Gość: fotoszopek IP: *.olsztyn.mm.pl 04.10.11, 20:34 Najprzystojniejszy jest Jerzy Szmit. Prawdziwy chłopak z plakatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terenia Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.dynamic.mm.pl 04.10.11, 21:01 Jerzy Szmicik taki piękny! Widać, że Photoshop mu służy. Oblicze gładkie, spojrzenie sokoła...Zresztą Papke tez jakiś taki poprawiony. Szkoda ze na tym swoim plakacie zamiast twarzy piłki do siatkówki nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaMBa Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.10.11, 09:10 A właśnie. Papke to fotomontaż czy nowy garnitur ma na zębach, bo ta jego przerwa na pięciozłotówkę gdzieś zniknęła, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 09:14 nie ma to, jak Marcin Adamczyk!! dla mnie SUPERR!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Wybory 2011: wybieramy najprzystojniejszego kan... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.11, 19:24 Już chciałam zagłosować... ale wśród tych Panów nie bardzo jest na kogo... jest jeszcze wielu na plakatach, często przystojniejszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata cwany redaktorek IP: *.xdsl.centertel.pl 07.10.11, 09:36 ten artykulik brzydko mi pachnie kryptoreklamą Papke. to on jest twarza tego artykułu i jego tak naprawde reklamuje cwany dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś