Dodaj do ulubionych

ciunel po tuningu

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.11, 22:37

Przedwczoraj przy śliwie na Kanta ciunel agitowała rozdając ulotki, również dzieciom, prosząc aby rodzice postawili krzyżyk tam gdzie trzeba. Chciałem zapytać, kiedy ma zamiar naprawić syf, którego narobiła na blokowych klatkach jak ostatni wandal, ale byłem z żoną i dzieckiem i się spieszyliśmy. Poza tym nieźle jej podrasowali twarz w photoshopie, mało przypomina oryginał, mimo najszczerszych chęci i tony tapety na twarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kjb Re: ciunel po tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.11, 22:42
      Nie pomoże puder róż kiedy du pa stara już!
      • Gość: monia Re: ciunel po tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.10.11, 19:17
        Nie obrażaj pani poseł lidii
    • Gość: nm Re: ciunel po tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 02:54
      www.warminsko-mazurski.platforma.org/files/7/82/13147859074097d21c902433007196afb6e54eb9a6.jpg
    • Gość: haha Re: ciunel po tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.10.11, 08:24
      łapka ........
      • Gość: wella Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 11:57
        bez olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/55,48726,9606375,,,,10240040.html
        • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 19:23
          No to "foto szop" miał co robić ......
          • Gość: wyborca Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 20:01
            Ja głosowałem na p.Ciunel,jako jedyna radna utrzymywała z mieszkańcami kontakt,jest bardzo pracowita i pomocna w różnych,trudnych sprawach.I bardzo żałuję,że nie została wybrana do sejmu.Moje zdziwienie jest tym większe,że wyborcy z Olsztyna zagłosowali na Pappke,radnego od roku,który niczym na rzecz mieszkańców się nie wyróżnił,wręcz przeciwnie nie było go,także w kampanii.Tylko bilbordy z piłką.I nikt jakoś nie pomyślał,że będzie w sejmie tylko celebrytą.Jego ulotka wyborcza.którą dostałem do skrzynki jest żenująca,przepisana z wyborów samorządowych,nawet nie udawał,że myśli.To,że był siatkarzem,nic nie znaczy,każdy kimś jest i był,to żadne kryterium.I dlatego P. Halino proszę się trzymać i pamiętać jak olsztynianie cenią pracę na ich rzecz.Jest Pani tego najlepszym przykładem.Wszystkich,którzy przyjdą do Pani z prośbą o pomoc proszę ich odesłać do p.Pappke. W końcu za coś będzie brał poselskie pieniądze.I jeszcze jedno:dajcie spokój p.Halinie i przestańcie wymyślać na temat jej wieku czy wyglądu.Młodość nie jest przywilejem,a wiek średni przestępstwem.Szkoda,że pokolenie P.Haliny nie ma swojego reprezentanta,nie głosuje na soich przedstawicieli,a pózniej narzeka.Jak będzie się komuś nie podobać to do Szmita,Papke,Staroń,Bublewicz,Arent ...........itd.Jak wybraliście,tak będziecie mieć.
            • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 20:18
              >>jako jedyna radna utrzymywała z mieszkańcami kontakt,<<
              I tu się z Tobą zgadzam. Kontakt utrzymuje poprzez zaklejenie tablicy ogłoszeń w klatkach budynków na Pieczewie (jak jest w innych rejonach - nie wiem). I to zaklejenie nie jakimś plakatem przyklejonym na taśmę samoprzylepną - tylko chamski kawał folii samoprzylepnej - że nie idzie tego usunąć. Zaklejone są numery telefonów do administracji,pogotowia gazowego,elektrycznego itp. Tak,że jak widzisz kontakt jest CAŁKOWITY. Takiego chamstwa nie widziałem do tej pory.
              • Gość: pieczewianka Re: ciunel tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.10.11, 20:49
                Ja też mam w 4 literach taki kontakt, że mam zapaskudzoną tablicę ogłoszeń. Dzwoniłam do niej, obiecała sprzątnąć. Tylko jakoś jej nie wierzę. W mieście też takie różne gęby długo jeszcze będą smętnie spoglądać. Paskudzą, ale sprzatać nie ma komu.
              • Gość: wyborca Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 21:15
                To nie jest ocena w miarę obiektywna a nienawiść-i to dopiero jest chamstwo i choroba w jednym,i taki przypadek ja też mam w 4 literach.Radzę trochę się nad tym zastanowić.
                • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 21:39
                  Najpierw powinna się "radna" zastanowić - gdzie nakleić ulotki. A to nie jest nienawiść - tylko dochodzenie swoich praw. Czy życzyłbyś sobie - aby jakiś "kandydat" zasłonił Ci okno w pokoju swoim plakatem ??.
                  • Gość: wyborca Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 22:25
                    Dochodzenie swoich praw jest jak najbardziej właściwe i wskazane.Żeby zakleić mi okno potrzebna jest moja zgoda,podobnie jak musi być zgoda na powieszenie informacji na tablicach w budynku.Najpierw należy sprawdzić,kto wydał taką zgodę,a potem skierować sprawę do właściwych instytucji w celu wyjaśnienia i ew.ukarania.I to byłoby na tyle w tej sprawie.Cieszę się,że zostało włączone nareszcie myślenie i mniejsze emocje już widać.Jeżeli jedyną przyczyną nie głosowania na p.Halinę były te rozklejane informacje to doprawdy jak zrozumieć głosowanie na osoby,które żadnych informacji o sobie nie przekazały a jedynie były np.siatkarzami czy też skazanymi?
                    • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 23:35
                      Dochodzenie swoich praw to jedno a naprawienie szkody to drugie. A P.Ciunel została poinformowana osobiście przeze mnie o zaistniałej sytuacji - obiecała ,że zostanie to zdjęte i.... ma wszystko to w dup.e. Zgoda,jeżeli została wydana - to nie na zaklejenie tablicy ogłoszeń. A możesz być pewny,że gdyby nie ta "akcja" zaklejkowa to miałaby o wiele więcej fanów. A tak - cóż - poległa. I jak każdy poseł obietnice ma w .. (czterech literach). To jest tak samo,gdyby Ci ktoś zakleił okno w pokoju - dochodziłbyś czy dostał pozwolenie i kto - czas by leciał a miałbyś ciemno w pokoju. A musisz wiedzieć jak raz spotkałem "naklejacza" ogłoszeń o wymianie drzwi na drzwiach do klatki schodowej - to biedaczyna dzwonił przy mnie do szefa - tamten przywiózł nu środki do mycia i zmył cały swój "dorobek". Nie pozwolę - aby jakiekolwiek "barachło" śmieciło mi w klatce i na drzwiach. Nie ma tego - że jak się raz wyraził roznosiciel ogłoszeń .."to nie pańskie - to wspólne.." I tu się mocno pomylił (więcej go tu nie widzę) wspólne - to znaczy też moje !. I dbam jak o własne !!. Koniec i kropka.
                      • Gość: pieczewianka Re: ciunel tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.10.11, 09:26
                        GIM, więcej takich ludzi życzyłabym sobie na moim osiedlu, bloku, klatce. Większość ludzi ma tak leniwe podejście do dbania o wspólne części powierzchni zamieszkania, że samemu niewiele się da zrobić. Poszłam do administracji os. Pieczewo ze sprawą przeniesienia zawieszek na ulotki na zewnątrz budynku. Jest to miejsce w wiekszości budynków zadaszone i mogłoby spełniać swoją rolę również w tym temacie. Niestety, byłam dotychczas jedyną osobą, która przyszła z tą sprawą . Zastanawiam się, czy tak samo mnie potraktują w SM Jaroty. Czy naprawdę tylko mi przeszkadza to,że roznoszący ulotki barabanią do mieszkań ?
                        • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 16:41
                          A jakoś tak dobraliśmy się w klatce,że wszyscy wyznają tą samą zasadę. Był raz przypadek,że sąsiada syn zauważył "naklejacza' i zwrócił mu uwagę - na co tamten chciał go bić , no i tu się naciął bo sąsiada syn (15 lat) zadzwonił "po wszystkich" - szkoda,że nia miałem kamery przy sobie. Biedakowi było już wszystko jedno - aby nie policja . Jak się okazało był poszukiwany.... Resztę możesz Sobie dopisać. Nie toleruję chamstwa obojętnie w jakiej postaci i w jakimkolwiek miejscu. I tak samo zareaguję - jak będą "beszczeszczone" drzwi/klatki/ławki/trawniki.
                • Gość: pieczewianka Re: ciunel tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.10.11, 09:15
                  Durny wyborco, naklejaj sobie na czoło lub na jakąś własność, nie innym. Żadna to nienawiść. Niezależnie od tego, z jakiej partii, taka nielicząca się z ludźmi, ma krytykę. Niech to szybko sprząta, paskudzaca na cudzym.KROPKA.
                  • Gość: abc Re: ciunel tuningu IP: *.uwm.edu.pl 13.10.11, 10:07
                    Jesteśmy państwem prawa. Trzeba je tylko skutecznie egzekwować!
                    Nic tak nie boli jak konieczność płacenia za własną niewiedzę.
                    Po mandacie i po krzyku!
                    samorzad.infor.pl/temat_dnia/artykuly/470203,odpowiedzialnosc_za_nieusuniecie_plakatow_po_zakonczeniu_kampanii_wyborczej.html
                  • Gość: wyborca Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:31
                    A Ty durna pieczewianko naklejaj wszystko co chcesz na swoich 4 literach.Kropka
                    • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:45
                      Przecież to Ty powiedziałeś , że zaklejenie jest full legal. Więc nie "czepiaj się " Pieczewianki. No chyba,że zostałeś przekonany o słuszności naszych zarzutów - i ciężko Ci się przyznać do błędu. Ale gdy brak argumentów - to trzeba inwektywami zagłuszyć własne sumienie (to jest Twoja dewiza jak widać).
                      • Gość: wyborca Re: ciunel tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:50
                        GiM naucz się czytać ze zrozumieniem,wyrażnie widać kłopoty w tym względzie.
                        • Gość: GiM Re: ciunel tuningu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.11, 23:00
                          Umiem czytać ze zrozumieniem. To raczej Ty masz problemy ze zrozumieniem podstawowych praw.
    • Gość: gość Re: ciunel po tuningu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.10.11, 09:51
      Należy wystąpic do spółdzielni Jaroty o sprzątniecie z terminem wykonania bo to ona wydała zezwolenie na zaklejanie , niestety za nasze pieniądze , pewnie tez za nasze pieniądze zostały rozklejone przez pracowników s-ni
    • Gość: mix Kaczyński też :) IP: *.ip.netia.com.pl 13.10.11, 17:59
      Jak zwykle po wyborach zmył tapetę z twarzy :)
    • Gość: czytelnik Re: ciunel po tuningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 19:42
      A może się szykowała na modelkę jak by w wyborach nie poszło po jej myśli, mogła startować w konkursie Top Model.
    • Gość: mix Nie ważne, jaką tapetą przykrywa własną twarz IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.11, 03:04
      Ważne jest to, co prezentuje sobą jako poseł. Niech pokaże coś więcej, niż własne ambicje załapania się na listę partyjna.. A tu mamy zupełne lodowisko z pierwszych mrozów na jeziorze. Nie zrobiła nic i nic nie zrobi poza pobieraniem diety. Na pewnym etapie trudno oceniać jakiegoś Hartmana wprowadzającego na rynek swój system pomiaru ciśenia krwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka