Dodaj do ulubionych

Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan...

IP: *.olsztyn.mm.pl 04.10.11, 20:34
Najprzystojniejszy jest Jerzy Szmit. Prawdziwy chłopak z plakatu.
Obserwuj wątek
    • Gość: terenia Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.dynamic.mm.pl 04.10.11, 21:01
      Jerzy Szmicik taki piękny! Widać, że Photoshop mu służy. Oblicze gładkie, spojrzenie sokoła...Zresztą Papke tez jakiś taki poprawiony. Szkoda ze na tym swoim plakacie zamiast twarzy piłki do siatkówki nie dał.
    • Gość: MaMBa Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.10.11, 09:10
      A właśnie. Papke to fotomontaż czy nowy garnitur ma na zębach, bo ta jego przerwa na pięciozłotówkę gdzieś zniknęła, no!
      • Gość: kobieta Re: Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 09:14
        nie ma to, jak Marcin Adamczyk!! dla mnie SUPERR!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bb Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.11, 19:24
      Już chciałam zagłosować... ale wśród tych Panów nie bardzo jest na kogo... jest jeszcze wielu na plakatach, często przystojniejszych....
      • Gość: tata cwany redaktorek IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.11, 09:36
        ten artykulik brzydko mi pachnie kryptoreklamą Papke. to on jest twarza tego artykułu i jego tak naprawde reklamuje cwany dziennikarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka