Gość: anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 00:28 ja nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.dynamic.mm.pl 24.09.11, 18:11 a ja i cała moja rodzina TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totr jabol na szmaciarza,jako na swojego IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.11, 20:11 pies was nawet nie chce j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: jabol na szmaciarza,jako na swojego IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 11:23 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Że na PiS, to wiem ... 26.09.11, 14:58 ... a na szczegóły to jest jeszcze chwila czasu Bo wolno mi! Gdybym np zamierzał głosować na miłośników biegania w trampkach, to też by mi było wolno. Innym - wara od tego, jak i mnie wara od czyjegoś zamiaru np walnięcia sobie pałą w łeb. A napisałem, bo mnie zapytano. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Na Szmita ? 26.09.11, 16:14 Nie! To wieczny przegrany. Na konkretne osoby, nie biorąc pod uwagę partii. Moim zdaniem ,z naszego okręgu tylko Iwiński i Saroń. Jedyni,ktorzy pracowali i pracują na rzecz mieszkańców Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wf Re: Ja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 00:44 Na PiS ale na Jakuba Oparę.Młody i dynamiczny.Skuteczny i potrzebny nowy człowiek PiSu w OLsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Ja 02.10.11, 01:16 Mam odmienne zdanie temat PiS zarówno tego krajowego jak i olsztyńskiego. Ale to jest Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 07:46 Czy ten facet na bilbordach to syn Szmita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 07:52 wolę arent www.youtube.com/watch?v=Ry7im1qp-kw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasia Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 09:14 Niestety, wypowiedzi ubogie w treść. Merytorycznie nieprzygotowana do reprezentowania mnie w Sejmie. W rozmowach na temat polityki właściwie niewiele od siebie ma do powiedzenia. Ocena ogólna ostatnich 4 lat - mierna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakuba Nie było w historii Polski IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.11, 10:10 bardziej rozmemłanej partii niż PO.Przez cztery lata nic nie zrobili dla Polski.I właściwie nie wiadomo jaki mają program na najbliższe cztery lata i jakie wartości wyznają,poza trwaniem kolesi na stołkach i ilomaś tam świetlikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: Nie było w historii Polski IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 10:55 I o to chodzi, jeśli pokazalizaliby swój program, co mądrzejsi przestaliby głosować na PO. Brak klarownego i jasnego programu to ich program. Potem można robić, co tylko się chce. Nikt nie będzie rozliczał z obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol pis z po klepią się po pupciach i jest git 02.10.11, 11:16 hej miśki ! niewielu tu jest takich , którzy chwalą platformę więc wyluzujcie trochę pis też nie ma programu, a seanse nienawiści to to jego metoda i cel gdyby pis był normalną, uczciwą partią, mającą na górce kompetentnych , samodzielnych, odważnych i prawdomównych liderów to platformy by już nie było to tylko słabość pisu powoduje , że platforma trwa i namaszcza nowych kacyków nie wysilając się w temacie spełniania wyborczych obietnic pis po prostu nie chce wygrać tych wyborów , bo nie ma ludzi , którzy są przygotowani do rządzenia, cienizna Odpowiedz Link Zgłoś
privus Niedługo się zmieni :) 02.10.11, 21:02 Już dzisiaj Kaczyński straszył PO Palikotem. Forumowi piso-trolle jeszcze nie otrzymali nowych wytycznych z centrali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! 02.10.11, 11:22 Ja i cała moja rodzina TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 12:45 Tobie trudno się czegokolwiek dziwić w tym niebywałym fanatyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.privacyfoundation.de 02.10.11, 12:51 Glosowac na siebie to chyba szczyt zarozumialstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad gó... cie obchodzi czy głosuje na Szmita czy nie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 12:56 nie zasmiecaj forum tumanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Szczytów jest wiele IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 20:21 Ale gdzie szczytuje kecawa, to tylko diabli mogą wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna a-logiczne 02.10.11, 20:57 Gość portalu: zdziwko napisał(a): > Glosowac na siebie to chyba szczyt zarozumialstwa. A nie głosować to: - szczyt głupoty? niekonsekwencji? hipokryzji? fałszu? Ale chyba tylko głupoty! Bo głosowanie przeciw sobie przecież powinno być poprzedzone rezygnacją z kandydowania. Inaczej jest to niekonsekwentna głupota, od której aż boli głowa. Mówić Innym: - przejdźcie przez ten mostek! A samemu: - jak dla mnie, to widywałem mostki bardziej godne zaufania! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: a-logiczne 02.10.11, 21:05 mobi, zastanów się, zdziwko jest nad wyraz przenikliwy, włącz system kojarzenia marudo pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! 03.10.11, 03:15 Tylko na Ruch Palikota. Szkoda, że w koalicji z PO niewiele zdziałają. Ale innej alternatywy nie ma. PIS nie wchodzi w rachubę, bo to spece od biczowania, a PSL jest stowarzyszeniem bogatych farmerów, dbającym o jak najwyższe ceny żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kto głosuje na Szmita wpisywac się !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 03:37 Przykro mi, że masz rację. Ale innego wyjścia nie ma, skoro nie ma się zamiaru zakładać sobie dobrowolnie pętli na szyję. Czym więcej uzyska głosów Palikot, tym większa szansa - jak to ktoś napisał - na erozję betonu robiącego farsę z demokracji. Do dzisiaj nie wiem, czym należy czesać głowę, by listy wyborcze układane przez pięciu tych samych facetów nazywać demokracją wyborczą? Jest to takie same zjawisko, jakbym 80-letnią babcię nazywał przyszłością narodu :) Byłem w stanie zrozumieć tarcia i kombinacje przez jedną czy druga kadencję, ale to trwa już przeszło 20 lat bez żadnych widoków na zmianę sytuacji. Do tego wszystkiego tych pięciu facetów obwarowało swoje interesy prawem państwowym zostawiając wyborcom grę w totolotka, jako jedynej szansy budowania przyszłości tego kraju. Ja już na taki zgrany koncert nie pójdę i stawiam jednoznacznie na Palikota. Nie obiecuję sobie zbyt wiele, ale tych bujających w obłokach twarzy i wtórujących im nieustannie głosów mam już powyżej uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Szczury przeciw wzywaniu szczurołapa. 03.10.11, 09:36 mariusz2010 napisał: > PIS nie wchodzi w rachubę, bo to spece od biczowania No jasne, że szczurołapa szczury akurat nie poprą. Wiemy, że w międzynarodowych rankingach korupcji, Polska jest obecnie "wysoko notowana", więc są do wyłapania tak korumpujący, jak i korumpowani. I jedni i drudzy wyją na myśl o "ziobryzacji" Absolutnie słusznie obawiają się budzenia w nocy! Więc wciskają kit o "biczowaniu" w głowy bezrefleksyjnym, pomijając oczywisty fakt, że "biczowanymi" mogą być tylko bydlaki zasługujące na to, a nie uczciwy obywatel. Z tego, za czym uczciwi obywatele tęsknią, czego się domagają - robią propagandowy "postrach" na tych obywateli. Ja chcę Prawa bez kpienia (przykłady tej kpiny codziennie w mediach) sobie z niego i realnie wymierzanej Sprawiedliwości. Więc zagłosuję tak, jak zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś