Dodaj do ulubionych

Dobranoc v.18

20.05.04, 21:51
Tak, Giga strzeliła setkę i sen ją naszedł?
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 21:59
      zamawiam miejsce w łóżeczku ;))))))))))
      • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:03
        Skąd, czuwam, jastem na posterunku:)
        • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:06
          popatrz, a oso już chciał Cię ululać - w każdym racie jest juz cieplej ;)))
          • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:28
            Dobranoc, druga zmiana wrociła:)
          • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:31
            Dobranoc, druga zmiana wróciła:)
            • oso1 Re: Dobranoc v.18 20.05.04, 22:39
              Shimanko
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:58
                noc to nie tylko ja i ty
                noc to sen
                i ciemność
                szepty
                śmiechy
                i łzy
                deszcz rozbijający się o parapet
                szum liści
                ćmy
                nietoperze
                niepewność
                noc to nie tylko ja i ty
                noc to on
                ona
                oni
                błyszczące gwiazdami źrenice
                nagość spowita czernią
                nieśmiały dotyk dłoni...

Autor: krzyskra0
                dobranoc wszystkim
              • oso1 Re: Dobranoc v.18 20.05.04, 22:58
                Idę spańku, odezwę się w niedzielę, jak przyjadę.
                Pozdrowionka dla Wszystkich.
                • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:12
                  Musze posłać łózeczko dla Muraszki - bo błądzi po łóżkach ;))))))))))))
                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 22:20
                    O tak posłać , zaharowałam sie na działce.
                    • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:24
                      Na razie dobranoc, muszę ustapić miejsca:)
                      • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 22:58
                        - ho, ho, ho! - chętnie bym została dlużej, ale musze się śpieszyć.
                        Ani chwili do stracenia. Ho, ho!
                        Komu w drogę.....

dobranoc wszystkim
                        milego weekendu
                        • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 21.05.04, 23:12
                          Posłałaś mi łóżeczko? Dziękuję , dobranoc. Jutro będę na działce.
                          • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:37
                            dobranoc:)
                            • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 22.05.04, 22:47
                              Dobranoc Wszystkim .
                              :-)
                              • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 22:55
                                a gdzie wyście były ???????? w łazience ??????? ;)))))))))
    • Gość: cryss Re: Dobranoc v.18 IP: 80.51.226.* 22.05.04, 22:55
      Muraszka, zanim pójdziesz spać zobacz jakie kwiatki wyrosły w twoim ogródku:))
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 23:03
        żegnam się z Wami , nocka już wzywa
        dobranoc wszystkim
        muraszka - masz wpis w działce
      • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 22.05.04, 23:13
        Najpiękniejsze teraz są konwalie. Mam je z lasu. Polubiły mój ogródek, rozrosły
        się pod drzewami. Ich zapach oszałamia.
        • oso1 Re: Dobranoc v.18 23.05.04, 21:14
          Trzeba odespać relaks
          Dobranoc
          • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 21:27
            oso1 napisał:

> Trzeba odespać relaks
            > Dobranoc

aaa, kotki dwa
            • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.05.04, 22:07
              Już po 22 00 , dobranoc, jutro poniedziałek.
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 22:51
                już 23.00
                dobranoc wszystkim :)

Moje serce tylko marzy,
                aby spojrzeć w Twoje oczy.
                Lecz na prózno me marzenia,
                więc przesyłam pozdrowienia.
                Dużo szczęscia,radości
                i spełnienia miłości.
                • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 22:57
                  dobranoc wszystkim

Bo czasem trzeba nad sobą stanąć,
                  nad bólem i nad raną
                  i łzie co nie zakrzepła,
                  powiedzieć stań i nie płacz.
                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 24.05.04, 23:23
                    No to siemaneczko
                    • Gość: colin Re: Dobranoc v.18 IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.04, 13:15
                      Chyba tu się żegnacie - na zrazka
                      • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:39
                        tu się żegnamy
                        i na mnie pora

Minął wieczór, nastąpiła noc
                        chylę głowę na dobranoc
                        Bądżcie zdrowe gwiazdki moje
                        wyruszam w podniebne podboje

skrpetki włóz
                        oczka zmróż
                        i niech Cię otuli
                        serce jutrzejszej matuli :)

dobranoc wszystkim
                        • oso1 Re: Dobranoc v.18 25.05.04, 22:51
                          Dobranoc Mamuśki
                          ;)
                          • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:54
                            Dobranoc:)
                            • oso1 Re: Dobranoc v.18 26.05.04, 20:18
                              I widzisz Giga, Ty jedna się odezwałaś, jak Ty potrafisz dbać o dzieci, to im
                              wieczorową porą łakocie, delicje, smakołyki szykujesz, to Ci dopiero mamuśka.
                              ;)
                              • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:50
                                Dzięki za dobre słowo:)
                                Dobranoc
                                • oso1 Re: Dobranoc v.18 26.05.04, 22:57
                                  A jaki prezent dostałyście Mamuśki
                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 23:01
                                    ja jestem zadowolona - objadek, kwiatuszki i książka :)
                                    • oso1 Re: Dobranoc v.18 26.05.04, 23:02
                                      A ja Teściowej dałem obrusik - oby nie pomyliła z chustką na głowę
                                      ;)
                                      Dobranoc
                                      • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 23:07
                                        lub do nosa ;))))))))

No mamuski , koniec swięta
                                        Już nie gra nam orkiestra dęta
                                        Czas już oczka zmrużyć
                                        Burzę muzgów skończyć burzyć

dobranoc wszystkim
                                        oso - nie bój sie , starość to radość :)
                                        • oso1 Re: Dobranoc v.18 27.05.04, 22:16
                                          Jakiś taki padnięty jestem. A co dopiero jutrzejszy dzień, sobota i niedziela.
                                          Jeszcze nie było soboty a już czuję się jakoś takoś starowieńko.
                                          ;)
                                          • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:19
                                            a wybrany juz lokalik na sobotę ?
                                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:53
                                              Juz jest pózno, pora spania
                                              stop- koniec gadania
                                              Chodżmy moi mili do łozeczek
                                              jutro przywitamy raneczek

Będziemy wyspani, usmiechnięci
                                              Coś mnie jeszcze trochę nęci
                                              zamilcze, z dobrej chęci
                                              hop i budzikom smierci

dobranoc wszystkim
                                              aaa, kotki dwa, mnie też sie kleją oczka :)
                                              • lustroo Re: Dobranoc v.18 28.05.04, 07:40
                                                Oso wszystkiego naj naj z okazji jutrzejszych Urodzin, duuuuuużooo zdrowia,
                                                pomyślności, szczęścia, mało nerwów i duzo fajnych wierszy :)
                                                • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 22:53
                                                  póżno, póżno, póżno już - tak mi wyśpiewała Budka Suflera, wiec ustępuje
                                                  miejsca nocce
                                                  dobranoc wszystkim - spij spokojnie lustereczko, życzenia przekażę
                                                  telepatycznie :))))
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:13
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.05.04, 21:37
                                                    Pewnie nie będę spać! Życie takie krótkie! Dopiero 21:40
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 22:52
                                                    Zmęczone główki pora
                                                    polożyć na poduszki
                                                    Spokojna tafla jeziora
                                                    przykryje nasze nózki.
                                                    Nie do wiary, krzyczą myśli
                                                    że tez przyszlo nam codziennie
                                                    zasypiac w gronie towarzyskim

a zabawa dalej trwa
                                                    dobranoc wszystkim
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 30.05.04, 22:59
                                                    Mruczą wszystkie koty:
                                                    JUTRO DO ROBOTY!!!!!!!!
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.04, 23:00
                                                    Śpijcie moje kwiatuszki
                                                    przykryjcie sobie nózki
                                                    nocka chlodna idzie
                                                    rosa rano bedzie
                                                    Śliczny dzień nam sie kroi
                                                    wszystkie rany zagoi
                                                    Kto rano wstaje
                                                    temu kawę podaję
                                                    Więc otul się kołderką
                                                    i śpijcie sobie miękko
                                                    miłych snów
                                                    bądzcie zdrów

A Ty tam, co tak się zaczytałeś ????????
                                                    Marsz do łózka
                                                    uśmiecha Ci się buzia ??????
                                                    czyż nie czeka na ciebie podusia ?
                                                    a teraz pik - monitor zgaszony
                                                    dobranoc wszystkim
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.05.04, 18:34
                                                    Jest około 18:40 . Idę spać! Może obudzę sie w normalnym kraju, gdzie szanują
                                                    prezydenta, gdzie wszystkich obchodzi ojczyzna , jej przyszłość, gdzie szanuje
                                                    się uczciwych i naprawdę wielkich.
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.05.04, 18:36
                                                    18: 34 , przepraszam,obudzę się w Polsce! Obudzę sie w Polsce, w Polsce.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:56
                                                    Maruszka, co Ty szalejesz z Polską, bedzie dobrze, trzeba dojść do dna , by się
                                                    odbić - spij spokojnie, wszyscy czuwają :)

dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 22:57
                                                    oczy mi sie już kleją - dobranoc wszystkim
                                                    milo było - dzięki :)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 31.05.04, 23:10
                                                    Heyka Śpiochy
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 01.06.04, 21:53
                                                    Jak nigdy tak wcześnie nie szedłem spać, ale w końcu jest Dzień Dziecka.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 21:56
                                                    w takim razie zaczekaj na bajeczkę :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:40
                                                    i jest bajeczka :)
                                                    wczesniej jednak , niech noc przykryje nas :)))dobranoc wszystkim

Stoi na stacji lokomotywa,
                                                    która ma jeździć na biopaliwa.
                                                    Chciałaby jechać, ale nie może,
                                                    bo to po pierwsze wypada drożej.
                                                    Po drugie, skutkiem jakichś przekrętów,
                                                    w kraju brak kilku biokomponentów,
                                                    a jak się kupi je z zagranicy,
                                                    to będą stratni polscy rolnicy.
                                                    Po trzecie spalin skład tak się zmienia,
                                                    ze wzrosną wokół zanieczyszczenia.
                                                    Po czwarte jazda ma wpływ szkodliwy
                                                    na biedny silnik lokomotywy...
                                                    Takich zagrożeń jest ze czterdzieści,
                                                    sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści.
                                                    Lecz choćby przyszło ekspertów tysiąc,
                                                    a każdy gotów nie tylko przysiąc,
                                                    lecz także dowieść w uczonych pracach,
                                                    ze ta ustawa się nie opłaca.
                                                    To ją ochoczo przegłosowali
                                                    znaczną większością Wysokiej Sali,
                                                    zlobbingowani nasi posłowie,
                                                    co kłopot maja z olejem w głowie.

Nagle gwizd, nagle świst,
                                                    spaliny buch, koła w ruch.
                                                    Najpierw powoli jak żółw ociężale
                                                    na biopaliwie silnik odpalił
                                                    turkoce, łomoce coś stuka i puka
                                                    to tłoki tak walą,
                                                    korbowód się grzeje
                                                    i strzela coś w rurę,
                                                    coś dziwnego się dzieje.
                                                    Obroty nierówne
                                                    zawory już dzwonią,
                                                    a z rury zajeżdża
                                                    ziemniaczanych placków wonią.
                                                    Ruszyła maszyna po szynach ospale
                                                    bo biopaliwo jest na gorzale.
                                                    I biegu przyspiesza
                                                    i gna coraz prędzej,
                                                    lecz silnik wręcz wyje
                                                    i grzeje się częściej
                                                    i zgrzytów w silniku
                                                    znieść już nie sposób
                                                    i wszystko czerwone się nagle zrobiło
                                                    i lokomotywę ......................... .

• Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.olsznet.ec.pl 02.06.04, 18:51
                                                    Czy znowu mam iść wcześniej spać? Wstaję o 5:30. Rita, chociaż raz powiedz mi
                                                    dzień dobry.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 23:03
                                                    moja ostatnia dobranocka
                                                    czas na prawdziwą bajeczkę dla dorosłych
                                                    za czym zaśniecie przy niej - życze miłych snów i nie myślcie o mnie żle :)

"W czasie kiedy zwierzęta umiały mówić, jeden biedny lew, przechadzając się po
                                                    Olsztyńskim Lesie i odmawiając swoje lwie rózańce, zaszedł pod drzewo, na które
                                                    wdrapał się był jakiś mizerny węglarzyna, aby narąbać gałęzi. Ten, widząc lwa,
                                                    rzucił nań siekierą i zranił go okrutnie w udo. Za czym lew, kustykając, póty
                                                    biegał i rozbijał sie po lesie, szukając jakiejs pomocy , aż spotkał cieślę,
                                                    który chetnie obejrzal ranę, oczyścił troskliwie i utkał mchem, polecając mu,
                                                    aby dobrze oganiał rane od much, iżby mu jej nie zapaskudzily, zanim on zdąży
                                                    przynieść mu stosowne zioła.
                                                    Za czym lew tak podleczony, przechadzał sie po lesie, gdzie własnie stara
                                                    babuleńka obłamywała i wiązała chrusty: owa , widząc zbliżakącego się lwa,
                                                    padła ze strachu na wznak w taki sposób, iż wiatr odwinął jej suknię, spódnicę
                                                    i koszulę aż po ramiona.
                                                    Widząc to ,lew tkniety litością, przybiegł, aby zobaczyć, czy nie doznała
                                                    jakiej szkody, a widząc jej tentego, rzekł : " O biedna kobiecino, któż cię tak
                                                    skaleczył ? " Wymawiając te slowa, lew spostrzegł lisa i zaczął nań wołać :"
                                                    Kumie lisie, hej, hej, bywaj : potrzebnyś tutaj ". Skoro lis nadbiegł, rzekł mu
                                                    lew : Mój kumie i przyjacielu, skaleczono oto te kobietę między nogami bardzo
                                                    szpetnie i zachodzi wyrażne naruszenie spójności tkanek ; patrz, co za ogromna
                                                    rana od rzyci aż po sam pępek. To cios od siekiery, zdaje mi się, że rana musi
                                                    być dość stara. Zatem, aby muchy się do niej nie przypytały, wycieraj ją bardzo
                                                    pilnie, prosze cię o to, zewnątrz i wewnątrz, toć masz ogon długi i piekny po
                                                    temu.; wycieraj, serdeńko, wycietaj , serdeńko, wycieraj, a ja tymczasem pójdę
                                                    po mech, aby ją utkać. Należy nam bowiem ratować i wspomagać jeden drugiego.
                                                    Wycieraj pilnie, przyjacielu, wycieraj dobrze ; ta rana potrzebuje, aby ją
                                                    często wycierać, inaczej zdrowie na tym szwankuje. Tedy wycieraj dobrze,
                                                    rybeńko, wycieraj: Bóg cię uczciwie opatrzył ogonem, masz wielki i gruby, jak
                                                    nalezy, jak nalezy, wycieraj tedy krzepko i nie zasypiaj sprawy. Dobry jest ten
                                                    wycieracz, który skutecznie wyciera wycieruchę swoją wycieraczką aż do
                                                    ostatniego wytarcia. Wycieraj, kusiuniu, mój mały dzyndzunku, ja ci nie będę
                                                    przeszkadzał."
                                                    Następnie poszedł nazrywać sporo mchu.
                                                    ciąg dalszy powinien być wyklikany , ale....

oczywiście prosze redakcję o wycięcie tego tekstu, za czym nie zostanie
                                                    wykorzystany do pewnych stron,
                                                    a zainteresowanych odsyłam do ksiązki : Francois Rabelais - Gargantua i
                                                    Pantagruel - czyli arcydzieła literetury światowej.
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 02.06.04, 23:12
                                                    Nie każda pliszka swój ogonek chwali,
                                                    Nie każdego liska nazwać by chytruskiem
                                                    Nie jedna do dzisiaj przed lustrem się żali
                                                    Że mogła... rozpocząć choć jednym całuskiem
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 02.06.04, 23:27
                                                    No to dobrej nocki
                                                    Pa
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 22:54
                                                    dobranoc wszystkim

Niebo, dach,
                                                    Chmury, wiatr,
                                                    Deszcz i ...mokro
                                                    - Mokne
                                                    Gwiazdy swieca,
                                                    Wroble szepcza,
                                                    Domy, okna
                                                    - Mokniesz

wiersze Niki
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 03.06.04, 23:00
                                                    Dobranoc rita, dobranoc. Niech przyśni sie ci rajski ogród.
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 04.06.04, 01:21
                                                    Kolorowych snów
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:29
                                                    dobrej nocy:)
                                                  • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 04.06.04, 22:33
                                                    Dobranoc Wszystkim. Jutro sobota.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:56
                                                    Po rozum do głowy
                                                    Bywa tak, że gdy człowiek pogrąży się we śnie,
                                                    Członki ciała nie mogą zasnąć jednocześnie.
                                                    Człowiek śpi, a tu naraz odezwą się uda:

"Całą noc tak przeleżeć toż po prostu nuda,
                                                    Zwłaszcza że my jesteśmy pełne animuszu."

Na to łokieć odpowie: "Puszczam mimo uszu
                                                    Waszą głupią uwagę. Ona mnie nie wzruszy."

"Mimo uszu? Zuchwalec! - zawołały uszy. -
                                                    Łokieć zawsze obmawia nas poza plecami."

Tu plecy się odezwą: "Mówiąc między nami,
                                                    Uszy się poufalą. Gdzie uszy, gdzie plecy?"

Na to szyja zawoła: "Już nie róbcie hecy,
                                                    Nogo, przemów do pleców, zrób to, moja droga!"

"To mi jest nie na rękę" - powiedziała noga.

Ręka się zaperzyła: "Ach, ty nogo bosa,
                                                    Znowu ze mną zaczynasz! Pilnuj swego nosa!"

Nos kichnął, aż się echo rozległo w sypialce:
                                                    "O mnie mowa? Ja na to patrzę się przez palce."

Tu palce oburzone zawołały chórem:
                                                    "Bezczelny! Patrzy przez nas! Gbur jest zawsze gburem."

Kolano, nieruchomo leżąc pod tułowiem,
                                                    Rzekło: "Język mnie świerzbi, ale nic nie powiem."

Język, co drzemał w ustach, obudził się, mlasnął
                                                    I rzekł do podniebienia: "Takem smacznie zasnął,
                                                    Teraz ja ich przegadam, skoro już nie drzemię."

"Język - zgrzytnęły zęby - nie jest bity w ciemię."

Ciemię się rozgniewało: "Skończcie te rozmowy,
                                                    Czas już pójść, słowo daję, po rozum do głowy."

"Pójść po rozum do głowy? - rzekły członki ciała. -
                                                    Owszem. Chętnie!" I poszły. Ale głowa spała.

dobranoc Olsztynie
                                                    nadrobilam dziś zaległości
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:39
                                                    Dobranoc, jutro niedziela
                                                    trzeba być wypoczętą:))
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:41
                                                    i wykąpaną - masz płyn ? ;)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 05.06.04, 22:42
                                                    Giga, dni Ci się pomyliły, wypoczętą trzeba być w poniedziałek
                                                    :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:45
                                                    ja w niedzielę, dla rodzinki
                                                    w poniedziałek odpocznę w pracy:)
                                                    dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:02
                                                    Nie ma nocy
                                                    Nie ma snów
                                                    Ponad nami
                                                    Sufit

dobranoc , czas i pora wziąść marzenia do wora :)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 05.06.04, 23:02
                                                    No jak wypocząć to wypocząć, siemaneczko.
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:17
                                                    Teraz już spokojnie mogę iść spać:))
                                                    Dobranoc
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 06.06.04, 22:21
                                                    Cichutko Wam powiem kochani Rodacy
                                                    Jutro poniedziałek, więc z rana
                                                    DO PRACY!!!!!!!!!!!
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 06.06.04, 22:46
                                                    No to siemaneczko jedna od drugiej piękniejsza dzieweczko.
                                                  • koobra Re: Dobranoc v.18 06.06.04, 22:46
                                                    strzała oso :) vel klik
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 22:58
                                                    koniec fiku-miku - wszyscy padają, czyżby przypadkowo amora zestrzelili ;))))

dobranoc wszystkim
                                                    miłego poniedzialku życze :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:55
                                                    noc

noc to nie tylko ja i ty
                                                    noc to sen
                                                    i ciemność
                                                    szepty
                                                    śmiechy
                                                    i łzy
                                                    deszcz rozbijający się o parapet
                                                    szum liści
                                                    ćmy
                                                    nietoperze
                                                    niepewność
                                                    noc to nie tylko ja i ty
                                                    noc to on
                                                    ona
                                                    oni
                                                    błyszczące gwiazdami źrenice
                                                    nagość spowita czernią
                                                    nieśmiały dotyk dłoni...

Autor: krzyskra0
                                                    dobranoc wszystkim
                                                    może jakiś koniaczek na noc ;)))))
                                                  • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:57
                                                    dobranoc!
                                                    celnych strzałów:)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 07.06.04, 23:17
                                                    I zestrzelone, wykańczają te nocne strzelania. Dobranoc
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.18 07.06.04, 23:53
                                                    Ot i postrzelali.
                                                    Shimanko
                                                  • being28 Re: Dobranoc v.18 07.06.04, 23:55
                                                    Tak wiec to ja przejmuje warte. Ktos musi nie spac, aby spac mogl ktos.
                                                    Czuwaj!!!
    • sola28 Re: Dobranoc v.18 08.06.04, 19:25
      Znów jako pierwsza muszę powiedziec dobranoc. Szkoda, bo wieczorem rozpocznie
      ię pewnie nowa batalia :)
      Celnych strzałów!
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:17
        robię neostradę - nie wiem jak będzie

dobranoc - gdybym pracowała całą noc - nie mogę ją skonfigurować i ciągle
        występuje błąd
        pa
        • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:12
          No to dobrej nocki.
          • oso1 Re: Dobranoc v.18 08.06.04, 22:22
            Dzisiaj wcześnie wymiękam, siemaneczko.
            • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:14
              nie da rady, niestety
              jutro drugie podejście
              dobranoc wszystkim
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 23:10
                szybciutko musze ustąpić miejsca
                dobranoc wszystkim

mam dużo wirusów w komuterze, same kłopoty. ale telewizor naprawiany
                • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:12
                  Dobranoc
                  • brzoza Re: Dobranoc v.18 09.06.04, 23:25
                    Spij dobrze Olsztynie,
                    spijcie spokojnie Olsztynianie i przyjaciele Olsztyna:)))
                    Jutro zaczyna sie nowy dzien....:-))
                    • inka28 Re: Dobranoc v.18 09.06.04, 23:41
                      Jeśli mówię dobranoc, to znaczy że jestem w Olsztynie:)
                      • oso1 Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 21:31
                        Witajcie, chociaż jeszcze nie jest sennie, ciekaw jestem czy Being tak samo
                        wskaże, ze jest już w Olsztynie.
                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 21:36
                          Witajcie, chociaż jeszcze nie jest sennie, ciekaw jestem czy Being tak samo
                          wskaże, ze jest już w Olsztynie.

chyba się nie przyznają ;))))))
                          też jestem ciekawa ;)
                          • oso1 Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 22:11
                            Jutro wyjazd, kąpiel, prasowanko (po co?)
                            I sruuuuuuu. Uprzedziłem znajomych, że przyjeżdżam, powiedzieli, że mają kawę a
                            wpadnę do nich a co?
                            Dobrej nocki.
                            Pozdrówka.
                            • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:13
                              Wszystkiego dobrego na droge:) Dobranoc
                              • oso1 Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 22:17
                                Siemka
                                • koobra Re: Dobranoc v.18 10.06.04, 22:19
                                  papa
                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 22:36
                                    Kiedy raz Wojciech kładł się spać
                                    przy żońce, przy niebogiej,
                                    ukrył przy łóżku, psia ci mać
                                    stępora kawał srogi.
                                    O, mój Wijtusiu, co to będzie,
                                    Cóż to za straszne jest narzędzie ?
                                    - To by cię łupać srorzej.
                                    - Ha, nie bądż głupi,
                                    Toć gruby Jasio, gdy chędoży,
                                    Zawżdy mnie tylko zadkiem łupi. ;)
                                    hop i budzikom smierci

dobranoc wszystkim
                                    • Gość: giga Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:39
                                      • oso1 Re: Dobranoc v.18 11.06.04, 22:35
                                        Trza odpocząć.
                                        Hej ho - dobranoc
                                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:38
                                          dzięki za towarzystwo, zaraz i ja pójdę ;)
                                          • Gość: Muraszka-dziękuję Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:48
                                            Jeteś już neoplus, dobranoc.
                                            • Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.18 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:49
                                              Ten dopisek "dziękuję" wskoczył sam , ale czemu nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka