Dodaj do ulubionych

Final Fantasy XIV - nowy trailer

IP: 193.0.236.* 24.09.09, 11:22
Albo ja cos przespalem, albo nie wiem co się dzieje... To wyszło już FF XIII, że mamy trailer FF XIV??? Przecież ostatnia część czyli FF XII byla na PS2... A więc niech mi ktoś odpowie jest już FF XIII na currentgeny? Jezeli nie, to czuje sie oszukany ogladajac migawke z FFXIV oraz widzac same migawki z FFXIII. No wyzalilem sie smile
Obserwuj wątek
    • Gość: bdg Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.chello.pl 24.09.09, 11:32
      nigdy nie gralem w ff
    • azifafello Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer 24.09.09, 11:48
      Dzieciarnia, pseudo-elfy, kocie dziewczynki i bardzo dziwne modele organiczno-robocie... Czyli japoński standard. Dawno temu grałem w FF X-2 - przez dwie godziny przeszedłem 11% gry i się znudziłem. Może kiedyś cos z tej serii mnie zainteresuje, kto wie...

Ale przyznaje - rzeczywiście graficznie to wygląda zajebiście. Ciekawe co oprócz tego jest w grze? Bo tak naprawdę ten trailer pokazuje tylko grafę.
    • Gość: 123321 Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 11:50
      @CFaust
      FFXIII jeszcze nie było, ale ma być wydana jedynie na konsole, natomiast FFXIV ma być na również na PC i ponoć ma być bardziej zbliżona do FFXI, czyli coś ala mmorpg
    • Gość: 123321 Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:28
      PS. dobry jest też filmik który można wybrać po tym z FFXIV. Mario: Game Over - Smutny koniec hydraulika
    • Gość: plum Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:36
      Świetne animacje postaci, oj nie poskąpili na motion capture, oj nie...
    • Gość: Temujin Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.lublin.enterpol.pl 24.09.09, 14:30
      No to taki Aion może znaleźć się w głębokiej d....
    • Gość: mądrala Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:01
      dobra ale gdzie jest link do filmiku ? chyba ślepne
    • mathiuss Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer 24.09.09, 16:26
      Przecie to jest kolejne czerstwe MMO. Niech by zrobili FF13 na peceta to bym kupil w dniu premiery, a na wiesc o kolejnym mmo zbiera mnie na mdlosci.
    • Gość: Drugi Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:20
      Zawsze lubiłem Final Fantasy i zapewne w tego też będę grać (o ile będzie darmowy). Jak na razie wygrałem Final Fantasy 7,8,9,12. A gram obecnie w 10.
    • szklanka_herbaty Re: Final Fantasy XIV - nowy trailer 25.09.09, 10:36
      DRUGI:
      w X czy w X-2 ? suspicious ... no i "wygranie" tutaj będzie trudne, skoro jest 5 różnych zakończeń :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka