Dodaj do ulubionych

10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie

16.02.12, 20:51
Gdzie i o której się spotykamy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: hola hola Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.02.12, 20:56
      Na pięści czy na bejsbole?
      • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 16.02.12, 21:11
        Na modlitwę za tych co polegli i o sanacje Polski

pozdrawiam

ps

lemingi też mile widziane
        • edico Szatańskie modły 16.02.12, 21:47
          Czy trollu pomodlisz się za tychm, którxzy walczać o Polskę zostali spisani na straty decyzjami samego Kościoła?
          • kecawa Re: Szatańskie modły 16.02.12, 21:56
            O jaki kościele prawisz

kecaw kaczysta przedstawiciel Polski ciemnej pyta się ciebie syna światłości ?

przyjdź 10 kwietnia warto
            • edico Re: Szatańskie modły 16.02.12, 22:59
              Przedsytawiciel watykańsko-ottonowej Polski niech sięgnie do materiałów i historii swej religii a nir rżnie tu głupa. Chocziaż tego ostatniego niestety wykluczyć nie mogę bez względu na świadome czy też nieświadome postępowanie. Tresura i brak odwagi na używanie oiektywnych przymiotów danych czlowiekowi prowadzi do nie jednych wynaturzeń.
            • Gość: mix Re: Szatańskie modły IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 23:16
              A gdzie się odprawiają szatańskie modły? A może "techniczny przegląd własnej duszy" wykazuje konieczność wymiany niektórych religijnych akcesorów i szykania nowego kościoła, bez którego nie mo.żesz się obejść?
            • Gość: mix A jaki to kościół ??? IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 10:33
              www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=czuqdJHQxqM
        • Gość: siekierawprawaków Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.226.51.114.awist.pl 21.02.12, 12:48
          lemingi mile widziane? Przecież sam jesteś lemingiem prawaku.
      • Gość: mix Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 21:11
        Pamietam trollu, że ti była niepowtarzalnas okaszjas okazja przysłonienia mgłą smoleńską tego, co się dzieje w Olsztynie. Spełniłeś w tej sprawie wszelkie kościelne "zadacza" polszewiku.
        • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 16.02.12, 21:40
          Mój drogi polszewizm to PO- mój ruch to pisizm, kaczyzm no i oczywiście ciemnogród

ps pozdrawiam polszewika przedstawiciela sił jasności.Mam pytanie czy i ty przyjdziesz ?
          • edico Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 16.02.12, 22:32
            Niestety,wredny polszewizm, to cały Po-PiS szermujący naiwniakom Polską i Polakami w imię kręconych bezczelnie batów. W tym procedzrze rozgrabiania łupów Twój Kościół nie po raz pierwszy bierze bardzo wyrzźny udział. Jestem w stanie zrozumieć, że jest ci ciężko przyjąć prawdę naiwnych błędów całego swego życia, ale nigdy nie pojmę kogoś chcącego uchiodzić za noiermalnego człowieka a tkwiącego bezxwzględnie w polityce ideologii papieża Urban II. Mentalnie człowieku funkcjonujesz jeszcze w czasach z przed Rerolucji Francuskiej, w krórej i biskupi brali wcal nie pośledni udział mniej czy bardziej zręcznie dając priorytet prawom czlowieka, których Watykan do dzisiaj nie uznał wnosząc wręcz kazuistyczne zastrzezenia, że uznanym powszechnie prawom czloweieka brakuje "fundamentu ontologicznego" kreowanego przez Watykan i jego "nieomylnych" papieży. Papież JP2 ani jna jotę nie popuścił w kwestii kontynuacji dzieła w postaci "Katolickiej Organizacjicji Międzynarodówki Komunizmu" nawet kosztem palenia w katolickich kościołach samych katolikóew. Kwestia "Katolickiego Mansonoliberalizmu" jest na tyle stara, że usilne tworzenie poso-moherowych "grup dyskusyjnych" między fartuchami, łopatami i proboszczowskimi trójkatami zakrawa na tęskne wycie wilczej watahy. Jestem prekonany o tym, że nawet specjalistyczne studias na temat "nowego odczytania Ewangelii z punktu widzenia powszechnego w kościele "dialektyzmu moralnego" jest nieszczęściem dla tych wszystkich, którzy wierzą w społeczność typu północnoamerykańskiego pod dyktatem kościoła a w szczególności jego najwyższehgo hierarchy watykańskiego Dziwisza. Modelem kościoła jest model sowiecki i nawet w opinii niektórych teologów wytyczne marksa i Engelsa miały być fundamentem nowej uniwersalnej religii w służbie sprawiedliwości. Niestety, nigdy nie powiedzxieli jakiej. Bez względu na proboszczowskie meandry, zreformowany katolicyzm musi byc religią przaw czlowieka a nie naiwnych zindoktrynowanych niewolników,głosząca znane hasło:liberté, égalité, fraternité. Niestety, nawet biskupi funkcjonują w atmosferze setek lat poprzedzających Rewolucję Francuską. Dlatego tez prorokami slowa nie sa bolszewicy czy w najbardziej podłym i zakłamanym wydaniu polszewicy, ale jakobini i zyrondyści, ktrych marksizm chybsa ponad wiek obrażał uważając ich za pasożytów erujących na ubezwłasnowolnionym chlopstwie i kieszczaństwie.
    • iwaniuk-online Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 16.02.12, 21:22

Pomodlić się? Może w jakimś kościele? Albo u ciebie w domu? Się spotkajcie. Nie zawracajcie normalnym ludziom głowy.
      • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 16.02.12, 21:43
        Była to sugestia by i leming mógł przyjść. Jeśli Ci przeszkadza modlitwa to zamilcz gdy inni będą ją odmawiać.Masz prawo to uczynić.10 kwietnia jest datą którą obchodzić będą Ci co chcą!

ps

czyżby siły jasności chciały ciemnogrodowi uniemożliwić obchody tego dnia ? Sekujecie TV Trwam więc i ten dzień chcecie sekować ?
        • Gość: mix Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 22:54
          Ależ, absolutnie. Nie przeszkadzają mi żadne modlitwy pod warunkiem, że będą odprawiane tam, gdzie jest ich miejsce. Czas modłów moherów pod kioskami ruchu już dawno minął, o ile nie zdążyłeś tego zauważyć, skoro organizuje się sex shopy tylko dla katolików. Chłopie, znam inne narkotyki oprócz tradycyjnego szmba. Czas chyba przynajmniej przewietrzyć swoją korę mózgową.
        • Gość: mix 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie jak 1.04.2012 IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 23:29
          Niestety, takie odnoszę wrażenie z tej piso-moherowej kampanii prekraczsjącej już daleko granice roxsądkyu i tracącej niejednokrotnie kabaretem w tak prymitywnym wydaniu, że nie stać mnie by było na takie klasyfikowanie przede wszystkim wspólników wiary.
          Modlisz się dla siebie czy dla propagandy proboszczowsko-katolickiej? Wydaje się, że jedno z drugim nie ma nic wspolnego. Tak jak ze zdziwieniem pztrzyłem będąc na Zatorzu na grupę moherów maszerujących ulicą Limanowskiego (prawdopodobnie wychodząc z najbliższego kościoła) z dźwiganym różańcem może jeszcze nie godnym księgi Guinessa, ale pokaźnych rozmiarów szepczących coś po cichy i rzcających raczej nie zachęcające spojrzenia. Modlili sie do samochodów jednoczxeśnie obawiając się nich?
          Kecawo, jeżeli Bóg istnieje i stworzył rzeczywiście ludzi, to mohery są dla niego takim samym wypadkiem, jak dziecko dla księdza. Przestań więc pieprzyć mięso wieprza, bo i tak jest przepieprzone moherowy intelektualisto.
      • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. a Pan Iwaniuk ? 18.02.12, 07:20
        Panie Iwaniuk nikt Pana nie przymusza do udziału w przewidywanym wydarzeniu. Wolni Polacy mogą się spotkać i wyrazić swoje stanowisko gdzie chcą i jak chcą. Jestem przekonany, że Pan jako przedstawiciel sił jasności przypilnuje by owe przewidywane wydarzenie nie przeistoczyło się w miting na którym ciemnogrodzianie łamali by prawa na straży których soją siły jasności.

ps

wg mnie typowego ciemnogrodzianina może Pan manifestować gdzie chce i jak chce a jasna Polska zapewne upowszechni informację o Pana ewentualnych zamiarach. Mam jeszcze prośbę nie wzywaj Pan do Olsztyna neobolszewickich janczarów z Niemiec
    • Gość: rokita Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 21:56
      Pytanie - Gdzie i o której się spotykamy ?

Odpowiedź - 10.04.2012 o godz. 20.12 w piekle.
      • Gość: ech Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.02.12, 22:19
        Pomódlcie się i za niego:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11163048,B__szef_kancelarii_L__Kaczynskiego_wycofuje_oskarzenia.html
        • Gość: mix Jak zwykle u pis-dzielców IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 23:04
          Najpierw dużo pretensji, wrzasku i krzyku łącznie z zakładanyhmi procesami sywilnymi, a pźniej gdy przychodzi do rozstrzygnięcia, cicha propozycja ugody lub wycofywania pozwu. W sprawach karnych gra się z kolei na modne ostatnimi latami przedawnienie.
      • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 17.02.12, 18:05
        Sam jestem zaciekawiony. Jest jeszcze sporo czasu...
        • Gość: m Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 09:41
          fakty.interia.pl/polska/news/wolne-media-w-wolnym-kraju-alleluja-i-do-przodu,1761708,3
          • Gość: GiM Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.12, 10:29
            ...."akt społecznego zwolnienia dyscyplinarnego" ......
            Nowa świecka (kościelna tradycja) . Coś mikra jak na "społeczeństwo" ta demonstracja. Mohery nie dopisały - czy już ich brak ??
    • ostrogotek Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 19.02.12, 11:40
      kecawa napisał:

> Gdzie i o której się spotykamy ?

A gdzie było 10 stycznia, 10 lutego? Coś się lenicie i opuszczacie w obowiązkach każdego patrioty Wolaka. Oj nie ładnie, nieładnie.
      • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 19.02.12, 15:23
        witam cię ostrogotku przedstawicielu jasnej Polski- pozwól nam ciemnogrodzianom spotykać się tam gdzie chcemy

ps
        nie wysyłaj na nas morderców tak jak było w Łodzi
        • Gość: GiM Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.12, 15:46
          Wy też nie wysyłajcie tak jak na Ś.P. Blidę.
          • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 19.02.12, 15:49
            Ta pani sama zadecydowała o swoim losie.Ci którzy przyszli do niej działali legalnie.Lata ustaleń niczego zdrożnego nie wskazały. Po latach nikt nie postawił nikomu zarzutów. W łodzi człowiek PO mordował.
        • ostrogotek 1 kwietnia 2012 r. w Olsztynie 19.02.12, 16:20
          kecawa napisał:

> witam cię ostrogotku przedstawicielu jasnej Polski- pozwól nam ciemnogrodzianom
          > spotykać się tam gdzie chcemy
          >
          > ps
          > nie wysyłaj na nas morderców tak jak było w Łodzi

Nie mierz pisorze innych swoja miarą. Nie zabraniam pochodów tak jak wy zabraniacie innym. Chyba że to taka automartyrologia :). Nawet w pierdnięciu czujecie się prześladowani.

Jakoś zabrakło i tylko chodzącego namiotu 10 stycznia, 10 lutego, a przecież tak się zarzekaliście, że będziecie :). Teraz czekam na kolejna odsłonę 1 kwietnia a następnym razem 1 maja - jak za dawnych czasów waszej młodości :).
          • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie :-) 19.02.12, 20:26
            Przykro mi, że gdy usiłujesz dyskutować to zaraz musisz posługiwać się inwektywami. Co do Twojego prawa do demonstrowania to ja je uznaję.Mam nadzieję, że i ty moje.

ps ponawiam prośbę nie idźcie śladem tego gościa z Łodzi. Mam też nadzieję, że pozwolicie mojej Polsce Polsce ciemnej i zacofanej spokojnie oglądć swoją telewizję na multipleksie. Tym bardziej że to my ciemnogrodzianie najczęściej płacimy abonament.
            • Gość: GiM Re: 10 kwietnia 2012 r. w Olsztynie :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.12, 21:49
              A ja ponawiam prośbę - nie idźcie drogą zabójców Ś.P. Barbary Blidy .
              • kecawa Re: 10 kwietnia 2012 r. czy innego dnia 21.02.12, 16:31
                Czy marsz=protest 10 we wtorek czy też w inny dzień ?
                • Gość: w inny Re: 10 kwietnia 2012 r. czy innego dnia IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.12, 16:36
                  ... w twój ostatni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka