Dodaj do ulubionych

Piwnice SM Pojezierze !!!

IP: *.olsztyn.pl 04.08.11, 13:53
Zajrzałam na stronę SM Pojezierze, a tam artykuł o remontach piwnic, jestem w totalnym szoku. Taki standart piwnic, oczom nie wierzę ! Muszę sprawdzić czy piwnice w moim bloku też będą remontowane i kiedy ! Tu linkPiwnice Pojezierza
Obserwuj wątek
    • Gość: ja też Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.11, 22:18
      Też chcę !
      • Gość: olo Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.11, 23:23
        Co w tym czasie robi opozycja??!! Przecież to NA PEWNO kolejny przekręt i kolejny argument za likwidacją spółdzielni. Tych siedlisk wszelkiego zła i wszystkiego, co najgorsze.
        Maciek, Leszek, Lidia, Wiesiek, Zenek (kolejność alfabetyczna), do roboty k.urwa!!! Donosić, komentować, pisać (pierdoły).
        • Gość: selekt Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.11, 23:39
          Oni są selektywni, widzą to co chcą widzieć. Tak jak opinie prawne o lidziowym projekcie ustawy dotyczącym likwidacji spółdzielni mieszkaniowych. "Profesorowie" prawa piszą "selektywnie" tylko o tych zapisach które ich zdaniem są zgodne z Konstytucją, o zapisach niezgodnych nic nie wspominają (vide opozycyjna strona "naszepojezierze.pl")
          • Gość: toja Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.08.11, 08:32
            W tych blokach Pojezierza remontują blok po bloku od podstaw. Wymieniają piony wod-kan, kładą podłogi na korytarzach, wymieniają drzwi, remontują piwnice,wymieniają domofony i windy itp.No i oczywiście malowanie.I to wszystko z funduszy unijnych.
            • Gość: lidzia Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.11, 16:50
              Bezwzględnie, nalezy zlikwidować tę patologię. Ludziom się w głowach poprzewraca i będą tego samego chcieli we wspólnotach. Czy zarządca ma dopłacać do interesu ?
              • Gość: mieszkaniec Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.08.11, 22:33
                Niestety w moim bloku Pojezierza ul. Pana Tadzia nie bedzie remontów, bo było za mało aktów przestępczych. Unia dała kasę tam gdzie były rozboje i dużo interwencji policji. Pech chcial że na moim osiedlu był spokój. SM Pojezierze ze swojej kasy już nic nie zrobi, chwalić się bedą tym na co daje Unia
                • Gość: mieszkanka Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.11, 23:22
                  Skąd ten pesymizm, docieplili całą spółdzielnię bez kasy z UE. Remonty klatek też, to i porządnym chyba wyremontują.
                  • Gość: wspólnota Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.11, 10:06
                    fajnie ze remontują, jak powstana wspólnoty trzeba bedzie kasiorke oddac, bo taki budynek 24 mieszkań skąd uzbierał na remont piwnic, klatek,ponowne docieplenie, wymiane drzwi. Jak wyliczą im koszty to będą płakać i płacić, a na poczatek zaciągnął kredyt aby oddać forse pozostałym członkom, z których to pieniędzy zrobiono te remonty.
                    • Gość: też spółdzielca Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.11, 11:22
                      A jak nie zrobią wspólnot to spółdzielnia we wszystkich budynkach zrobi takie remonty. Tego się trzymamy. Nie - przymusowym wspólnotom !
                    • Gość: me Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.11, 07:36
                      Gamoniu- jakie kredyty? to z funduszy unijnych!Zresztą nawet, jak zrobią- to wiesz w jak krótkim terminie Pojezierze spłaciło tę swoja oddzielna rurę?
                      • Gość: z pojezierza Re: Piwnice SM Pojezierze !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.11, 20:25
                        Nie tylko piwnice Zobacz
    • antymenel.1 Re: Piwnice SM Pojezierze !!! 11.08.11, 20:38
      Jeżeli standarT tak ci się podoba to co dopiero standarD.
      • Gość: Spółdzielca Strona naszepojezierze.olsztyn.pl IP: *.warszawa.mm.pl 13.08.11, 19:14
        Przy okazji czytania tego watku dowiedziałem się o niezależnej stronie internetowej mieszkańców Pojezierza.

Znam wiele podobnych stron spółdzielczych i w moim przekonaniu strona www.naszepojezierze.olsztyn.pl należy do jednej z najlepszych w kraju!

Zatem warto na nią zaglądać bo można się z niej bardzo dużo dowiedzieć i dlatego postanowiłem propagować ją wśród swoich znajomych.
        • Gość: Spółdzielca Re: Strona naszepojezierze.olsztyn.pl IP: *.warszawa.mm.pl 18.08.11, 17:08
          Wracając do meritum tego wątku czyli braku przypisania piwnic do poszczególnych lokali.

Widać z "ruchu" w tym wątku, że jest to chyba jakiś wyimaginowany problem skoro dalej nikt go nie ciągnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka