Gość: v IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 16:44 finanse.wp.pl/kat,104122,title,Bedzie-mniej-stacji-benzynowych,wid,13915481,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: Unia nas do nędzy prowadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 17:06 To sie nazywa "wolny rynek", "kapitalizm", "rzady liberalow" "brak opieki panstwa" i generalnie "brak socjalizmu". :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poncjusz Re: Unia nas do nędzy prowadzi IP: 79.162.119.* 27.11.11, 10:28 drogą krzyżową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to straszne Re: Unia nas do nędzy prowadzi IP: *.olsztyn.mm.pl 27.11.11, 12:59 Unia Brukselska Śmiercionośna Wielka Nierządnica europejska Niby sfora wilków szczeka Wyszczerzając kły Omamiając błyskotkami Złotym cielcem Monetami Nie ujawnię planów ciemnych Jak zabiję Polskę, ludzi biednych Oszukując Zagrabiając Niszcząc dobre obyczaje Zdegraduje cały naród I położy ciężką łapę W samym sercu Europy Unia Polskę rada zgnieść By zaśpiewać znaną pieśń Nur fur Deutsch! Nur fur Geld! Nur fur Mason! Boga wróg! Zniszczyć chce Maryjny lud Tak by Polska nie istniała By się sama zatracała Z mapy świata wymazała Otwórz Polsko oczy! Dziś! Na szatański Unii zmysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Unia nas do nędzy prowadzi IP: *.dynamic.mm.pl 27.11.11, 14:05 Dla mnie te małe stacje, na dobrą sprawę mogłyby nie istnieć. Nigdy na nich nie tankuję. A wcale nie mam jakiegoś super samochodu To tak jak gra w totolotka. Nigdy nie wiadomo co tam wlejesz do baku. A remont (praktycznie, to chyba wymiana) silnika byłaby dla mnie ruiną. Jest podobno przepis unijny, ale swoją drogą ciekawe jest, czym uzasadniana jest tam konieczność położenia w stacjach na zbiornikach paliwowych, tej dodatkowej powłoki ochronnej ? Odpowiedz Link Zgłoś