Dodaj do ulubionych

yadol - z przykrością informuję

14.02.11, 13:38
yadol - z przykrością informuję

Czy nie zdajesz sobie sprawy przyjacielu,że ciągle przekraczasz pewną granicę!? Czy wulgaryzowanie tak cię rajcuje?

z przykrością zawiadamiam, że zmuszony jestem Cię ignorować.

kecaw obecny od lat ośmiu na tutejszym forum i posługujący się dwoma nickami- przez pierwszych kilka lat kecaw a następnie na skutek nieumiejętności i komputerowych nicekem kecawa

bez serdecznego i jednocześnie milego kwa kwa
Obserwuj wątek
    • Gość: moje Re: yadol - z przykrością informuję IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 20:30
      przecież od dawna nikt poza stałą wataha z nimi nie dyskutuje, co wątek to te same mordy
    • ostrogotek Re: yadol - z przykrością informuję 14.02.11, 21:09
      ty jak jadol czy ten drugi, znakomicie się w swoim osołomstwie i trolowaniu uzupełniacie. I co, teraz nie ze sobą ale obok siebie będziedzie tę samą piosnke spamować? NIe wytrzymasz, przed wyborami się uaktywniłeś Jureczku - trochę to potrwa.
      • Gość: herkus_monte Re: yadol - z przykrością informuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:01
        Przyznam, że dziwi mnie cierpliwość kecawy/a wobec trolla o nicku "yadol" zaśmiecającego olsztyńskie forum ciągłymi bluzgami i kloacznym językiem. Można tylko apelować do redakcji portalu, żeby zadbała o poziom dyskusji i zbanowała typa, a forumowiczom radzić - nie karmcie trolla. Ignorowany żul nie czepia się przechodniów a co najwyżej latarni
        • kecawa Re: yadol - z przykrością informuję 15.02.11, 13:10
          Przyznaję żem cierpliwy- bo w każdym widzę człowieka.W yadolu też- z nieznanych mi powodów( jak sadzę osobistych, trauma w dzieciństwie- nawet nie chcę się domyślać jaka!!) zaszło coś co uczyniło go takim wulgarnym. Jedyną metodą jest wchodzenie w dyskurs z takim człekiem.Zapewne powiesz dlaczego go chcę jednak ignorować- z prostego powodu.On się już uzależnił i od tego forum i od mojej skromnej osoby.Brak konwersacji będzie dla niego uciążliwością która spowoduje że zacznie wycofywać się z wulgarnego języka . Popatrz w najbliższym czasie , yadol poprawi swój język.

pozdrawiam kecaw
          • Gość: kk Re: yadol - z przykrością informuję IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 13:16
            spoko, juz sąd mu poprawi skutecznie
    • Gość: mix Re: yadol - z przykrością informuję IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 21:58
      Yadol ma rację tępiąc cię na forum. I nie o jego język tu chodzi, ale o twoje obłudne postępowanie.
    • Gość: mk Re: kecaw - z przykrością informuję IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 00:38
      że towarzystwo agenta Tomka mnie nie interesuje.
      • Gość: olek Re: kecaw - z przykrością informuję IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 09:29
        To specjalista od bunga bunga w wersji pisdzieckiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka