Gość: pracownik UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 11:46 Widać, że zwolennicy Ryśka, zbierają i publikują "dowody" na rzekomą nieporadność Józka na stanowisku rektora. Oj nieładnie, nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała_miki Olsztyn - tradycyjnie źle ! IP: 77.252.244.* 06.03.12, 12:43 pewnie jakiś krewny architekta olsztyńskiego SOS - ka maczał paluchy...... albo i sam presydent nakazał taki kolor. Nie ważne. Jest PIĘKNIE w zamyśle tfu!rców i to się liczy. Jeszcze tylko pasy wzdłuż ulicy i Olsztyn jako naturalna sceneria do prequeli filmów Barei ... a gdyby tu było przedszkole w przyszłości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student GW ma polityczny problem... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.12, 15:10 Basen jest wspaniały. Byłem 2 razy - aquasfera się nie umywa. Ale oczywiście Gazeta Wyborcza ma problem bo wspiera platformowego kandydata na rektora. Oplujcie co da się opluć platformowe aparatczyki :) Basen bomba - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na d... IP: *.hfc.comcastbusiness.net 06.03.12, 17:34 Ludzie szukaja problemow bo naprawde musza sie nudzic. W swiecie ludzie zamartwiaja sie globalnym ociepleniem a tutaj kolesia martwi kolor paneli basenu, hehehe ... z mojej perspektywy moga byc i niebieskie - byle z czasem nie bylo widac brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eja Re: Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na IP: *.olsztyn.mm.pl 06.03.12, 17:57 Gość portalu: niuniek napisał(a): > W swiecie ludzie zamartwiaja sie globalnym ociepleniem a tutaj kolesia martwi kolor paneli basenu W świecie ludzie nie muszą się "zamartwiać" kolorem paneli, bo takie rzeczy ustalone zostają wcześniej przez architektów, plastyków i urbanistów (tak, tak - urbanistów!), na etapie projektowania samego budynku oraz jego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 17:52 w Olsztynie nie chodzi o to żeby było dobrze, chodzi o to żeby było TANIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na d... IP: *.016.c91.petrotel.pl 11.03.12, 06:46 Jak żyję, nie słyszałem o kolorze "drewnianym". Jeżeli Gazeta tego sama nie wymyśliła, to niech się zastanawi nad bzdurami, które wypisują poruszeni czytelnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pe Re: Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na IP: *.olsztyn.mm.pl 11.03.12, 18:27 Może i koloru nie ma ale jest taki materiał jak drewno. Drewniany czyli wykonany z drewna, a nie w kolorze drewnianym....Najpierw sam się zastanów co piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 09:23 Gazeta jest śmieszna, wygląda tak to tak : Dzień bez przyłożenia Górniewiczowi to dzień stracony. Czy ten biedny bardzo zmartwiny czytelnik to Górecki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrb Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.12, 08:33 Też myślałem, że ten zielony kolor to jakiś podkład pod ostateczną elewację, ale się myliłem. Teraz wygląda to bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qurka Re: Zmiana koloru elewacji basenu - czy wyszła na IP: *.olsztyn.mm.pl 13.03.12, 14:21 Co za debilny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś