Gość: kierowca IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.03.11, 20:17 Witam Gdzie w Olsztynie mogę umyć samochód na myjni samoobsługowej ? Które polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.03.11, 22:25 Najlepiej mi szło nad zatoką Miłą, cicho , słonko świeci ja spłukuje szampon wodą z jeziora , a nad głowa śpiewa skowronek. Czysty relaks. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.centertel.pl 02.04.11, 21:57 Kasiu Głupia jesteś ... Ja myję pod realem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.13, 15:45 Na Szarych Szeregów jest nowa myjnia Karcher. Dla mnie po drodze. Myje się jak na innych plus mają szczotkę z pianą i program do felg alu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.14, 12:01 Byłem i od dzisiaj to jest moja ulubiona. Nie oszczędzają na chemii i ciśnieniu wody. Do tego cena bezkonkurencyjna jak na Olsztyn. Za 10 zł myłem ponad 10 minut. Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexur Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 15:47 Byłem - sprawdziłem. Dobra myjka Karcher. Szczotka jest trochę kłopotliwa. Ale coś za coś bo nie piaskuje lakieru jak gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.olsztyn.mm.pl 17.01.14, 20:18 Moim zdaniem najlepsza myjnia na BP koło Tesco.Firmy Erhle.Uczciwe naliczanie impulsu 1zł-1 minuta.Ja mam kartę.Płace 85zł a dostaje 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MELEX1 Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.14, 09:19 A ja na yello włączam szczotkę i mam 2 minuty za złotówkę. Ha ! Ktoś ma lepiej ? Z płukaniem wychodzi mi średnio półtora minuty za złotówkę. Za 5 zl można tu umyć dużo lepiej niż na innych myjkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matiss Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.14, 15:34 najlepsza myjnia w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasparov Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.mm.pl 09.02.14, 12:05 bardzo dobra myjka, normalne ludzkie ceny i nie żałują chemii, minus jest taki że tylko 2 stanowiska, ale co tam - można chwilę poczekać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green-T Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 11:47 Rano nigdy nie ma kolejki. Byłem kilka razy przed 8:00. Cena zdecydowanie najlepsza w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.14, 21:05 A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.14, 09:28 Mijasz główny wjazd na rynek przy ulicy Grunwaldzkiej i 150-200m po lewej jest serwis opon. Myjnia jest za serwisem. Można polecić. 10 zł spokojnie starcza na mycie z woskiem i wodą osmotyczną. Blacha po myciu nie ma nalotu. Zauważyłem że myjnie przy dealerach i serwisach są znacznie tańsze. Pewnie odpadają im koszty dzierżawy i dodatkowych pracowników. Najdroższe są przy marketach. Ale tam i tak zawsze mają kolejki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.google.com 02.03.14, 09:53 Najlepsza i najtansza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONALD Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.14, 16:55 Byłem. 100% OK. Nie ma lipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONALD Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.14, 17:01 myjnia.walesiak.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtvka Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.14, 23:19 Szkoda, że Walesiaki zaczynają partolić wyważanie kół. Przydarzyło mi się to już trzeci raz. Za drugim razem, gdy przyjechałem na reklamację po dwóch dniach to zażądali ponownej opłaty. Dziękuję już Walesiakom. Są lepsi w Olsztynie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TU154 Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.14, 09:51 Na przykład kto? Odpowiedz Link Zgłoś
cpn Re: Myjnie samochodowe bezdotykowe 06.03.19, 09:29 Nie wiem, które myjnie samoobsługowe w Olsztynie są ok, ale polecam szukać myjni od tego producenta: inwestujwmyjnie.pl. Na tych myjniach najefektywniej wykorzystuje sie wykupione minut, bowiem strumień wody jest na tak wyprofilowany, że brud schodzi sam. Dodatkowo niekiedy ich aparaty wyposażone są w odkurzacz, dzięki czemu wszystko można ładnie doczyścić. Ja polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś