mariusz2010 05.03.12, 18:34 - Poproszę 20 deko szynki, tej z promocji :) - Nie ma ;) - No pętko kiełbasy , o tej co tu pisze na tablicy, ze promocja. - Nie ma;) - Ale w reklamówce i na tabliczce pisze... - Pisze, ale nie ma;) Co wam to przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konsument Re: Tesco-promocja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.03.12, 18:50 Mi to przypomina Tesco. Mieszkam blisko Tesco na jagiellońskiej . czasem jestem zmuszony zajść do tego sklepu po papierosy lub colę. Zęby mnie wtedy bolą. Najczęściej nie ma tej marki, tej gramatury, tego asortymentu. Nieraz q2ybiegałem stamtąd i szedłem do niezapominajki gdzie nie znają takich problemów. Mówiąc krótko nie lubię gdy nabija się mnie w butelkę. Nie kupie czegoś "zamiast". Tesco to nie marka to sposób prowadzenia interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Re: Tesco-promocja 06.03.12, 11:40 Moim zdaniem Tesco idzie w ślady Biedronki. Coraz drożej i epatowanie wyrobioną w poprzednim okresie marką. Na razie czerpią duże zyski, ale na dłuższą metę to kiepska taktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Tesco-promocja IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 10:31 przestawiłam się na carrefour i real, gdzie jest taniej i są atrakcyjniejsze promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Tesco-promocja IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.14, 12:49 A może raczej jesteś posłuszny wyborcą PSL.Nie kazali kupować w Tesco to nie kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Tesco-promocja IP: *.ip-142-4-212.net 08.01.14, 22:07 dzięki ludowcom mają promocję w każdym dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś