Dodaj do ulubionych

Prosta droga PO do ....szamba

IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 11:27
Premier, rząd i Platforma Obywatelska tracą poparcie powoli, ale systematycznie - to zasadniczy wniosek z najnowszego sondażu Wirtualnej Polski. PO w ciągu miesiąca straciła sporo, gdyż zjechała z 35 do 28% poparcia. Podobny trend spadkowy pokazują wyniki badań innych ośrodków - pisze specjalnie dla Wirtualnej Polski publicystka "Polityki" Janina Paradowska.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-kecaw Szambonurek kecawa ocenia sondaze IP: *.wbp.olsztyn.pl 13.05.11, 12:55
      Akurat w dzisiejszym podanym na portalu gazeta.pl PO ma 13 procent przewagi nad PiS.W ostatnim tygodniu PO zyskalo 4 procent glosow.PiS zas zyskal jeden procent.Szambonurku kecawo!Klamiesz tylko i wymyslasz teorie dla poparcie szpitala psychiatrycznego Paranoi i Schizofrenii.
      • Gość: SD Re: Szambonurek kecawa ocenia sondaze IP: *.play-internet.pl 13.05.11, 21:24
        Nie wiem, po co się tym sondażem tak cieszyć. Przecież tak naprawdę, to PiS nie chce wygrać tych wyborów. PiS oszukuje swych wyborców. Tak naprawdę to PiS hce tylko mieszać. Zależy im tylko na pewnej, określonej ilości mandatów poselskich. Broń Boże - żadnej władzy. Bo to odpowiedzialność. Trzeba się potem czymś wykazać. Rozliczyć przed wyborcami.
        Wystawia tylko Staniszkisową, która wygaduje w TV sobie zrozumiałe banialuki. Dziennikarze biją potem jej pokłony - dziękują za wywiad, choć żadna jej teoria nigdy się nie sprawdziła.
        Sam PiS np. nie przedstawił żadnego pomysłu, jak by np. zmniejszył tę"dziurę", co by zrobił żeby obniżyć poziom cen. Jak był przy władzy nie ruszył służby zdrowia, "mundurówek" - nic. PiS zainteresowany jest jedynie zemstą na D. Tusku i budową na każdym skwerze i na każdej ulicy w Polsce pomników Lecha Kaczyńskiego.
        NO dobrze, ale co potem ?
        • Gość: gość Re:Polityka .........a świstak czuwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 19:56
          Lokalny sztab PO czuwa-patrz posty powyżej jakby wyjęte z ust rzecznika partii....
          A zauważmy że Polityka jest z opcji od PIS jak najdalszej ..jakoś nie słychać żeby wykupił ją Ojciec Dyrektor....to jedno .
          Pani Paradowska też nie z drużyny Jarosława ....Więc czemu piszecie o Staniszkis ? Co to ma wspólnego z komentowanym artykułem ??? Gdzie Rzym gdzie Krym ?
          Wynikiem sondażu nie trzeba ani się cieszyć ani zamartwiać ale nie można go ignorować ani dostawać na widok tych cyfr obłędu pieniaczego....
          • Gość: SD Re:Polityka .........a świstak czuwa... IP: *.play-internet.pl 14.05.11, 21:27
            Nie jestem członkiem PO.
            Nie chcę by w Polsce rządzili o. Dyrektor i pp. Terlikowski, Ziobro i J. Kaczyński.
            • Gość: koledzy twoi jestes stary komuch, to oczywiste IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 21:47
              forum.gazeta.pl/forum/6,46583.html?back=http%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2Fs%2C64%2C125158088%2C125201210.html%3Frep%3D1
              • Gość: o Re: jestes stary komuch, to oczywiste IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 21:49
                facet.wp.pl/gid,13401388,img,13401398,kat,84554,galeriazdjecie.html?ticaid=1c4dd
                • Gość: i Re: jestes stary komuch, to oczywiste IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 13:52
                  www.youtube.com/watch?v=utRgByMDSvQ&feature=player_embedded
              • Gość: SD Re: jestes stary komuch, to oczywiste IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 16:18
                Żal mi takich ludzi.
                Co żeście robili w latach 80-tych. Chodziliście do kościoła, na działkę i oglądaliście telewizję. Teraz jesteście odważni. Anonimowo.
                Nigdy też nie należałem do PZPR, czy tzw. stronnictw sojuszniczych. Miałem z tego powodu problemy.
    • antymenel.1 przypadek? 15.05.11, 14:02
      Liczne posty wielbicieli PiS,tvTrwam,RM,środowisk prawicowo-narodowych pisane są z adsl.netia.pl.Czysty przypadek?
    • Gość: muamar Dlaczego warto wyjechać z Olsztyna? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.05.11, 09:06
      Jeśli inwestorów tu nic nie przyciąga i pracy jest tylko mniej niż więcej więc pytam się co tu wszystkich tak trzyma widocznie w Olsztynie siedzą tylko ci co mają ciepłe posadki i firmy które jeszcze dają i będą dawać i dawały radę to się zresztą nazywa mafia.a reszta..ja się pytam co ma robić reszta.
    • Gość: pk Re: Prosta droga PO do ....szamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 15:08

Szambo socjalizmu
      www.youtube.com/watch?v=zNooY3dsP2Y
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka