaj na Warmie. Tu jest piekne sloneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4 12.04.04, 14:33 Żałuję tylko, że nie zrobiłem roweru na święta, bo zamiast samochodzikiem pojechałbym sobie rowerkiem - ale czas relaksu nadchodzi i to relaksu czynnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:10 relaks czyny - przejście do teściowej na drugą stronę ulicy ;)))))))-oso :) relaks czynny - siedzenie i opalanie się do słońca, własnie schowało się słoneczko za bloki , słuchanie pisków oblewanych dziewczynek ho,ho relak czynny bpkw - róbta co chceta ;)))))))))) no to dalej relaksujemy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- uwaga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 17:12 chluuuuuuuuuuuuust idzcie się przebrać, bo jeszcze sie zaziębicie lub seteczkę chlus Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- uwaga 12.04.04, 20:04 Własnie wróciłem z eNki, co prawda spotkanie 5 min. z Inką i Beingiem, ale jakby nie patrzeć spotkanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- uwaga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 20:27 to takie lejące spotkanie :) lanie wody słowne czy naturalne ?????????????;)))))) eNka pracuje dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- uwaga 12.04.04, 20:28 Pracuje. Toć jak Koobra napisał już po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 20:39 a coś u teściowej długo nie zabawiłes, pewnie jak wszystkie teściowe chodza spać z kurami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:12 Podjełam rodzinkę , było miło i po świętach:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:20 I po świętach, ale to nie koniec relaksu - już w sobotę relaksuję się na zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:20 Niech radość do słońca się pnie Pesymizm zostawmy na dnie Już Stary Testament choć niezły w nim zamęt To wprost optymizmem aż tchnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:28 podejmuj godnie rodzinkę, ja byłam u swojej i jestem z niej zadowolona, przyjeli mnie bardzo cipło i wystawnie, chociaz ja ich nigynie mogę przyjąć. Jestem im bardzo wdzięczna, a drugi dzień spędziłam w ciszy i w słońcu, też doceniam takie spędzenie czasu. Ale przed nami nastęne majowe święta, może znów wyjadę, bardzo chciałabym w góry. oblali Cię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.4- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:30 Obleli delikatnie:) W maju wpadaj do nas, do Olsztyna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:32 Będzie piknie, Inka i tak pozdrowi Cię Ritka ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:37 o przyjeżdzie nie ma mowy, może jako babuleńka z laseczką ;)))))))))) moje życie jest inne niz wasze dlatego wysiaduję z Wami Tu kukły ludźmi się bawią, tu igra z nami czas. Tu wielkie młyny nas trawią i pył zostaje z nas. Na to, że z pyłu pył i za początkiem kres ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli jest możliwa. Na krajów nędzę i smutek, na okazałość państw, policję, kłamstwo i nudę, potęgę małych draństw. Na nocny serca bój, że człowiek żył jak pies ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest, jeżeli miłość jest..." Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- 12.04.04, 22:40 chociaż Inka pytała, czy aby nie odwiedzę Krakowa - a czemu nie, nie dziś, nie jutro ale..., pomyślimy, zobaczymy, ech te stare dobre czasy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 22:42 też tak nieśmiało myślę i o gidze ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:03 mamy cię w tvn - świetny program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 21:47 ha, ha - strona jest nie do otwarcia, mówią , że otworzy sie za 10 min - a nie wiem która jest godzina która godzina ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- 13.04.04, 21:54 Sorrki, wlazł :) na adres www.kulki.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.4- 13.04.04, 22:03 A dzisiaj czas relaksu przy Joe Satrianim -fajny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:04 te wszystkie kulki mam umieścić na górze ????????po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.4- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:07 nieświadomie zrobiłam seteczkę 13- go odszedłeś potem nagle jeszcze mi brzmi w uszach - poki mi się nie sprzykrzy to jest ulubiona piosenka bpkw - tam poznał żonę w hoteliku i pokoju nr8 Odpowiedz Link Zgłoś