oso1 25.05.04, 21:51 Wszystkim mamom obecnym i przyszłym, i matkom chrzestnym (i teściowej) - wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giga Re: Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:15 Ooooo!dziękuję, upiekłam ciasto dla mojej dziatwy, jutro świętuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dzień Matki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:26 witaj giga u mnie bardzo światecznie będzie, bo znów walczymy z piecykiem , a przy tej sytuacji głównym bohateren jest mechanik walczacy z piecykiem gazowym :) a jakie ciasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:46 błękitna laguna Oetkera(podwójna porcja:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dzień Matki 26.05.04, 07:17 Wszystkim mamom, mamuskom wszystkiego najlepszego! Ja juz zyczenia zlozylem, ciasto!!! pyszny migdalowiec na polmisku sie zloci, ... koniec odchudzania, przystapmy do lakoci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Dzień Matki 26.05.04, 07:35 Wszyskim Mamuśkom, zdrowia, cierpliwości, radości i pociechy z dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dzień Matki 26.05.04, 09:49 A moja Mama i tak jest najlepsza:))) A being mi dziś złożył życzenia tak in spe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dzień Matki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 23:04 a ja mam pytanie na koniec Dnia Matki czy ktoś usłyszał takie pytanie lub zadał : - mamo , po co Ty mnie urodziłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dzień Matki IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 30.05.04, 13:13 Kiedyś usłyszałam od mojej Mamy - "Jak dobrze, że ciebie mam". Jak źle , że Jej (Mamy),ja już nie mam. A w Dniu Matki mogę tylko odwiedzić Jej grób. Odpowiedz Link Zgłoś