oso1 20.05.04, 21:51 Tak, Giga strzeliła setkę i sen ją naszedł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:59 zamawiam miejsce w łóżeczku ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:03 Skąd, czuwam, jastem na posterunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:06 popatrz, a oso już chciał Cię ululać - w każdym racie jest juz cieplej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:28 Dobranoc, druga zmiana wrociła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:31 Dobranoc, druga zmiana wróciła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:58 noc to nie tylko ja i ty noc to sen i ciemność szepty śmiechy i łzy deszcz rozbijający się o parapet szum liści ćmy nietoperze niepewność noc to nie tylko ja i ty noc to on ona oni błyszczące gwiazdami źrenice nagość spowita czernią nieśmiały dotyk dłoni... Autor: krzyskra0 dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 20.05.04, 22:58 Idę spańku, odezwę się w niedzielę, jak przyjadę. Pozdrowionka dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:12 Musze posłać łózeczko dla Muraszki - bo błądzi po łóżkach ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 22:20 O tak posłać , zaharowałam sie na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:24 Na razie dobranoc, muszę ustapić miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:58 - ho, ho, ho! - chętnie bym została dlużej, ale musze się śpieszyć. Ani chwili do stracenia. Ho, ho! Komu w drogę..... dobranoc wszystkim milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 23:12 Posłałaś mi łóżeczko? Dziękuję , dobranoc. Jutro będę na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:37 dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 22.05.04, 22:47 Dobranoc Wszystkim . :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 22:55 a gdzie wyście były ???????? w łazience ??????? ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryss Re: Dobranoc v.18 IP: 80.51.226.* 22.05.04, 22:55 Muraszka, zanim pójdziesz spać zobacz jakie kwiatki wyrosły w twoim ogródku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 23:03 żegnam się z Wami , nocka już wzywa dobranoc wszystkim muraszka - masz wpis w działce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 22.05.04, 23:13 Najpiękniejsze teraz są konwalie. Mam je z lasu. Polubiły mój ogródek, rozrosły się pod drzewami. Ich zapach oszałamia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 21:27 oso1 napisał: > Trzeba odespać relaks > Dobranoc aaa, kotki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.05.04, 22:07 Już po 22 00 , dobranoc, jutro poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 22:51 już 23.00 dobranoc wszystkim :) Moje serce tylko marzy, aby spojrzeć w Twoje oczy. Lecz na prózno me marzenia, więc przesyłam pozdrowienia. Dużo szczęscia,radości i spełnienia miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 22:57 dobranoc wszystkim Bo czasem trzeba nad sobą stanąć, nad bólem i nad raną i łzie co nie zakrzepła, powiedzieć stań i nie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Dobranoc v.18 IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.04, 13:15 Chyba tu się żegnacie - na zrazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:39 tu się żegnamy i na mnie pora Minął wieczór, nastąpiła noc chylę głowę na dobranoc Bądżcie zdrowe gwiazdki moje wyruszam w podniebne podboje skrpetki włóz oczka zmróż i niech Cię otuli serce jutrzejszej matuli :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:54 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 26.05.04, 20:18 I widzisz Giga, Ty jedna się odezwałaś, jak Ty potrafisz dbać o dzieci, to im wieczorową porą łakocie, delicje, smakołyki szykujesz, to Ci dopiero mamuśka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:50 Dzięki za dobre słowo:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 23:01 ja jestem zadowolona - objadek, kwiatuszki i książka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 26.05.04, 23:02 A ja Teściowej dałem obrusik - oby nie pomyliła z chustką na głowę ;) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 23:07 lub do nosa ;)))))))) No mamuski , koniec swięta Już nie gra nam orkiestra dęta Czas już oczka zmrużyć Burzę muzgów skończyć burzyć dobranoc wszystkim oso - nie bój sie , starość to radość :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 27.05.04, 22:16 Jakiś taki padnięty jestem. A co dopiero jutrzejszy dzień, sobota i niedziela. Jeszcze nie było soboty a już czuję się jakoś takoś starowieńko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:19 a wybrany juz lokalik na sobotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:53 Juz jest pózno, pora spania stop- koniec gadania Chodżmy moi mili do łozeczek jutro przywitamy raneczek Będziemy wyspani, usmiechnięci Coś mnie jeszcze trochę nęci zamilcze, z dobrej chęci hop i budzikom smierci dobranoc wszystkim aaa, kotki dwa, mnie też sie kleją oczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Dobranoc v.18 28.05.04, 07:40 Oso wszystkiego naj naj z okazji jutrzejszych Urodzin, duuuuuużooo zdrowia, pomyślności, szczęścia, mało nerwów i duzo fajnych wierszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 22:53 póżno, póżno, póżno już - tak mi wyśpiewała Budka Suflera, wiec ustępuje miejsca nocce dobranoc wszystkim - spij spokojnie lustereczko, życzenia przekażę telepatycznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:13 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:37 Pewnie nie będę spać! Życie takie krótkie! Dopiero 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 22:52 Zmęczone główki pora polożyć na poduszki Spokojna tafla jeziora przykryje nasze nózki. Nie do wiary, krzyczą myśli że tez przyszlo nam codziennie zasypiac w gronie towarzyskim a zabawa dalej trwa dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 30.05.04, 22:59 Mruczą wszystkie koty: JUTRO DO ROBOTY!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 23:00 Śpijcie moje kwiatuszki przykryjcie sobie nózki nocka chlodna idzie rosa rano bedzie Śliczny dzień nam sie kroi wszystkie rany zagoi Kto rano wstaje temu kawę podaję Więc otul się kołderką i śpijcie sobie miękko miłych snów bądzcie zdrów A Ty tam, co tak się zaczytałeś ???????? Marsz do łózka uśmiecha Ci się buzia ?????? czyż nie czeka na ciebie podusia ? a teraz pik - monitor zgaszony dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.05.04, 18:34 Jest około 18:40 . Idę spać! Może obudzę sie w normalnym kraju, gdzie szanują prezydenta, gdzie wszystkich obchodzi ojczyzna , jej przyszłość, gdzie szanuje się uczciwych i naprawdę wielkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.05.04, 18:36 18: 34 , przepraszam,obudzę się w Polsce! Obudzę sie w Polsce, w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:56 Maruszka, co Ty szalejesz z Polską, bedzie dobrze, trzeba dojść do dna , by się odbić - spij spokojnie, wszyscy czuwają :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:57 oczy mi sie już kleją - dobranoc wszystkim milo było - dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 01.06.04, 21:53 Jak nigdy tak wcześnie nie szedłem spać, ale w końcu jest Dzień Dziecka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:56 w takim razie zaczekaj na bajeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:40 i jest bajeczka :) wczesniej jednak , niech noc przykryje nas :)))dobranoc wszystkim Stoi na stacji lokomotywa, która ma jeździć na biopaliwa. Chciałaby jechać, ale nie może, bo to po pierwsze wypada drożej. Po drugie, skutkiem jakichś przekrętów, w kraju brak kilku biokomponentów, a jak się kupi je z zagranicy, to będą stratni polscy rolnicy. Po trzecie spalin skład tak się zmienia, ze wzrosną wokół zanieczyszczenia. Po czwarte jazda ma wpływ szkodliwy na biedny silnik lokomotywy... Takich zagrożeń jest ze czterdzieści, sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści. Lecz choćby przyszło ekspertów tysiąc, a każdy gotów nie tylko przysiąc, lecz także dowieść w uczonych pracach, ze ta ustawa się nie opłaca. To ją ochoczo przegłosowali znaczną większością Wysokiej Sali, zlobbingowani nasi posłowie, co kłopot maja z olejem w głowie. Nagle gwizd, nagle świst, spaliny buch, koła w ruch. Najpierw powoli jak żółw ociężale na biopaliwie silnik odpalił turkoce, łomoce coś stuka i puka to tłoki tak walą, korbowód się grzeje i strzela coś w rurę, coś dziwnego się dzieje. Obroty nierówne zawory już dzwonią, a z rury zajeżdża ziemniaczanych placków wonią. Ruszyła maszyna po szynach ospale bo biopaliwo jest na gorzale. I biegu przyspiesza i gna coraz prędzej, lecz silnik wręcz wyje i grzeje się częściej i zgrzytów w silniku znieść już nie sposób i wszystko czerwone się nagle zrobiło i lokomotywę ......................... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 18:51 Czy znowu mam iść wcześniej spać? Wstaję o 5:30. Rita, chociaż raz powiedz mi dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 23:03 moja ostatnia dobranocka czas na prawdziwą bajeczkę dla dorosłych za czym zaśniecie przy niej - życze miłych snów i nie myślcie o mnie żle :) "W czasie kiedy zwierzęta umiały mówić, jeden biedny lew, przechadzając się po Olsztyńskim Lesie i odmawiając swoje lwie rózańce, zaszedł pod drzewo, na które wdrapał się był jakiś mizerny węglarzyna, aby narąbać gałęzi. Ten, widząc lwa, rzucił nań siekierą i zranił go okrutnie w udo. Za czym lew, kustykając, póty biegał i rozbijał sie po lesie, szukając jakiejs pomocy , aż spotkał cieślę, który chetnie obejrzal ranę, oczyścił troskliwie i utkał mchem, polecając mu, aby dobrze oganiał rane od much, iżby mu jej nie zapaskudzily, zanim on zdąży przynieść mu stosowne zioła. Za czym lew tak podleczony, przechadzał sie po lesie, gdzie własnie stara babuleńka obłamywała i wiązała chrusty: owa , widząc zbliżakącego się lwa, padła ze strachu na wznak w taki sposób, iż wiatr odwinął jej suknię, spódnicę i koszulę aż po ramiona. Widząc to ,lew tkniety litością, przybiegł, aby zobaczyć, czy nie doznała jakiej szkody, a widząc jej tentego, rzekł : " O biedna kobiecino, któż cię tak skaleczył ? " Wymawiając te slowa, lew spostrzegł lisa i zaczął nań wołać :" Kumie lisie, hej, hej, bywaj : potrzebnyś tutaj ". Skoro lis nadbiegł, rzekł mu lew : Mój kumie i przyjacielu, skaleczono oto te kobietę między nogami bardzo szpetnie i zachodzi wyrażne naruszenie spójności tkanek ; patrz, co za ogromna rana od rzyci aż po sam pępek. To cios od siekiery, zdaje mi się, że rana musi być dość stara. Zatem, aby muchy się do niej nie przypytały, wycieraj ją bardzo pilnie, prosze cię o to, zewnątrz i wewnątrz, toć masz ogon długi i piekny po temu.; wycieraj, serdeńko, wycietaj , serdeńko, wycieraj, a ja tymczasem pójdę po mech, aby ją utkać. Należy nam bowiem ratować i wspomagać jeden drugiego. Wycieraj pilnie, przyjacielu, wycieraj dobrze ; ta rana potrzebuje, aby ją często wycierać, inaczej zdrowie na tym szwankuje. Tedy wycieraj dobrze, rybeńko, wycieraj: Bóg cię uczciwie opatrzył ogonem, masz wielki i gruby, jak nalezy, jak nalezy, wycieraj tedy krzepko i nie zasypiaj sprawy. Dobry jest ten wycieracz, który skutecznie wyciera wycieruchę swoją wycieraczką aż do ostatniego wytarcia. Wycieraj, kusiuniu, mój mały dzyndzunku, ja ci nie będę przeszkadzał." Następnie poszedł nazrywać sporo mchu. ciąg dalszy powinien być wyklikany , ale.... oczywiście prosze redakcję o wycięcie tego tekstu, za czym nie zostanie wykorzystany do pewnych stron, a zainteresowanych odsyłam do ksiązki : Francois Rabelais - Gargantua i Pantagruel - czyli arcydzieła literetury światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 02.06.04, 23:12 Nie każda pliszka swój ogonek chwali, Nie każdego liska nazwać by chytruskiem Nie jedna do dzisiaj przed lustrem się żali Że mogła... rozpocząć choć jednym całuskiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 22:54 dobranoc wszystkim Niebo, dach, Chmury, wiatr, Deszcz i ...mokro - Mokne Gwiazdy swieca, Wroble szepcza, Domy, okna - Mokniesz wiersze Niki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 03.06.04, 23:00 Dobranoc rita, dobranoc. Niech przyśni sie ci rajski ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:29 dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 04.06.04, 22:33 Dobranoc Wszystkim. Jutro sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:56 Po rozum do głowy Bywa tak, że gdy człowiek pogrąży się we śnie, Członki ciała nie mogą zasnąć jednocześnie. Człowiek śpi, a tu naraz odezwą się uda: "Całą noc tak przeleżeć toż po prostu nuda, Zwłaszcza że my jesteśmy pełne animuszu." Na to łokieć odpowie: "Puszczam mimo uszu Waszą głupią uwagę. Ona mnie nie wzruszy." "Mimo uszu? Zuchwalec! - zawołały uszy. - Łokieć zawsze obmawia nas poza plecami." Tu plecy się odezwą: "Mówiąc między nami, Uszy się poufalą. Gdzie uszy, gdzie plecy?" Na to szyja zawoła: "Już nie róbcie hecy, Nogo, przemów do pleców, zrób to, moja droga!" "To mi jest nie na rękę" - powiedziała noga. Ręka się zaperzyła: "Ach, ty nogo bosa, Znowu ze mną zaczynasz! Pilnuj swego nosa!" Nos kichnął, aż się echo rozległo w sypialce: "O mnie mowa? Ja na to patrzę się przez palce." Tu palce oburzone zawołały chórem: "Bezczelny! Patrzy przez nas! Gbur jest zawsze gburem." Kolano, nieruchomo leżąc pod tułowiem, Rzekło: "Język mnie świerzbi, ale nic nie powiem." Język, co drzemał w ustach, obudził się, mlasnął I rzekł do podniebienia: "Takem smacznie zasnął, Teraz ja ich przegadam, skoro już nie drzemię." "Język - zgrzytnęły zęby - nie jest bity w ciemię." Ciemię się rozgniewało: "Skończcie te rozmowy, Czas już pójść, słowo daję, po rozum do głowy." "Pójść po rozum do głowy? - rzekły członki ciała. - Owszem. Chętnie!" I poszły. Ale głowa spała. dobranoc Olsztynie nadrobilam dziś zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:39 Dobranoc, jutro niedziela trzeba być wypoczętą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:41 i wykąpaną - masz płyn ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 05.06.04, 22:42 Giga, dni Ci się pomyliły, wypoczętą trzeba być w poniedziałek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:45 ja w niedzielę, dla rodzinki w poniedziałek odpocznę w pracy:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:02 Nie ma nocy Nie ma snów Ponad nami Sufit dobranoc , czas i pora wziąść marzenia do wora :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 05.06.04, 23:02 No jak wypocząć to wypocząć, siemaneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:17 Teraz już spokojnie mogę iść spać:)) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 06.06.04, 22:21 Cichutko Wam powiem kochani Rodacy Jutro poniedziałek, więc z rana DO PRACY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 06.06.04, 22:46 No to siemaneczko jedna od drugiej piękniejsza dzieweczko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:58 koniec fiku-miku - wszyscy padają, czyżby przypadkowo amora zestrzelili ;)))) dobranoc wszystkim miłego poniedzialku życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:55 noc noc to nie tylko ja i ty noc to sen i ciemność szepty śmiechy i łzy deszcz rozbijający się o parapet szum liści ćmy nietoperze niepewność noc to nie tylko ja i ty noc to on ona oni błyszczące gwiazdami źrenice nagość spowita czernią nieśmiały dotyk dłoni... Autor: krzyskra0 dobranoc wszystkim może jakiś koniaczek na noc ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:57 dobranoc! celnych strzałów:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 07.06.04, 23:17 I zestrzelone, wykańczają te nocne strzelania. Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobranoc v.18 07.06.04, 23:55 Tak wiec to ja przejmuje warte. Ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos. Czuwaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.18 08.06.04, 19:25 Znów jako pierwsza muszę powiedziec dobranoc. Szkoda, bo wieczorem rozpocznie ię pewnie nowa batalia :) Celnych strzałów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:17 robię neostradę - nie wiem jak będzie dobranoc - gdybym pracowała całą noc - nie mogę ją skonfigurować i ciągle występuje błąd pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:12 No to dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 08.06.04, 22:22 Dzisiaj wcześnie wymiękam, siemaneczko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:14 nie da rady, niestety jutro drugie podejście dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 23:10 szybciutko musze ustąpić miejsca dobranoc wszystkim mam dużo wirusów w komuterze, same kłopoty. ale telewizor naprawiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:12 Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Dobranoc v.18 09.06.04, 23:25 Spij dobrze Olsztynie, spijcie spokojnie Olsztynianie i przyjaciele Olsztyna:))) Jutro zaczyna sie nowy dzien....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobranoc v.18 09.06.04, 23:41 Jeśli mówię dobranoc, to znaczy że jestem w Olsztynie:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 21:31 Witajcie, chociaż jeszcze nie jest sennie, ciekaw jestem czy Being tak samo wskaże, ze jest już w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:36 Witajcie, chociaż jeszcze nie jest sennie, ciekaw jestem czy Being tak samo wskaże, ze jest już w Olsztynie. chyba się nie przyznają ;)))))) też jestem ciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 22:11 Jutro wyjazd, kąpiel, prasowanko (po co?) I sruuuuuuu. Uprzedziłem znajomych, że przyjeżdżam, powiedzieli, że mają kawę a wpadnę do nich a co? Dobrej nocki. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:13 Wszystkiego dobrego na droge:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:36 Kiedy raz Wojciech kładł się spać przy żońce, przy niebogiej, ukrył przy łóżku, psia ci mać stępora kawał srogi. O, mój Wijtusiu, co to będzie, Cóż to za straszne jest narzędzie ? - To by cię łupać srorzej. - Ha, nie bądż głupi, Toć gruby Jasio, gdy chędoży, Zawżdy mnie tylko zadkiem łupi. ;) hop i budzikom smierci dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:39 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:38 dzięki za towarzystwo, zaraz i ja pójdę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka-dziękuję Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:48 Jeteś już neoplus, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:49 Ten dopisek "dziękuję" wskoczył sam , ale czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś